Gambar anak-anak Rosyam Noor dan isteri

Posted: 9 November 2009 at 1:43 pm  

anak rosyam noor
Rosyam Noor yang sememangnya selalu merahsiakan keluarganya kepada media memang tidak suka mencampurkan urusan keluarga dan kerja. Rosyam Noor seakan-akan merahsiakan keluarganya kepada umum. tapi baru-baru ini blogger hiburan kecoh mengenai gambar anak-anak rosyam nor yang tersebar melalui internet yang mungkin disebarkan oleh rakan-rakan terdekat anak-anak rosyam sendiri.

Jadi bagi pengunjung MyGosip juga korang tengok la gambar-gambar anak-anak Rosyam Noor yang cantik lagi cun ni.. Anak Rosyam Noor dengarnya semuanya perempuan. Jadi lelaki kat luar sana, korang pilih la mana yang berkenan, mana tau kalau-kalau ada jodoh!.. hahahaha.. jodoh dalam mimpi jer la… Kami juga ada letak gambar isteri Rosyam Noor juga. Jom kita layan gambar-gambar keluarga Rosyam Noor..

anak rosyam noor
gambar anak-anak rosyam noor (Anis dan Arniesha)

isteri rosyam noor
gambar isteri Rosyam Noor dan anaknya

anak anak rosyam noor
yang atas bukan isteri rosyam yer, yang baju kotak-kotak tu jer anak dara rosyam.

anak rosyam noor

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    57 Responses to “Gambar anak-anak Rosyam Noor dan isteri”
    1. ashikin says:

      Still sopankan…sedap mate memndang.congrat abg Rosyam coz dpt mndidik fmly dgn baek

    2. hajimin says:

      ALAMRAYA
      I LIKE I LOVE

    3. zool says:

      pandai lah abg rosyam mendidik anak…………
      happpy and ceria………………….

    4. labula says:

      2 org bagus ikot suruhan Allah, sorang ikot mcm ibu dia.

    5. wow class says:

      klu jadi heroin pasti flm meletup giler.

    6. lopeh says:

      comel kot!!!!

    7. azwan saja says:

      lwa ny ank abg rosyam…..nk knal ley??????????hahahahahahaha

    8. anang81 says:

      Ank dan mak.mcm adik beradik la.cantik..

    9. alalala says:

      mmg aku tabik dia nie..xpenh lg dgr cte2 bkn2 tntng dia..tp tgk la pencapaian dia..

    10. faizal says:

      anak rosyam nor lawa nye anis

    11. Apple says:

      Cantik anak2 rosyam dan isteri dia.no wonder dia merahsiakn semua ni.Bagus jgk :)

    12. tanaki says:

      moga kekal hingga ke lubang kubur.. cantik isteri dan anak En.rosyam.

    13. jj liesa says:

      moga abg rosyam kekel bahagia dunia akhirat..AMIIIIINN…

    14. sumandak says:

      wa…cantik2 rupanya family rosyam ni. sumandak tabik..la rosyam. Bijak menatang keluarga

    15. redz scorpio says:

      terrbaek dr ladang

    16. mar says:

      tabik rosyam noor…dapat jaga anak2 perempuan dgn baik…

    17. amalina says:

      cantek nyer ank2 rosyam nor… :)

    18. snow white says:

      cantik semuanye ,,,,,semoga terus maju ,,, :)

    19. yat says:

      cantik anak rosyam noor..bgus rosyam noor xnak campur adukkan fmly ngn dunia selebriti dia… :)

    20. sea-t says:

      wahhh…terpegun dgn kecantikan ank2 rosyam nie,,,patut laa dia xsuke media cbuk2 pasal fmly dia,,,hehehe

    21. norhayati hashim says:

      cantik2 la anak rosham nor:shy: :shy:

    22. ENAL says:

      BTUL KE DIORANG NI ANAK ROSYAM NOR,SETAHU AKU ANAK2 DIE KCIK2 LG..

