Cincin Di Jari, Diana Danielle Nafi Di Risik Farid Kamil

Posted: 1 June 2012 at 11:08 am  

Diana Danielle Cincin

Pada Majlis Malam Gala Tayangan Media Filem ‘Jiwa Taiko’ yang lalu, pihak media terlihat Diana Danielle memakai cincin di jari manisnya lantas menimbulkan tanda tanya adakah Diana Danielle telah dirisik oleh keluarga Farid Kamil sebelum ini?..

Untuk mendapatkan kepastian, Pihak media telah mengajukan soalan tersebut kepadanya dan Diana Danielle menafikan cincin itu adalah cincin merisik daripada Farid Kamil namun mengaku cincin itu pemberian Farid Kamil sempena ulangtahun ketiga percintaan mereka berdua..

Wah! dalam diam sudah 3 tahun mereka berdua ni bercinta kan?.. Tambah Diana Danielle lagi hubungan percintaan mereka berdua sedang di dalam proses untuk melangkah ke alam perkahwinan namun masih belum dipastikan lagi sama ada dalam tahun ini ataupun tahun hadapan.. MyGosip harap segala perancangan Diana Danielle dan Farid Kamil untuk berkahwin akan berjalan dengan lancar hendaknya.. Lagi cepat lagi bagus kan..

Diana Danielle Cincin 1

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

One Response to “Cincin Di Jari, Diana Danielle Nafi Di Risik Farid Kamil”
  1. Suhaina Eisha says:

    lamanya, 3 tahun bercinta bagus kawen cepat2