Gambar Miera Liyana yang seksi di Malam Gala ABP

Posted: 26 March 2011 at 5:57 pm  

Miera Liyana yang popular melalui drama bersiri Kamelia Katrina ni tampil agak seksi di majlis makan malam anjuran Rafflesia & Mandalay di Hotel Le Meridien pada hari jumaat yang lalu.. Baju yang di pakai oleh Miera Liyana ni jelas menampakan sisi buah dadanya sehingga mencetuskan kontroversi.. Tapi apa yang pasti, Miera Liyana sudah pun membuat pemohonan maaf dan dia mempunyai alasan tersendiri kenapa dia mengayakan baju tu.. Jom kita baca apa kata Miera Liyana..

“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini. Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,”

“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.”

MyGosip harap perkara macam ni takkan berulang lagi di masa hadapan, Apa-apa pun jom kita layan gambar Miera Liyana yang seksi sehingga mencetuskan kontroversi kat bawah ni..

Miera Liyana seksi nampak tetek

Miera Liyana seksi nampak buah dada

Miera Liyana pelakon kamelia katrina seksi

Miera Liyana seksi nampak buah dada

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

319 Responses to “Gambar Miera Liyana yang seksi di Malam Gala ABP”
  1. perogol bersiri says:

    Dapt rentap baju gadis ni best giler. Pastu rogol dia ganas2. Pakai seksi lg.

  2. You can get more information on all these medicines either on the
    internet or at a medicine shop. There are so many times that I
    hear about FDA approved drugs being approved one day and the next day there are lawsuits flying around the judicial system
    for the side-effects. While men appear to be
    strong and unemotional, it is not all true is what
    research has to claim. Hydroxythiohomosildenafil can interact
    with certain prescription medications that a consumer is taking,
    especially nitrates, and cause blood pressure to dangerously lower itself.
    A group of Argentine researchers administered small Viagra
    doses, in conjunction with light therapy, on hamsters
    and found that those creatures can recover in double quick time from jet lag.

  3. MIERA LIYANA says:

    i bukan pe. sebenarnye i tgh stim so i pakai baju mcm tu so kalau ade sape2 nak jilat boleh la selak sikit je baju tu tros boleh main puting wakakakakaka!!!

  4. Nyam nyam says:

    komen saya ialah…. saya nak isap nak nyonyot nak jilat nak ramas2…hekhekhek!!

  5. Iza says:

    tetek dah lontehhhhh….apa kessss londeh…ntah2 tuuuutttttttttttttt

  6. Mohd Syahriz says:

    alahaia ape nk jadi…tk akai ke nk pikir….alasan tk masuk akai..

  7. none says:

    ALIM SANGAT NAMPAK AURAT PN TERTUTUP INI LAH DIKATAKAN WANITA SOLEHAH DALAM ISLAM WANITA MACAM NI LA NAK DIJADIKAN ISTERIBERSEPAH WANITA BANGSA MACAM NI KAT MALAYSIARAMBANG MATA NAK PILIH WANITA BERTUDUNG YANG BELUM KAHWIN MASIH DARA LAGI KE????????HEHHEHEHEHEHE>>>>>>

  8. labula says:

    pakaian sama taraf dah dgn gro

  9. labula says:

    dia ni cita2 nak masuk tiger show kot

  10. labula says:

    dah jenis murahan, bagi org tgok free, minta maaf dgn Allah la bodoh, Allah yg buat ko suruh ikot perinta Dia, bukan ikot perintah setan, ni seko lgi melayu haprak, sepsis kebal api neraka gak ni, sbb tu tk takut azab Allah.

  11. sazzzzii says:

    apela dah tau baju macam tuh…buat ape nak pakai…
    padahal saje nak tunjuk kau punyer tetek……bodoh….

  12. Jerung Wayang says:

    Baru nak naik ye dik ?

  13. yanto says:

    nie aq nk psan laen kali bogel je …x pon pkai je bjy jarang kn suke tayang2…..

  14. yanto says:

    pebende arr pkai arr sweater ke ape ke …
    bole la cover skit ….alasan nmpk skit ann x ley bla……

  15. lac says:

    tp x best ar..jatuh breast bdk ni.haha..mcm nnek tua..

  16. iskandar says:

    peh…skit aje lg tu……truskan ok…

  17. _kYrabOy_ says:

    eeeeiii.. Dpt kt ak siap ko!

  18. myraaflara says.... says:

    ya allah……girl..agak2 la pkai bju mcm tu pun……xyah la nk trbukak sngt…..wat mlu kaum hawa jew…ubah la prangai tu,kte xthu nk mti bla……insaf la sblm trlmbt………

  19. ryan says:

    miera artis yg sya sgt minati.x sngka plak jd mcm nie smpai nak pkai baju pun tenampak….hihihihi

  20. Scandalous says:

    sedap tetek tu kalau di hisap..hahahahaa

  21. ina says:

    apa le melayu sekarang,,,dlm ic islam,,,tapi hakikatnya murtat,,,,

  22. mama says:

    jgn la bgii alasan mcm2….dia ni memg sgja nak pakai mcm ni…nak naik nama la katakan..artis malaysia skrg da labih dri artis barat..