    23. fatin mulkan says:

      wow!!cantek!!smoga kekal hgga ke ank cucu ekk!!hope epy aulways!!

    24. zafi-ah says:

      comelnye…………ank2&isteri die mcm dielah…………

    25. afendi says:

      ISTERINYA CANTIK DAN MENAMPAKKAN AIR MUKA WANITA YANG TULUS DAN LURUS.ANAK2NYA CANTIK DAN NAMPAK BOLEH DIBENTUK SO BENTUKLAH SEBELUM TERLAMBAT…

    26. poison says:

      jaga baik2 pak rosyam…anak segala galanya..

    27. anna says:

      not bad la…

    28. Budak Sopan says:

      PAk Rosyam yg nak kasi kat saye…Huhuh

    29. shiera-la says:

      ank2 adalah harta paling berhargai….milik kita dan keluarga jer….

    30. ezah says:

      elok le tu rosyam..kluarga bukan untk publisiti..

    31. emalin says:

      shantek an ank dia..

    32. xoxo says:

      yup inila dia anak2 rsyam nor.. they are my friends cousin

    33. gon says:

      ye ke ne gmbar anak2 rosyam..bub bdak dlm last pic yg pkai tudung 2 org 2 aku knal..bdak skolah aku dlu..xde plak aku tgk dowg ber binti kan rosyam..haha..

    34. adon says:

      ala.frustnyer.ingat anak2 rosyam alim2 .uhuhuhh

    35. ezam says:

      dapat jadi menantu abah rosyam bestnya!!!!

    36. g says:

      lawanya…nk yg gmbr ngan mama dia tu…fuhhhh…puas ati…mke cam arab…

    37. Sza says:

      yang pakai bju hitam tu..cm pernah nampak plak..tpi lupwe?????

    38. MISHA says:

      Patutla pelakon popular ni rahsiakan sbb anak dia cantik2 belaka…takut lelaki cepat2 kebas…

    39. redzuan says:

      bravo rosyam…..

    40. wellson says:

      Jaga tingkah laku adalah sebaik2nya…

    41. kitty says:

      x sangka anak2 ROSYAM NOR cntik2 belaka..6t dh nk dpt mnantu jgn lupa jemput pmnat tau..

    42. Azmin Mahmud says:

      Wah…dah besar panjang anak-anak yer…Ingat aku tak…..Runey Syam.Tak tau nak agak mana kakak dan adik.Cantik-cantik.Dapat menantu nanti jangan lupa kawan yer….

    43. missmickey says:

      tnpa perlu mkup tbal da memang cun giler….

    44. zaza says:

      mmg cun… cam adik bradik jer. x mcm mak ngan anak…

    45. potetopedas says:

      smart l0oking gurl…

    46. eina says:

      cantik kan.. pandai abg rosham jaga.. hehehe..

    47. Anti-hipokrit says:

      mmg cantik anak2 abg rosyam,kan?x sangka rupanya abg rosyam dah de anak dara yg sedang remaja…kalau berjalan sama kt public,pasti kena gosip if peminat x kenal anak2 dara dia tu.caya la abg rosyam.

    48. Anonymous says:

      cantik semua ank abg rosyam kan…
      emmm tapi si kecik yg rambut panjang2 mcm pelakon jer…
      pelakon kot yekk..

    49. Anonymous says:

      xsngka la ank dia cntk sgt2…!!!!
      betuah si rosyam 2..

    50. WenG WenG BuBuB says:

      Tulah…cantiK kaN semuantya…. patoTla rosyam kawin lpas spm lg…huhu mang cantik ..klik sini menarik juge– http://www.dapatwang.com/?id=najiah

    51. libragirl says:

      mmg cun n cantik sngt2….arap2 anak2 abg rosyam n kak runika x la pakai seksi2 kekal kan dgn penampilan skrg…sy doa kn smoga kluarga abg rosyam kekal bahagia smp akhir hayat amin….

    52. kupu-kupu_cinta says:

      cun gak anak2 dye kan..