Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin yang semakin bahagia

Posted: 30 December 2009 at 6:31 am  

Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin yang semakin bahagia

Sebelum ini MyGosip ada menyiarkan gambar Norman Hakim dan Memey Suhaiza, kini tiba masanya kami siarkan gambar Abby Abadi dengan Zul Ariffin yang sedang bergembira dan berbahagia bersama-sama semasa meraikan Family Day Skop Production…

Kita semua maklum yang Abby Abadi sebelum ini pernah digosipkan bercinta dengan Zul Ariffin yang juga seorang pelakon baru… Walaupun gosip percintaan tersebut dinafikan oleh Zul dan Abby kita tetap boleh lihat keserasian mereka didalam gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin ni.. dan yang paling penting Abby tidak mengekploitasikan anak-anak dia didalam gambar ni…

Walau apa pun hubungan mereka, jom kita layan Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin yang semakin bahagia ni…

Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin

Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin bercinta

skandal Abby Abadi dan Zul Ariffin

Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin yang semakin bahagia

Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin bahagia

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

39 Responses to “Gambar Abby Abadi dan Zul Ariffin yang semakin bahagia”
  1. sam says:

    janda miang.. geli aku

  2. Jeffrock Roses says:

    terbaekkk la kak abby abady moga kowg bahagia selamanye..weee…

  3. bahagia nyer says:

    kami doakan kebahagiaan kak abby,
    teruskan kan hidup….org yang suka merampas ni tak senang idup nyer….
    perit akk dapat perit agi org yang merampas tu nnti…Tuhan akn balas cash..
    kami epy tgok kak ebby epy

  4. CRYSTALLYN says:

    JGN PANDANG BLAKANG..MEMEY YG GATAL N NORMAN HAKIM YG MIANG..BIARKN MREKA DGN DUNIA KEGATALAN N KESUNDALAN MREKA…DASAR X TAU D UNTUNG!!!!

  5. as says:

    sesuai sgt2….sweet

  6. ebiey lesly says:

    wah….bahagianya kak Abby dgn abang Zul….
    ada apa2 ke..???
    kalau ye…bila nak makn nasi minyak…

  7. gr8girl says:

    nsem jg c zul ne..tp ko akn kalah klu dgn janda..

  8. no'one says:

    ok lah..tetap meneruskan khdupan..bagus la..

  9. azie qaseh says:

    bahagia nyerrrrrrrrr…

  10. ribena says:

    abby cantik! zul hensem. kekal ye

  11. ribena says:

    sweet! semoga kekal k

  12. nurul says:

    zul lg hot dr norman. :P

  13. cute guy says:

    handsome lah zul…dah lah body mantap tambah lagi bulu kat dada….shiot…….. :P

  14. awa says:

    abby n zul sweet sanggat
    i suka sanggat
    semoga bahagia ke anak cucu
    amin…..
    i very like u abby n zul
    :D

  15. abby…u stil hot la.lawa n cute..smoga dpt bakal suami yg lebih baik dr sebelumnya ya….amin.

  16. balqisqarny says:

    zul..cari la perempuan yg elok.. :cry:

  17. dang wangi says:

    ermmm…ensem nye zul ariffin..btw..tahniah utk abby sbb dpt lbh baek dri yg dlu..

  18. ;) says:

    sy doakn kak ab n abg zul berbahagia selalu…cepat2 la kawin..x elok dipandang orang klu lme2 ni..pham2 je la..

    • aweq... says:

      aiiiii,lps lki dye,,,ni bni dye pulk,,,da sme2 gtl nk cr yg laen….MJ le ktekn,,,,nk y teruna…yg dre lak nk y lki owg,,,,arts2x,,,,pe2 ar,,,,pelik aq,,,ley lak tkr2,,,,

  19. aisyah says:

    tiada gambar libeh menarik ke..
    jgn marah ok..

  20. ira says:

    ira cke abby ngan zul..serasi sngat..x mcm norman 2 mke jerw baek tp hty busuk..ko nk cngt memey 2 pgi arh aq hrap ko ngan memey x le dan akn becerai tlk seratus…bengang btol aq..

  21. nurul says:

    elok la abby wat cam 2 kat norman,ingat norman sorang je pandai main pompuan,,,padan muka kau norman,,,,haha…hahah

  22. bojat.. says:

    ceria betul…baguslah…tak mcm bbrpa bulan mase die nak cerai dulu..susut je aku tgok…smile alwayz kak abby

  23. bojat.. says:

    ceria betul…baguslah…tak mcm bbrpa bulan mase die nak cerai dulu..susut je aku tgok…smile alwayz kak abby?

  24. sakurahana says:

    eii sukanya tengok muka originall without make up kak ebby nie..so..sweattty..moga bahagia..bila lagi nak kawin..

  25. Aleeya says:

    sukenyer…..aku pun nk cr muke yg sama macam pakwe kak abby ni la…..hensemmm siuuut drpda duda kak abby…hahahaha

  26. loving wife says:

    wah hemsemmmmm nya zul ni… tinggi n tegap org nye… bertuah kak abby dpt pengganti yg 1000 kali lebih hensem dari duda dia yg x guna tu…

    semoga kak abby lebih bahagia n tenang sekarang dismpg buah hati tercinta…

    kawin la cepat kak!!…hehehhe

    Luv U Kak Abby..

  27. ekinkin says:

    padan muka norman!!!!aku doa kan agar abby dngn zul ariffin berbahagia selalu…bila nak mengumumkan tarikh pertkahwinan???x sabar nak makan nasi minyak nie!!!

  28. Anti-hipokrit says:

    Norman dlu pn da affair gak kan ms anak sulung diaorg.so,x salah abby pn pasang gak.biar padan muka norman.jgn dia pkr nk salahkan abby je.

  29. Anti-hipokrit says:

    tul tu p kalau jd pasangan kekasih pun ok gak,kan?

  30. kentanglenyak says:

    diaorang nampak lebih cam kawan je….

  31. tokaki says:

    Perlu diingat sesungguhnya jodoh dan pertemuan itu ditentukan oleh Allah SWT. Manusia hanya mampu merancang sedangkan yang menentukannya hanyalah Allah semata, mungkin itulah yang terbaik yang telah Allah tentukan untuk kita. Namun sebagai insan kita disuruh berikhtiar untuk mencari pasangan hidup terutama pasangan yang soleh atau solehah. Wallahu A'lam.

  32. Anti-hipokrit says:

    norman ingat abby x mampu cr lelaki muda pas bercerai ke? dah le muda,hensem lg tu. padan muka kau norman..

  33. kudin says:

    hahahaha.. betul betul betul (bak kata upin n ipin)

  34. abbystrong says:

    kami doakn abby n zul serta anak bhgia..lpekan kisah lalu wlupon x smpai sthun..pe2 pon abby mmng wanita tabah n kuat.. gosip2 ni sme anggp la sbgai pnguat smgt abby utk mmbina mahligai rmh tngga yg baru…go abby…caya la…

    • sue_sweet says:

      balqisqarny- ape ko ingat abby 2 pompuan xelok ke, memey 2 10x xelok.. pompuan jalang dah terang2 org nampak usung tilam, lagi xnak ngaku… sekurang2nye abby xwat hal…