Gambar di majlis perkahwinan Ayu Raudah dan Zaquan Adha

Posted: 24 January 2011 at 9:22 am  

majlis perkahwinan Ayu Raudah
Tahniah buat Ayu Raudah dan Zaquan Adha kerana telah sah bergelar suami isteri pada hari jumaat yang lepas.. Dengarnya sebanyak 11 khemah telah dipasang bagi meraikan Majlis Resepsi kedua-dua pengantin baru ni.. Majlis resepsi Ayu Raudah dan Zaquan Adha diadakan di rumah pengantin perempuan sendiri berkonsepkan alam fantasi dan dihadiri lebih kurang 1500 orang tetamu…

MyGosip ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Ayu Raudah dan Zaquan Adha, semoga mereka berdua hidup bahagia sehingga ke akhir hayat hendaknya.. Bagi peminat-peminat Ayu Raudah dan Zaquan Adha yang tidak dapat hadir ke Majlis perkahwinan mereka.. Jom kita layan gambar perkahwinan mereka kat bawah ni…

Psst.. 1st time kami lihat orang bersanding ada monyet di tengah-tengah.. Mungkin ada maksud yang simbolik kan..

Ayu Raudah kahwin

perkahwinan Ayu Raudah

Ayu Raudah resepsi

majlis resepsi Ayu Raudah

Ayu Raudah dan Zaquan Adha kahwin

majlis perkahwinan Ayu Raudah dan Zaquan Adha

majlis resepsi Ayu Raudah dan Zaquan Adha

Ayu Raudah dan Zaquan Adha bersanding

Ayu Raudah dan Zaquan Adha kahwin

Ayu Raudah dan Zaquan Adha berkahwin

gambar perkahwinan Ayu Raudah dan Zaquan Adha

Ayu Raudah dan Zaquan Adha bersanding

Picture kredit : asmady ahmad, matnuat,mashelmy dan mstar

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    94 Responses to “Gambar di majlis perkahwinan Ayu Raudah dan Zaquan Adha”
    1. ringkas & padat says:

      congrat yea korg berdua…..semoga kekal akhirnyeeee~~~aminnnn…..

    2. puteri says:

      smoga bhagia hgga akhir hayat..smoga dpt anak yg comel cam ayu dan hemsem cam zaquan…..saya tumpang bhagia cz sya minat giler dgn ayu..mnt sgt2…

    3. mina says:

      semoga berbahagia hingga ke anak cucu.amin…..

    4. gadis delima says:

      sama cantik sama padan….mcm pinang d belah dua…sy doakn hubungan kalian akn brkekalan hingga ke ank cucu…

    5. azie says:

      zakuan nie mmg jejaka idaman aku lar..tp nk wtcmne kn dh jodoh dia dgn ayu2 ko jga dia bek2,jgn gado2,klu gado aku sebat…..

    6. azie says:

      korang dua ni mmang aku minat gler.. congrat 4 both of u,hope ur married ever lasting forever….

    7. izziaty sakura kedah says:

      umi kata jgn dk gdik sgt…orang len pn kwin gk tpy x olun pown huhu….

    8. izziaty sakura kedah says:

      sama cocok sama padan

    9. lynda says:

      Eeee…cme2 pdn lah…mcm pinang d blah 2 je…smoga bhgia ke anak cucu…

    10. eira says:

      cantiknye ayu… sama cantik sama padan… tahniah!!!

    11. deqjuwl says:

      comeylotey…:)…aq ska…moga kekal ke anak cucu..huhu

    12. ayu says:

      coMelnyE!!!!!

    13. Ezrina says:

      selamat pengantin baru..

    14. hye:) kak ayu raudha and abg zaquan !!!!!! manis jer muka kak ayu!!! gelak jer!!!!! semoga kekal sampai ker akhir hayat!!AMIN!!!!!!

    15. aishah says:

      tahniah ayu raudah n zaquan adha semoga bahagia hingga akhir hayat…

    16. ummu says:

      tahniah,ayu raudah n zaquan adha atas perkhwinan anda berdua..smga kekal ke ank cucu..

    17. sweet girl says:

      so sweet…..cemburu i tgk…..hehehehehe…taniah yer kak ayu n abg zaquan…cpt2 ler dpt anak yer….hehehehe;)

    18. wawa says:

      cntik la ayu nie…..bertambah berseri2..hehe3….smoga brkekaklan yewp…..

    19. nabila says:

      cantik ukiran inai ayu raudah…simple n cantik

    20. ayu raudah memang cantik…

    21. ayya says:

      i like ayu…dia mmg cantik..

