Gambar birthday party anak tiri Siti Nurhaliza

Posted: 14 November 2009 at 8:43 pm  

gambar birthday party anak tiri siti nurhaliza

Datuk Siti Nurhaliza yang berkahwin dengan Datuk k secara automatiknya mendapat anak tiri hasil perkahwinan Datuk k dengan isteri sebelum ini. Gambar yang kami sediakan ini adalah gambar semasa birthday party anak tiri Siti Nurhaliza yang dikenali sebagai Aazief.

Sungguh meriah birthday party yang disambut oleh keluarga datuk k dan siti ni, tetapi timbul pula gosip-gosip panas yang mengatakan tema birthday party Aazief tidak sesuai dengan keadaan Aazief yang masih lagi dibawah umur. Dari gambar tu kita boleh lihat ada siap perempuan seksi ala-ala seksa turut memeriahkan lagi party tu. Adakah wajar budak sebegitu didedahkan dengan party yang sebegitu rupa?

Apa-apa pun jom kita layan Gambar birthday party anak tiri Siti Nurhaliza ni..

anak tiri siti nurhaliza

birthday party anak datuk k

birthday parti anak tiri siti nurhaliza

anak anak datuk k

birthday parti anak tiri siti nurhaliza

birthday party anak tiri siti nurhaliza

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

81 Responses to “Gambar birthday party anak tiri Siti Nurhaliza”
  1. sam says:

    terbaikk..

  2. huahua.. says:

    bukan nk kutuk tp rasanya x ptut betoi la cara tz 2 sambut besday ank dia..x mlambangkan dia seorang ibu yang bertanggungjawab nk didik ank dia langsung…agk2 la nk cari publisiti pon..muka ank diayg bongsu 2 innocent gila kesian ar tengok..

    • moshi says:

      kalau xsalah aku la kan , dalam gambar yg ade pompuan seksi tu , yang tengah pegang aazief tu mcm ex-wife datuk k . betul ke ?? tempat yang berbeza , jalan cerita yang berbeza . tah lah

  3. rokiah-roti bom says:

    ape nak jdi ngan ank2 die klau mkbpak sme jer siap bwak bapok …
    wat party bwak ank2 yatim lgi bgus dpat phala brganda…
    lu pikir lah sendiri !!!!

  4. kaki gatal says:

    sme je bpak dan ank…

  5. zia says:

    kaya ke miskin ka sama sja mati nanti kain kapan tetap berwarna putih…insaf insaf insaf lah sama

  6. pe2 je lah budin says:

    itu untuk abang2 nye…ha3

  7. mia says:

    pa nk jd….makin teruk dunia org kaya skrg…ajar anak mcm 2….mana pergi ajaran agama islam kita….

  8. aqu says:

    jgn salahkan datuk siti n datuk k…majlis ni di sambut berasingan…majlis yg ada bapuk tu, xwife dia yg buat…dtk siti n datuk k buat majlis baik2 jer…

  9. ros sweet says:

    kcil2 dh di ajar mcm 2 kn….pe la nk jdi nie….org ajar la ke arah ke baikkan…

  10. no'one says:

    knpa la..lelaki gay yg bawa cupcake tu..gila punya choice!

  11. Amirul says:

    ush ! , anak dye handsome2 lah .. na pulak aku isap konek depe .. tegang btg aku tgk pix jantan uh ! , datuk k . p0wn jadilah !

  12. Nass says:

    iiuuu… ada striperss lagi tu…. baguih lah…

  13. markashi says:

    teruk betul perempuan nampak payu dara…ex-wife datuk K tu berlagak diva…x sedar diri..hampeh!!!!!!!!!

  14. Aslina says:

    mmm..kecik2 dah di ajar cara begini..
    dah tsebar kat email gamba2 anak tiri ct nurhaliza yg bpesta ,bpelukan,bcium sosial gaya ala barat..ibarat ct nurhaliza tpaksala menanggung dosa2 anak2 tiri yg mana dr kecik dah didik dgn dunia kemewahan..dah besar..masyallah…
    didikan sume international school..
    didikan agama????i think ct hopeless cant’ do anything..just followww..otherwise…!!!! im sure all of us know d answer…
    anyway.berPARTY la sepuas2nyeee…

  15. nana says:

    huduh betol
    :x

  16. dila says:

    ghfvghnhg :x :devil:

  17. anakorang says:

    tah..cam b0ng0k je..

