Gambar Jehan Miskin dan ayahnya yang muscular

Posted: 18 March 2010 at 12:14 am  

Inilah yang dikatakan bapak borek anak rintik, Jehan Miskin nampaknya mengikut jejak langkah ayahnya dalam usaha membina badan.. Memang nampak seakan-akan sama kan badan mereka berdua ni.. sama-sama mantap.. Kalau korang nak badan macam Jehan Miskin ni rajin-rajin la turun ke gym.. Menurut Jehan Miskin, gambar ayah dia tu diambil semasa ayah jehan masih bujang lagi… Sexy sangat pakcik Miskin dan Jehan ni kan… Apa-apa pun jom kita layan Gambar Jehan Miskin dan ayahnya yang muscular ni…

jehan miskin dan ayahnya yang muscular

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

22 Responses to “Gambar Jehan Miskin dan ayahnya yang muscular”
  1. halalharam999 says:

    pa al muka mcm tikus..tapi body mcm kerbau..

  2. mail lambung says:

    terbaek

  3. myasayra says:

    photoshop…!

  4. kilik says:

    fullamakkk!OK JUGAK 2.cayalah bro.

  5. amieamie says:

    mak oiii…

  6. tweety says:

    ooo jehan i like u..badan ketaq2 na,,
    btl ke father dia nie?

  7. no'one says:

    palsu

  8. jejai says:

    i like

  9. apit says:

    perhh..mr.darun…hahahhahahahha…gelak ramai2 k…

  10. darewood says:

    mmg ok..tp tang batang halussss…
    :laugh:

  11. boya darat says:

    nama sebenar salasilah keturunan:
    jehan bin miskin bin fakir bin sukar bin sopan. maklumat sahih ini dari JPN :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

    • abon says:

      btul..btul..ini mmg fact..ad lagi name ayah die kat maktab perguruan p.pinang..En. Che Miskin Bin Mohamad Fakir.

  12. nur hazwanie azlin says:

    perh….
    :)

  13. sayako says:

    woow :amazed:

  14. leez90 says:

    perhhhhhhhhhhh!!!

  15. biru says:

    :amazed:

  16. katycats says:

    pehhh…mmg mantopppp :D

  17. willy wonka says:

    beketul2x ..

  18. Sza says:

    fuh!…geli gelemen!

  19. x kisah says:

    uihhh…muscular nye body dua branak ni…

  20. Noor Atiqah Bt Zainal Abidin says:

    sexy la bdn jehan….x pe ke tnjuk2 body tu…macam pelakon hindustan je muka ayh jehan nih..hehe…