Gambar Kamal Adli dan Liyana Jasmay bermesra

Posted: 5 October 2009 at 9:55 pm  

Siapa yang tak kenal dengan Liyana Jasmay.. artis remaja yang semakin naik sekarang ni, semakin banyak tawaran yang dia dapat baru-baru ini walaupun ada sesetengah peminat kata Liyana jasmay ni gedik lebih…Apa-apa pun, better jadi diri sendiri mungkin itu luahan Liyana Jasmay.

Kamal Adli hero Bionik kita apa kurangnya, sejak menang hero remaja, nama Kamal Adli terus melonjak naik, tak turun-turun… bakat dan kehenseman Kamal Adli terserlah sejak beliau menjadi hero bagi drama bersiri bionik.

Panas!! kedua-dua artis glamour kita ni Kamal Adli dan Liyana Jasmay bergambar dengan penuh kemesraan, kalau bergambar untuk tujuan promosi tu kami faham la jugak, tapi ini gambar untuk kenang-kenangan je… wah!! dorang ni ada skandal ke sebelum ni.. hehehe.. sure Intan ladyana jeles abis tengok gambar ni… btw, gambar ni diambil sebelum Kamal Adli digosipkan dengan Intan lagi…

kamal adli dan liyana jasmay mesra

kamal adli dan liyana jasmay mesra

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

64 Responses to “Gambar Kamal Adli dan Liyana Jasmay bermesra”
  1. cyunk kamoo says:

    liyana ko jgn berpluk sngat nan kamal tu nnti marah pulak intan tu haaa…..aq nak tnya nan kamal ko ade apa2x hubungan ke nan intan klau ade jgn lah nak berpluk nan liyana tu pulak…..hahahahahaha…………

  2. saia sunyi says:

    eeee….ge

    • saia sunyi says:

      eee….gedik nya aq tgk liyana jasmin tu eee…. aq x sk nan liyana tu gedik jer lebih eeeee…..please i hate liyana aq benci liyana……..

  3. i single says:

    aq x sk nan liayana jasmin da la gedik n poyo jer lebih.nk brpluk pun jgn dpan halayak ramai x tau malu ke.aq pun x prnah brpluk dpan halayak ramai tau.klau nk brpluk pun dlm kelambu la… jgn buat la aq hnya gurau jer………….hehehehehe.

  4. ros sweet says:

    wei….xreti malu ke ha….awk 2 dh la xde ikatan yg sah…ske2 nk plok2…xde sfat malu ke ha???

  5. adli says:

    aku pun nk peluk gak liyana jasmay..huhuhuhu

  6. Ngeh3.. says:

    Zarina cen ushar jer.??

  7. hidayah says:

    aq bnci btol at liyana..dh la gedik..i hate liyana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. eirah says:

    suke aty je nk peluk lelaki
    :x

  9. intan_lfc says:

    :x ehem..ehemmm..mrah kang intan ladyana..duduk jauh skit kamal..

  10. intan_nurhazwani says:

    :x x sesuai lnsung..

  11. intan_nurhazwani says:

    :x ehem..ehem..!!!mrah kang intan ladyana..

  12. mroemzh says:

    dy org sesuai gila..

  13. Nur Raihana says:

    kamal x sesuai gan liyana la …..
    kamal sesuai gan intan ladyana

  14. balqisqarny says:

    zarinaa..hahahah…jelez..nak jugaakkk.. :laugh:

  15. big_cock says:

    ha3,try koran tengok muke girl 2 oran tu..cam jeles je!!!!ha4,meh cnie biar sy yg peluk…… :D :laugh:

  16. Pinkypearl says:

    Memg die tu extra gatai bgmbr tu sopan ckit ini peluk peluk geli aku. amik kesempatan

  17. cik lily says:

    asal Linda Jasmay plak yang over..muke kamal adli macam mau x mau ja….jngan mara erk pminat linda jasmay…

  18. nana says:

    agak2 lah lau nk bergambor tu…kan awak tu sebagai artis kne tnjuk yg positif kat peminat..