  18. sazrina sazrin binti mat ludin says:

    ank2 datuk k ngn bini ex wife dye sme ctk2 n ensem2 la….

  19. haha says:

    mana datang nya gambar dgn pondan tu..

  20. dean says:

    urmm sexy jugak pic prempuan yg time nak bagi kek tu huh bdoh btol :devil:

  21. biru says:

    Sy rasakan gambar yg cam malam tu, yg pakai custom tue gambar lain la… Bukan hari yg sama… Tak baik la tipu org!

  22. siti aisyah says:

    tg.z……tau r ‘cun’ dr plbgi aspek,jgn r tnjuk. :P

  23. zara says:

    smua uh leh brubah…nshat2 la ckit apew y patut

  24. miss nurul says:

    aku dah tau kenapa datuk k tinggal kan pompuan tu..rupanya macam ni ker cara dia ..sedaq diri la ckit datin oi..awak tu dah tua dah…cubalah bertaubat..mcmna nak didik anak klu awak tu pon x betoi!!!! tengok ct..

  25. mimi says:

    kenapa la terselit pondan pakai bra tu..? penyebuk betul la.. :x

  26. mona66 says:

    Seharusnya umat Islam membelanjakan hartanya ke jalan yg diberkati Allah seperti majlis doa selamat..ape2 pn smua tu dah life style mreka x pe ler..dosa & pahala pn mreka yg tanggung.

  27. anonymous says:

    aq rasa yg pakai baju nampak payu dara tu bkn pompuan tp pondan :D tgk muka dia mcm pondan

  28. afendi says:

    RASA2NYA ANK BONGSU INI MASIH SUCI DARI SEBARANG PENCEMARAN MINDA DAN JIWA SO DATO K BENTUKLAH DIA AGAR JADI ANK LELAKI YG SOLEH DAN BERGUNA DI AKHIRAT NANTI…

  29. ani says:

    nk jd ape betina yg pkai bju nmpk payudara tu?bgus buke smua!

  30. nana says:

    biasa lah org berduit..semua leh jdi..tapi memang x patut coz umur anak tiri siti still young ag tapi dah didedahkan ngan dunia luar yg sungguh dashyat..mknenye nk cruh ikot cm bpk dye lah…hahahhha..terlebih sudah..

  31. nie party bekas isteri datuk k lah yg wat x kn siti nk wat party bodoh mcm nie…drpd siti wat party mcm nie lbh bek die wat kenduri tahlil arwah bapak die….

  32. meletop popp says:

    haahh itu real mom dia laa yg organize,tg zawiyah…american sgt laa.. tgk la dia tu dh tua kerepot pon pakai camtu lg..buat malu je!! xda makna siti nk buat party camtu..sbb tu datuk k tgal ex-wife dia ni sbb perangai ntah hape2…

  33. EATcookie says:

    my gossip ni x guna otak laa.
    klu ya pun nak jatuhkan maruah datuk k n datuk siti. cubalah guna otak edit skit bju budak tu.
    xkanlaa datuk siti nak wat party ada jalang berpakaian camtu.
    tu tyme die clebrate party ngan real mom dia laa.
    bkan tyme party datuk k & datuk siti.
    bodooo

    • mygosip says:

      saya rasa jelas saya tulis birthday party ANAK TIRI datuk siti nurhaliza… saya tak kata pun birthday tu siti yang buat.. sila baca betul2 yer..

  34. jage anak org 2 berbaik ye

  35. EMI says:

    myb org yg seksi2 tu kwn2 sekeliling kot..mana mngkin la dato siti akn buat prti ank tiri dia dgn tema gitu

  36. natairaha says:

    waa…comelnyerr anak datuk k.
    ..
    urm,ek eleh..,!klau kain tak cukup benang tue,tak yah la nak g party camtu…
    merosak pemandangan jerk…

  37. adeq says:

    hensem nye ank atuk K,cm atuk K jgk hnsem nya…………

  38. hana says:

    YaAllah. anak yang ntah brapa tahun diraikan dgn suasana yg mcm ni ke? Ya Allah, berikan lah hidayah kepada kami yang lalai.

