Gambar Disekitar Majlis Pernikahan Syanie Dan Nadi Putra

Tahniah buat Syanie Hisham, 39, kerana telah selamat dinikahkan kepada Nadi Putera Mohammad Zainol, 27, pada hari Sabtu yang lalu.. Dengan hanya sekali lafaz sahaja Syanie telah sah menjadi seorang isteri buat kali keduaanya.. Majlis pernikahan yang bertemakan ‘Beach Wedding’ tersebut telah diadakan di Sandy Beach Resort, Cenang, Langkawi…….

Continue Reading »

Erra Fazira Sah Bercerai Talak Satu

Akhirnya spekulasi rumah tangga diva popular, Erra Fazira dan suaminya, Engku Emran terjawab juga apabila mereka berdua telah disahkan bercerai dengan talak satu di hadapan Mahkamah Tinggi Syariah semalam.. Pasangan ini telah bersetuju untuk bercerai dengan cara baik dan menyerahkan hak penjagaan anak perempuan mereka, Engku Aleesya, kepada Engku…..

Continue Reading »

Syanie Hisham Bakal Berkahwin Buat Kali Kedua 1 Mac Ini

Lama tak dengar berita mengenai Syanie Hisham, Dalam diam rupa-rupanya dia bakal melangsungkan majlis perkahwinan tak lama lagi.. Syanie dikatakan bakal bernikah dengan tunangnya, Nadi Putera pada 1 Mac ini dengan konsep ‘Beach Wedding’ di Sandy Beach Resort, Cenang, Langkawi.. Namun, dalam kegairahan melakukan persiapan perkahwinan kedua buat Syanie…..

Continue Reading »

Fizz Fairuz Sudah Mula Beli Barang Hantaran

Sebelum ini Fizz Fairuz pernah mengumumkan yang dia akan mengahwini Almy Nadia pada pertengahan tahun ini, Namun tarikh sebenar majlis bersejarah buat mereka itu masih lagi menjadi tanda tanya.. Tapi nampaknya mereka berdua sudah mula membuat persiapan bagi majlis perkahwinan mereka.. Baru-baru ini, Fizz Fairuz telah memuat naik gambar…..

Continue Reading »

Syamsul Yusof Bakal Bernikah Febuari Ini

Berikutan tersebarnya beberapa keping gambar yang mendakwa keluarga Syamsul Yusof merisik Puteri Sarah Liyana, Ibu kepada Syamsul Yusof, Datin Patimah Ismail akhirnya mengesahkan perkara tersebut.. Menurut beliau majlis merisik tersebut diadakan secara sederhana dirumah puteri sarah di Sri Damansara pada hari Ahad lalu… Post sebelum ini: Keluarga Syamsul Yusof…..

Continue Reading »

Keluarga Syamsul Yusof Selamat Merisik Puteri Sarah Liyana

Dengar khabarnya pengarah muda tersohor Malaysia, Syamsul Yusof dikatakan telah selamat merisik kekasih hatinya, Puteri Sarah Liyana semalam.. Melalui forumer terkemuka Cari mengatakan yang Datuk Yusof Haslam sekeluarga telah pergi ke rumah Puteri Sarah bagi merisiknya untuk disatukan dengan Syamsul Yusof.. Namun, berita baik ini belum disahkan lagi oleh…..

Continue Reading »