  19. fae says:

    semua korang nk peluk……huhuhuhu

  20. dhaka says:

    pic nie time diorng shoot zety n si mawas…korng nk kech pahal lj memang mesra skit dgn laki xde makna la pic nie lain la klau diorng brcium

  21. noor wahida says:

    kamal ssuai ngan liyana

  22. kukunalu says:

    liyana tu nampak macam over bergambar… menyampah ade ler.. eeee geli tgk..

  23. kami says:

    kalu la balak aku mcm tue dh lame dh aq bunoh die….

  24. syafiq says:

    abg buat apa

  25. Xiao S says:

    picha ni da lame ar..LJ she a nice girl..at least die tak fake..die tk b’pura2 mcm artis2 laen..lg pn die success bcoz of her talent!sape yg benci die tu jealous la tu..

  26. lindaleezul says:

    biasalah kalau dah bercinta, kan itu perasaan Allah yang bagi. kenapa dan mengapa soal hati

  27. hana says:

    senang2 je peluk laki..pdhal laki tu relaks je..LJ yg lebih2

  28. sausau says:

    ko rang ni klu tak mengata tk blh ke??tengok je ler jangan nk banyak mulut…Liyana jan duli ape org nk kate…kpd anda tingkat kan prestasi kurang kan kontrovesi…

  29. izzaty says:

    kau tu la yg geedik an gatal
    babi oi……

  30. nih says:

    kau tu lg huduh…….
    mcm setan…….babi pun x huduh cm ang

  31. niah says:

    yg kau nak mrh ni apa al???????????????????????
    inntan nga n kamal x mengkku yg dioran 2 bercinta kan………….
    so..birkan lah kamal ni nak mesr mm mana pn ngn ssi cani manis t………..
    bodoh

  32. anisah says:

    kau tu la pompuan murah…….
    x syg mulut

  33. fyra says:

    nana tu sp?????
    zarinna?

  34. izzaty says:

    kau t la yg geddddddik dan gatal booodoh

  35. liyana jasmay cantik says:

    betul………cemburu tengok org mesra…..
    org yg mulut jahat ni cuma sampah masyarakat je………

  36. si cantik LJ says:

    yg engkau na ibuk tu apa sal???????
    ye la kau x cantik mcm LJ…….
    Kau tu hodoh…….

  37. fyra says:

    aku rasa pun mcm tu la
    ye la diorang x berpeluang nk
    jjjjjjjjjjjjjumpa ngan kamal….
    ckp je la….tp jangan la spai nk hina orrg

  38. anisah says:

    ku mana tau…..
    tau nak tuduh suka aati
    bodoh

  39. Anonymous says:

    Huduh jer aku tgk muka dua-dua ekor nie…
    padanlah diorg nie…huduh sama huduh..
    korg mmg sgt seswai…
    oi..laki,g cari liyana nie jgn cari pompuan cantik lain…

  40. eikaaaaz says:

    tgk ZARINA…
    cm jelous je ngk kamal n lyana jasmay ue..
    hihi

  41. Anonymous says:

    nk taw ark npe korunk mrh sgt ngn dye…maybe ko x ke dye plok kamal adli..or maybe x suke cz tkot dye cple dgn kamal adli…ha3…2 ar sbb nye korunk mrah…funny la korunk nie…byew3

  42. Anonymous says:

    aku skong komen yg ats aq nie..nth korunk nie x pndi fkr tul…dye seksi ke,gdik ke…ape kne mgena dgn korunk??korg ke yg tggung dosa dye??so korunk da kutuk nie..ape yg ko dpt??dpt pahala or dosa ah??x ske x yh komen begok!!!!!!liyana nie ke dunia seni nie nk mghburkan korunk bengong!!!if all bnci sgt dgn dye,,jgn kutuk…bnci prgai dye je…jgn bnci diri dye…gtlah rasullah x prnh mmnci sesiapa!!!!!!!!!!!!!

