Gambar Anak Sulung Perempuan Khairul Fahmi Che Mat

Tahniah buat Khairul Fahmi Che Mat kerana isteri tercintanya, Leuniey Natasha telah selamat melahirkan baby girl sekitar jam 3.00 petang semalam.. Leuniey Natasha dikatakan telah selamat melahirkan anak pertama mereka seberat 2.75 kilogram di Hospital Pakar Perdana, Kota Bahru Kelantan selepas dimasukan ke hospital awal pagi semalam.. Dikhabarkan Isteri…..

Continue Reading »

Comelnya Anak Farid Kamil Dan Diana Danielle

Jika sebelum ini Farid Kamil dan Diana Danielle enggan mendedahkan wajah sebenar anak sulung mereka secara jelas, Kerana dikatakan bakal disiarkan menerusi satu program khas di televisyen.. Namun beberapa hari yang lepas David Teo melalui akaun Instagramnya telah berkongsi beberapa keping gambar anak sulung mereka yang diberi nama Muhammad…..

Continue Reading »

Yasmin Hani Kongsi Gambar Anak Sulung

Pada 12 November yang lalu, Yasmin Hani telah pun selamat melahirkan anak lelaki sulungnya yang ketika itu hanya dikenali sebagai baby N.. Ramai peminat yang meneka-neka apakah nama anak sulung Yasmin Hani itu akhirnya terjawab apabila Yasmin Hani mendedahkan nama sebenar baby mereka malam tadi.. Melalui laman social Instagram,…..

Continue Reading »

Gambar Anak Kedua Marion Caunter Dan Nasarudin Nasimuddin

Tahniah buat Marion Caunter kerana pada 1 November yang lalu beliau telah berkongsi sekeping gambar mengumumkan kelahiran baby keduanya yang dikatakan dilahirkan pada malam 31 oktober 2013.. Anak kedua hasil perkongsian hidup dengan Nasarudin Nasimuddin ini telah diberi nama Lana.. Melalui gambar yang dikongsikan kita boleh lihat keterujaan Leia,…..

Continue Reading »

Gambar Anak Sulung Cheryl Samad

Tahniah MyGosip ucapkan buat Cheryl Samad dan suaminya kerana telah selamat menimang cahaya mata yang pertama setelah hampir 2 tahun lebih mendirikan rumah tangga.. Cheryl Samad telah selamat melahirkan baby girl yang diberi nama Stella pada hari Jumaat 18 October yang lalu…. Melalui sekeping gambar, Cheryl Samad telah berkongsi…..

Continue Reading »

Fasha Sandha Selamat Lahirkan Anak Lelaki

Tahniah buat pasangan Fasha Sandha dan Jejai kerana sekitar jam 9.21 pagi tadi, Fasha Sandha telah selamat melahirkan bayi sulung buat pasangan ni.. Berita baik ini telah disahkan sendiri oleh Jejai di laman twitter miliknya.. bayi lelaki yang diberi nama Putra Rayfal Ramli ini telah selamat dilahirkan di Prince…..

Continue Reading »