  39. noname says:

    apela mygosip ni… yea pun kome nk buat gosip… jgn dicampuradukkn suasana tu.. muka dpn pic ank datuk k dgn datuk k.. kom ni kiranya nk jtuhkn datuk k la. walhal pic yg ada pompun seksa tu ms besday part with his real mom.apela kome ni…

  40. Sza says:

    lain kali tengok btul2…i sokong u bojat…

  41. usmApex says:

    betui tu bojat..gambaq ni kat 3 tmpt yg berbeza.. baju lain2 wey..ingat show ke nk tuka2 baju lain..yg ngn dato ct sume sopan2 je.. yg ngn tengku Z, mak depa tuh yg over.. la ni sume org leh judge why datuk k x mau die dah.

    • nurul says:

      kannnnnnnnnnnnnnn????

      kat sini pun kita dah nampak kenapa TZ kena cerai. hahaha, “pandai” la sangat mendidik anak!!!!!!!!!!!!!!!

  42. bojat.. says:

    yelah….tempat lain2..yg ade family die tu..ade cerah skit tmpat..pkaipun bju putih..yg satu lgi gelp je aku tgok………jgn tuduh suke hati wwiieee.buat dose je..

  43. wida says:

    To jeeyan, sye rse ade kekeliruan sket awk tu. Cube perhatikan betul2..kan baju si bday boy tu lain2..dan suasana tempat pun lain2..yg ade pompuan seksi2 tu dgn ex-wife dato K. Jgn kita sama2 buat fitnah pulak nnti. Dosa yg org lain buat..kite tuduh org lain..kite pun dpt dosa besar..dosa fitnah..nauzubillah..

  44. aku lah... says:

    yg seksi tu pondan ehh??? pompuan xda yg brani buat mcm tu.

  45. tiramisu says:

    ASTAGFIRULLAH….BDK CAM NI DA BT BUFDAY PARTY YG ADER MINAH SEKSI…BRU BLASAN TAHUN DA DEDAHKAN CAM NI…DA BSAR SKET LG…RSNYE TROS G CLUB SIAP MNUM LAGI KOWT…ISH3….

  46. jeeyan says:

    SUBAHANAALLAH…..MACAM NI KER CONTOH LAKI YANG BERTANGGUNGJAWAB YANG TOK T NAK KAN 2???X BERIMAN LANGSUNG….APE NAK JADI LA NGAN TOK TI N TOK K NI…DUIT BANYAK TAPI SAME BANYAK NGAN DOSA…AMPUNKAN UMAT YG MENGUTUK KERANA ANDA SUME BERANA DI KAWASAN YANG MENDATANGKAN FITNAH…

  47. yana says:

    tkjut aku tgk.buat party,tpi ada minah sexy2.

  48. 'owg sarawak'' says:

    wah2x.. nmpk mriah gak b’day anak datuk k erk..cntik gak mak kpda aaziff.

  49. rex says:

    weehhh…apa nak jadi dengan dunia sekarang!!!

  50. sgler lurah dendm trnmpk 11 hish x bljr agmer er??

  51. tp tgok blk ank tiri ct 2 segk rk jgk… tp 2 muke je,,prangai lom tau an ?? dh r sk-c nk mmpos pkaian penry kt blkg 2.. kck2 dh tgok bnder 2, t bsar x tau larh!!!

  52. nottyz gurlz says:

    ala cblom ney gtau kt sume org nk pkai 2dung tp ttber x nk pkai lark!! perhal?? myb hy nk dpt populerity kowt !!

    • shah says:

      hak ala ko ney. sblom ney dye xpkai tdung pn dye memg da popular kot.
      ko sibuk2 ckp org, yg ko tu dah perfect sgt ke weh?
      tgk nick nme ko je pon da bleh agak ko ney mcm mane. malu la sket…

  53. daniya says:

    gadiz dye memg cun…..
    meletop abizz….