  43. Anonymous says:

    ala..kornk ni..mak bpak dyorg x mrh..yg kornk nk mra ni phal..prgai gdik 2 mmg da ade dlm stap ponpuan..abz 2 kalo ade laki encem korunk jz pndg je..x mnt lgsg…mknenya korunk 2 lesian bodo!!!!!!!!!!!!!korunk yg prgai cm sial..ngutuk org je taw..lg baek korunk komen yg elok2 drpd korunk dpt dosa dgn stiap prbuatan kutuk2 kornk 2…bengong…xde akal ke nk fikir…nth2 yg kutuk ni smua org isalam..kalo la mt saleh tgok n fhm bhse kter nie..apela diorg akn ckp?????fikir la sndiri…gud bye2…jz nashat…jgn jd crazy!!!!!!!otk tuhan cipta utk brfikir…so??fkir la sndiri..

  44. Anonymous says:

    jgan la ckap orang cam 2…x baek ckap dyew cam 2….dyew pown mnusia gak

  45. Anonymous says:

    liyana jasmay ny kdang k la….tpi bgi aq dyew baek la…

  46. Anonymous says:

    LIYANA JASMEY mmg dikenali as seorang yg GEDIK.mcm SETAN prangai..kte ni X jelez ngn die pn tp PERLU KE die pegang2 lelaki mcm tuhh??mmg xde adab pmpn ni..murah sngt bab tuhh perangai pn mcm BITCH..da la GEDIK TO THE MAX.who will be ur nxt victim liyana???????

  47. Anonymous says:

    betul3

  48. Anonymous says:

    ala bg tau la yg korang semua cemburu diorang tu mesra ……….
    mentang2x la liyana jasmay tu lebih cantik dr korang……korang kutuk dia……..
    ish…
    busy body btl la korang ni…..eh…biah la diorang nak buat apa pown…….waktu tu pown si intan mana ska kat kamal adli pown……
    jadi.x de masalah la klu diorang nak mesra mcm mana pown……lg pown mana ada bukti la yg si intan dan kamal couple…..diorang x mengaku kan……..so……ko piki la sendiri…….
    lg pown…..diorang tu nampak mesra tau…..
    jangan la nak kacau hubungan diorang tu……..
    korang semua memang busy body………
    satu lg…mana korang tau yg liyana jasmay lyan lelaki lebih drpd pompuan?????yg dia x layan tu adalah org yg mcm korang semua ni………
    mulut tu…..jahat sangat…

  49. Anonymous says:

    alaahaiiii….cammm2 kerrr kaloo brkalii2 shoot gmbar…kter kt cni pown x derr!!

  50. Anonymous says:

    lah inikan shoot utk drama yg kamal kene sumpah jadik beruk tu…memangla dorang nampak manje cuz dlm cite tu dorang suami istri…tak uptodate langsong korunk ni

  51. Anonymous says:

    dasar ppuan gedik..
    gatal

  52. Anonymous says:

    aq minat sgt ngn si nana n kamal cos diaorg 2 sepadan..aq xcuka si kamal ngn si intan..korang ni jgn la kutuk diaorg 2 tu,tk baek tau..

  53. Anonymous says:

    ko lau cntik xpe gk…..nie ko y lbh2 dr jntan,xmlu ker????????

  54. Anonymous says:

    kamal adli tak ensem lgsg…camne ntah leh jadi hero cter bio nik tu..berlakon pon cam kayu…fahrin n aaron baru btol ensem n pndai berlakon…

    aku anti tol awek gedik yg miang kat laki ni…laki je nak layan,pmpuan tanak..murah tol!

  55. Anonymous says:

    ye ke die ensem?biase je…kalau syamsul yusof ke..fahrin ke..aarin ke..lain laa..

  56. Anonymous says:

    aq tahu kau 2 hensem but jgn jd playboy plak…… elok elok aq minat kau jadi benci plk…..liyana2 pn gedik sangat…… pulun plak jantan orng…….ingat ingat intan

  57. sephia says:

    anak owg kaye.bongsu plak…xpela

  58. POSH76 says:

    liyana ni aku tngk sumer pun dia suker gedix ari tu dgn saper ke nama pelakun lelaki tu yg kawin dg linda jasmin…maybe dia terlebih manja kot..hehe

  59. Anonymous says:

    liyana jasmay memang kalu dgn lelaki gedik sikit….
    tapi sombong dgn pompuan
    mcm 2 la artis gedik