Gambar Nabila Huda Berbikini Di Pulau Mabul Cetus Kontroversi

Nabila Huda sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dia tampil seksi serta berbikini semasa bercuti di Pulau Mabul Semporna, Sabah baru-baru ini.. Nabila Huda yang berkongsi gambar percutiannya di pulau Mabul itu kepada peminat melalui akaun Instagramnya mendapat kritikan yang hebat daripada ramai pihak.. Apa yang menariknya, salah seorang peminat…..

Continue Reading »

Zain Saidin Bercuti Bersama Rozita Che Wan Di Universal Studio

Sempena cuti panjang tahun baru cina ni, Zain Saidin nampaknya mengambil peluang untuk bercuti bersama kekasih tercinta, siapa lagi kalau bukan Rozita Che Wan.. Pasangan kekasih, Zain Saidin dan Rozita Che Wan dikatakan telah bercuti ke negara jiran, Singapore dan berjalan-jalan di Universal Studios Singapore (USS) kelmarin.. Tapi anda…..

Continue Reading »

Gambar Pra Perkahwinan Liyana Jasmay – Ibu Kesal Gambar Tersebar

Tinggal seminggu lagi sebelum Liyana Jasmay dan tunang, Fathudin Mazlan akan disatukan sebagai suami isteri yang sah.. Namun sekitar minggu lepas telah tersebarnya gambar pra perkahwinan Liyana Jasmay yang menampilkan babak-babak romantik dan aksi mesra pasangan ini sehingga menimbulkan rasa tidak puas hati segelintir pihak kerana bertentangan dengan budaya…..

Continue Reading »

Juliana Evans Nafi Bercinta Dengan Jejaka Mat Saleh

Walaupun Juliana Evans jauh di perantauan, Namanya tetap menjadi bualan masyarakat setempat.. Semua ni gara-gara tersebarnya gambar Juliana Evans bersama jejaka mat saleh yang dikenali sebagai Nate Millers sedang berhibur bersama.. Malah ada yang mengatakan jejaka tersebut adalah teman lelaki baru Juliana Evans disana.. ish ish ish…. Juliana Evans…..

Continue Reading »

Puteri Sarah Mengaku Cium Amar Hingga Meninggalkan Kesan

Amar Alfian yang hadir ke Pertandingan Akhir Hero Remaja bersama kekasihnya, Puteri Sarah Liyana baru-baru ini dikejutkan dengan cerita yang kurang enak kita dengar.. Pelbagai spekulasi yang dikeluarkan apabila Amar dilihat mempunyai kesan ciuman di pipinya.. Namun Pihak Media Hiburan telah berjaya mendapatkan penjelasan lanjut daripada Puteri Sarah sendiri…..

Continue Reading »

Video Izara Aisyah Menari Tango Dengan Aksi Ghairah

Nama Izara Aishah secara tiba-tiba menjadi bualan apabila Video tarian ghairah yang disertai oleh Izara Aishah tersebar di youtube.. Video Tarian tango yang menyaksikan 6 orang gadis termasuk Izara Aishah berpakaian seksi difahamkan sudah lama dimuat naik ke laman You Tube iaitu pada sekitar Mac 2011.. Namun setelah Izara…..

Continue Reading »