    22. Gie says:

      Big congratz to both u all..nice pic..pandai pilih busana..ayu&zakuan pls carry this relationship until forever and ever..
      >>pesanan utk ayu>>ingat u tu dah jadi isteri org..jaga pemakaian sikit..jangan seksi sangat..time single x pe la u sendiri tanggung dosa..ni dah kawin kecian suami nk tanggung dosa u>>k..pls..
      >>anyway>>hope cepat dpt anak..

    23. apa2 jek r.. (suka ati aq) says:

      eeii.. nape x nampak seri pun muka minah ni? bese org kawin naik seri, dia ni.. mcm tuk jek.. solekan out!.. dh nmpak mcm adik (zaquan) ngan akk (raudah).. and ag, majlis dia x nmpak cam meriah pun.. ingat vouge sgttttt….

      • nabila says:

        muka dia x nmpk seri coz dia kn artis dh slalu make up.org biasa tgk muka dia dh mke up,x penah tgk muka dia xmake up kn…that why la…

    24. fira says:

      tahniah..

    25. selipar jepun says:

      semoga bahagia…
      buat zaquan dan ayu
      xlupe jugak buat rita dan aidil

    26. noh_zoela says:

      suke tgk pasang bahagia….

    27. mar says:

      ayu nmpak manjer…

    28. raf. says:

      Tahniah zaquan dan ayu,moga jodoh berpanjangan sehingga ke anak cucu,tp hati saya sikit rasa kecewa sbb ayu x jenput sy……peminat…. :bored: :(

    29. ayu raudah dan zaquan olpa :) :o
      aku awak awak awk olpa ;) ;) ;) :actress: :
      : :actress: saps ini ;)

    30. sunarti says:

      tahNiah….. :)

    31. nz says:

      nasihat aku pada anak buah aku
      jgn jadi player bola.nnt ko dpt bini tua.kahkahkah
      syg bersanding dgn binatang peliharaan
      mmg lain dr yg lain..tp xde ke org nk komen..nampak xsbrapa sesuai pulak

    32. noraishah aminah binti ya'akob says:

      pasangan yang sangat serasi :)
      semoga bahgia ke akhir hayat

    33. anny says:

      x suka dieni .. kesian rita …. mulut mcm longkang … nanti Allah bals balik .. kalu berita ini benar …

    34. suttiana says:

      cantik………. :)
      semoga bahagia ke akhir hayat :)

    35. miraeyra says:

      sy peminat kedua2 mempelai ini…
      semoga berkekalan hinga keakhir ayat…
      aminn……

    36. baby girl says:

      wah…cntk gler gmbar..gmbar je ea jgn prsan plk.. :)

    37. izati izrah says:

      tahniah !!
      cmoge kekl brpnjgn dn bhagia ..
      for k.ayu : tce cre ur hsbnd ..
      for a.zaquan : tce cre k.ayu ..
      btw epy n cmile alwayz .. :) :)

    38. peminat@pemunat says:

      sem0ge bahagia !!!,…
      ayu> jg lah suami ny el0kII x yah nak jg hal umah tangge 0wg laen ..
      jgn nanti hal umah tangge 0wg lain d jg but umah tangge sendiri yg hancur …
      sem0ge bahagia !!!! :) :x

    39. lesung batu says:

      Tahniah!!!!

    40. pantat says:

      emhhh mamp0ss lar….benci aku tgk ayu raudhah nih….cm sial…..btw fuck her ass…dumb!!!!!

    41. Semoga berbahagia.
      Jom “LIKE”
      Perkahwinan Ayu Raudah & Zaquan Adha di fb :-)

    42. pLayBoYy says:

      hOpe koRang aPpy oWez !! :)

    43. mane2 je says:

      sweet la kn….
      semoga bpnjangan hbgan nya…
      jgn trikut dgn ‘zaman’
      org bcrai kte nk bcrai,org nk kawen kte cbuk nk kawen…dh kawen xtaw plak nk jge hbgan..bia la bkeklan akhrnya..cinta smpai mati ^_^..nty if ade ank..ank pown bngga dgn ade nye mk abh mcm 2…bhgia…mmg la ada mslah mgkin..tp law kte ni pndai nk btlkn…n xde nye nk lwn ego msing2..bkeklan la hbgan 2 ..insyallah..semoga bbhgia ya… :)

    44. shofie says:

      sama cantik..sama padan… harap2 hubungan berkekalan sehingga ke anak cuc..adat berumah tangga nie ada pasang surut…masing2 kena bertolak ansur…;p

    45. azielazzzzzzzz says:

      bbagai pinang dbelah 2… :laugh:

    46. azielazzzz... says:

      :P :devil: mmg padan dgn muka fasha..tuhan skrg bayar cash..dulu rampas hak org..skrg dah kena tinggal..nora danish buat tak tahu je..fasha mmg sengal

    47. mummy cyber says:

      cun jugak yer…

    48. iera says:

      slmt pengantin baru….smoga berkekalan hingga akhir hayat :)

    49. sue love says:

      spdn nyer…sm cntik….so sweet!!! :)

    50. Nina says:

      hahahaha cute betul monyet tu tidur kat tgh2.penat sgt la tu.anyway to perantin- Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, couple yg sama cantik sama padan.