  54. Umie says:

    biar betul … b’day party ke, mak nyah party or both … lol.

  55. nasi lemak asli says:

    Nasi lemak tu tak asli la….yang sexy tu semua bukan pompuan ….DATUK SITI KENA BERANAK LA, SAMPAI BILA NAK SAMBUT BIRTHDAY ANAK TIRI AJE…DATUK K KENA ‘STUDY’ LEBIH SIKIT OK.

  56. saya says:

    ye la.. yg party ada pompuan tak senonoh tu nampaknya lain party dgn yg Datuk K & Datuk Siti organise.. jgn confusekan org, nanti jadi fitnah tak tentu pasal… yg tak senonoh tu Mak kandung punya party rasa2nya tu

  57. aina_zalina says:

    tut….

  58. aina_zalina says:

    sayang seribu kali sayang………kaya wang tapi miskin…………….

  59. anon says:

    aiyoo.. tengku z, ank kecik lgi dh ajr tgk bnda2 cmtu..

  60. xxxx says:

    mcm gampang bday party kt ex-wife dato k.. tak reti jaga anak. elok la nnti da mati xde ank yg nk mendoakan dye.

  61. eg_ah2109 says:

    wow…ank org ni…kalau fmly aku xnya wt party..wt kenduri doa selamat je..moga2 jd org guna dan jd bangsa yg bertamadun..tp yg ni…perosak tamadun kot….hahahahah…kaya je lebih tp cm ntah la….lu pikir la sendiri…

  62. Nabitah says:

    ex-wife Datuk K mmg x tau cara m'bsrkn ank kot…sbb 2 la ank2 dy x b'jenis langsung…kecik2 lg dh ddedahkan dgn benda2 yg x baek….ataupun mrk ni x ada pegangan agama yg teguh….ish3….insaflah sebelum terlambat………. bkn nk mengata cuma nk menegur… amar makruf nahi mungkar…. INGATLAH KITA NI HAMBA ALLAH !!!!!!! INSAFLAH

  63. Has - Ikhlas says:

    Apa maksud My Gosip ni tak paham la. Mungkin Majlis tu berlainan tak ibu lain bapa lain sbb tulah lain macam je 2 party tu kan ? E..ee… nanti org salah faham tau. Tapi kalau yg bijak menilai tu mereka tahulah perbedaannya kan…kan.. kan

  64. belle says:

    apahal de pompaun seksi maut dlm birthday party bdk tu??ntah pape ntah..bdk2 ag da cm wat red party.sok da beso ntah pe party plak yg wat.. kecik2 da d aja cm gitu..sian kt bdk tu..

  65. Anonymous says:

    mcm sialllll

  66. Anonymous says:

    gile party ngan siti sopan ngan ex wife datuk k mcm _a_p_n_!!!!!!!!!!!!1111

  67. pinky says:

    aku memang x ske r ngan kuarga dtuk k ni, lbh2 lg anak dia yng perasan hensem 2,,nama ape ntah..belagak nk mampus mcmla diorang 6t x mati..piirah..kecian kt ct blh anak tiri cm han2.

  68. Anonymous says:

    tmpat laen 2….ngan ct sopan cket majlis…ce tgk tol2

  69. Anonymous says:

    rasanye birthday party tuk aazief ni d wat lain2 kot…1 dgn ct & 1 lg dgn ex-wife datuk k…cb tgk kt gmbr yg da org pkai bj x ckp kain,ada gmbr ex-wife datuk k kn???x kan la ex-wife datuk k nk smbut birthday anak dia dgn ct skali kn???

  70. Anonymous says:

    mmmm… bagus2.. keluarga yang bahagia.. -casper-

  71. Anonymous says:

    mcam mane la ct ble suaikan diri dengan famly dtk k ni kn….

    • mambo says:

      i reser kan ct pun x masuk campur dlm suasana keluarga dtk k la…cian ct… patotnyer buatlah doa slamat ke ..ni panggil mak nyah dtg mmg malaikat tak masuk rumah…kecelaruan jantina..hahaha