Gambar Anak Ashraf Sinclair belajar solat

Posted: 14 August 2012 at 10:11 am  

Gambar Anak Ashraf Sinclair dan bcl

Diawal bulan ramadan yang lalu, Ashraf Sinclair telah memuat naik gambar beliau yang mengajar anak lelakinya, Noah Sinclair bersolat.. Noah yang kini hampir mencecah usia 2 tahun nampaknya sudah mula di didik untuk mendirikan sembahyang pada usia yang muda lagi.. Pendedahan yang dilakukan di peringkat awal ni seharusnya diberi pujian..

MyGosip harap, usaha Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari untuk membimbing anaknya menjadi anak yang soleh berterusan hendaknya.. Apa-apa pun jom kita layan gambar telatah anak lelaki mereka yang belajar melakukan solat kat bawah ni…

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

8 Responses to “Gambar Anak Ashraf Sinclair belajar solat”
  1. zool says:

    berilah lagi galakan pada anak ciri ciri keagamman…be happy bro

  2. Jebat says:

    Aja mak nye juga :)

  3. Diana says:

    bagus la….

    Raya tahun ni mesti hampa nak duit raya banyak kan,ok disini saya ada satu benda nak share kat hampa dimana korang boleh dapat duit yang banyak bila join benda ni secara percuma!!! tanpa bayaran sehingga 27-8-2012 (selepas dari pada itu korang kena register dengan bayaran rm 300) Ni link nya kalau nak join

    http://prelaunchx.com/x/korekais

    *korang mesty join sebelum terlambat,siapa cepat dia dapat huhuhu*

    prelaunchX
    http://www.prelaunchx.com

  4. Etie says:

    Sentiasa bersangka baik.. :)

  5. Fisya says:

    menunjuk ke ape ni??

  6. Ray says:

    maybe ashraf should teach her wife as well on how to have a decent appearance during the Ramadhan too.