    51. niruda chachita says:

      sgt cantik.akak doakn smoga bahagia…. :)

    52. y2y says:

      you all so btful!!!!,,,,tahniah,tahniah dan tahniah,,smg berkekaln shgga akhr usia..
      :)

    53. baby emily says:

      aku rasa sekarang rita pulak yg sakit mata tgk gambar kawin ni..dia kawin dulu xde gambar mcm ni..kesian rita..sekurang ayu dan zaquan kawin,dapat restu keluarga..apa cita dgn rita tu???bkn nk kutuk..tpi geram baca artikel rita yg kutuk ayu dulu,kata2 kesat yg keluar..aku rasa sure rita tgh tension kan??tgk camne mak zaquan peluk ayu..kepada rita,lain x,ada problem dalam kain..jgn salahkan org lain..tgk diri sendiri..moga lepas ni jgn nk heboh masalah kain ko lagi kat media ye :)

    54. aziera wanie says:

      hope kowang apy awayzz!! :)

    55. watever says:

      sukaaa gler ngn pasangan nie!!tahniah n smoga berbahagia hgga ke ank cucu…

    56. rose says:

      SUKERNYAA AYU RAUDHAHHHHHHHHHHH :amazed:

    57. tiffany says:

      x cantik lah ayu kawin..muka xde perubahan..macam tu saja…btw congrats utk ayu n zaquan :)

    58. ina says:

      pic cantik r…juru cam mmg caya lah..

    59. ina says:

      Tahniah..semoga mahligai dibina kekal ke akhirnya..AMIN..

    60. lina penang says:

      Selamat Pegantin baru buat Ayu dan zaquan…Persandingan mmg gempak tapi bila ada monyet comot tu kurang menarik la…next time pada siapa2 yg ada binatang perliharaan, jgn lah dibwak masa hari2 bersejarah mcm Ayu dan Zaquan ni..

    61. Lan via Facebook says:

      tahniah…selamat pengantin baru smga kekal abady..

    62. ariya says:

      cute giler,,,smoga bhagia slamanya. :)

    63. manja says:

      mga kekal hga anak cucu :P

    64. espareija caldino says:

      tahniah :D semoga bahagia hingga akhir hayat,anda pasangan yg secocok..baguslah adha tidak membelakangkan keluarga…:)

    65. wati&wan says:

      aku tergelak besar bace paper semalam “ayu puaskan zaquan’ :laugh:
      beri kenyataan kat paper pun tak agak2..
      agaknye paper semalam laku gler kot..

    66. kudutkama k says:

      tahniah…….selamat pengantin baru buat ayu dan zaquan….semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat tp korang perasan x nampak pun rita rudaini?

    67. xxx says:

      x nampak pun mana monyet nya… monyet yg @#$%$#@ ke hahahahaa

    68. xxx says:

      ramai lah gadis makan hati ngan ayu…

    69. celikati says:

      slmt pgntin baru.. buat zaquan, hrp prestasi dlm bolasepak xkn merosot lps2 kawin ni. jgn lembik lutut plak. julang maruah bolasepak mlysia ke persada dunia. tahniah. :) :D

    70. mardhiyyah_kamal@yahoo.com says:

      thniah 2 both of u…smga kkal hngga ke akhr hyat….syang korg….

    71. opah says:

      Selamat Pengantin Baru….moga bahgia..
      tu monyet zaquan bela le…aku tgk dlm nona minggu lepas…. :P

    72. aqim says:

      tahniah :D :D :D :D

    73. aqim says:

      wah……tahniah ler….. :) :) :) :)

    74. syida says:

      smg bhgia dan berkekalan hingga hujung nyawa

    75. Frank via Facebook says:

      tahniah

    76. Aq via Facebook says:

      alhamdulillah…tahniah buat mmpelai…minat kat 2 org nie…semoga berkekalan

    77. Laydee Leo says:

      handsome benar hubby die..semoga berkekalan…insya-allah…pasangan yg sepadan!!!…

    78. su says:

      tahniah buat ayu raudhah dan zaquan.. semoga berbahagia slalu.. tp pelik juga.. kenapa ada monyet skali ek masa dorg bersanding.. urm.. lau kucen tu ok la jgk.. hehehe.. :laugh:

    79. Lia Exora says:

      Sama cantik sama padan.Bagai pinang dibelah dua.Bagai cincin dengan permata.semuga pasangan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin… :)