Gambar Diana Amir semakin seksi

Posted: 3 August 2009 at 5:36 am  

Diana Amir yang namanya meningkat naik sekarang bergerak seiring dengan kenaikan paras skirt yang dia pakai. Ini terbukti apabila Diana Amir bergambar bagi majalah popular malaysia, manga.

Diana Amir yang memakai dress singkat atau dalam bahasa kampungnya berkemban ternyata berjaya membuat mata-mata lelaki malaysia terbeliak.

terbeliak itu sendiri mempunyai dua maksud yang berbeza bagi kaum lelaki di Malaysia.

1) terbeliak menyampah dengan Diana Amir yang semakin hari semakin seksi.

2) terbeliak gembira yang amat sangat sampai terlompat-lompat apabila melihat Diana Amir semakin hari semakin seksi. yahoooo….

Apa pun jenis terbeliak anda, Diana Amir tahu apa yang dia lakukan. biarla dia yang tentukan arah tuju hidup dia sendiri, kita hanya mampu memberi nasihat dan hanya Diana Amir sendiri yang mampu mengubah dirinya sendiri.

Diana Amir seksi dimajalah manga

Diana Amir seksi dulu
Diana Amir dulu dan sekarang. lihat lah perbezaanya.

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    13 Responses to “Gambar Diana Amir semakin seksi”
    1. mawar berduri says:

      dah xtaw nak kata apa kt artis malaysia skang ni..islam ke kafir???????????????

    2. johndoe says:

      diana amir ni unik. sedap sekiranya dpt dijadikan isteri. sbb dpt buat seks hari2 tanpa henti.

    3. mummy poko says:

      nak salahkan artis pun takleh sbb majalah kita bg depa ni chance nak pose separuh bogel…anyway aku rasa majalah mangga ni patut tukar nama jadik betik baru betul….barulah betul betik ngan *****..

    4. mata says:

      nampak sedapppppp…

    5. f ewf says:

      hidong lebar….hahahahah

    6. ska kritik says:

      besa la.lw dah mula glamour skit.mula lah nk tayang itu ini supya jd glamour bnyk

    7. hyde says:

      idung kembang semangkuk..

    8. zeno says:

      ni pelcur

    9. big_cock says:

      dulu xmmpu nk beli baju yg seksi2,ha3..ckrng maybe kewangan dh ok ckit..tp ak rase kan,c diana ni kene kejutan budaye kot!!!!!!!! :laugh:

    10. fizz says:

      muka bknnya cantik pun..idong kembang..cermin la muka tu byk2…harapkan mekap je..sedar diri..dunia ni pinjaman je..bkn kau yg pnya Oh Diana Amir

    11. Anonymous says:

      muka dia macam watak vanessa dalam gossip girl..huhu