  23. Lili says:

    esk kat padang mahsyar, ckp la mcm ni…mcm mane agaknyer…lagi besar api neraka membakar breast budak ni…

  24. KIJOK says:

    korang semua ni pun satuuuu!,baru sekali org buat salah,dah nak mengata mcm la miera lyana ni berkali2 buat camtu…TEGUR BAIK2!BUKAN DGN CARA KASAR…BUKAN DGN CARA”YA ALLAH SELAMATKAN LA-YA ALLAH LINDUNGILA-”kalau niat tu mmg baik hendak mendoakan org,TAK PAYAH LA COMMENT d sini,cukup la DOA dlm hati,ni tidak,nak sangat show betapa ALIM,SUCI nya korang…penggunaan ‘YA ALLAH-’ bunyinya seperti si miera ni buat dosa yg hinaaaa sgt…JNGAN MENGHAKIMI OK!ONLY GOD CAN JUDGES US!

  25. KIJOK says:

    korang semua ni pun satuuuu!,baru sekali org buat salah,dah nak mengata mcm la miera lyana ni berkali2 buat camtu…TEGUR BAIK2!BUKAN DGN CARA KASAR…BUKAN DGN CARA”YA ALLAH SELAMATKAN LA-YA ALLAH LINDUNGILA-”kalau niat tu mmg baik hendak mendoakan org,TAK PAYAH LA COMMENT d sini,cukup la DOA dlm hati,ni tidak,nak sangat show betapa LIM,SUCI nya korang…penggunaan ‘YA ALLAH-’ bunyinya seperti si miera ni buat dosa yg hinaaaa sgt…JNGAN MENGHAKIMI OK!ONLY GOD CAN JUDGES US!

  26. amylia natasha says:

    lbih baek x pyah pkai bju…drpde t’ddah sne sinikn….

  27. hahahehe says:

    waaaaaaaa..keras adik aku tgk bende nie…

  28. Aku budak jahat.. says:

    Tetek kecik,xpayah r tayang2kan..

  29. r says:

    Sedarlah wahai wanita..xda ape yang lebih cantik pada kamu di dunia ini selain yang ada dan bakal kte miliki di syurga ALLAH..bagi mereka yang benar – benar beriman..

  30. eden says:

    xdola bosar mano eh,angelina jolie lg den pueh tgk..xpayah la tunjuk,xmahal mana pun kau punya.

  31. E says:

    this is malaysia.. lol.. semua comment lebih2 cermin diri lah wei.. macam kamu tu bagus sangat.. puii!!

  32. fisabilillah says:

    tu semua makanan api neraka…ingatlah, kematian tidak diundang. azab kubur adalah benar, mati adalah benar, azab neraka adalah benar..tunggu jerla.

  33. alan says:

    wahhh naked sekali lahh baru terbaekkk

  34. gd says:

    She knows but she still wore it…telling to us that she’s another dumb actress..

  35. Liza says:

    Ishh..ishh..psal ko x bogel trus..
    megah sangat la tu..lepas pakai, mati trus, baru ada akai..

  36. Comel says:

    Mmg ckp org bodoh tsk ada akal. Bsb ugama jgn ckplah mungkin tak de langsung ilmu kot. Di ingat tak pe kot…

  37. aqua says:

    takde otak ke ape cakap baju tu cantik..nampak sgt ko nak tunjuk…

  38. cher says:

    inilah yang dinamakan berpakaian tp telanjang..

  39. tangkai jering says:

    RABA TETEK DIA LAH TERUS

  40. hafizal says:

    napa lah tak kuarkan terus…baru top

  41. sebayan says:

    TULA ORG ISLAM..MENGATA DULANG PAKU SERPIH..KUTUK AGAMA ORANG SENDIRI LAGI TAK BERSIH..

    • kumkum says:

      btul.. selalu nya org islam nie bz btul mgutuk agama org lain pakai seksi la.. tp nie.. gmbar org yg di tutupi aurat .., haha.. kepada prg islam.. jgn la anda megutuk lagi org lain kerana kaum anda sendri mcm syaitan…haha puas hati ku…

  42. mayakira says:

    xde dut ker nk bli bra..bole la mntk derma klau xder duit

  43. :p says:

    over jee

  44. mai says:

    alah tapi tak payah nak menunjuk

  45. lol says:

    le….kat pantai tu da jg org kita pakai bikini

    Mcm le x biasa

  46. fyda says:

    weyyyyyyyyy PANTAT !!! KAW BODO APE ??
    kaw engad cantekk sangad ke pky cm tuu
    kate artis ,, takan tadek duit kot nakk beli baju meyh ???? better kaw bukak teros baju tuu .. biya nmpk aset kaw tuu .. law aku ade kadd situ, da lame aku tarik baju kaw !! baru kaw taawu langit tu tinggi ke rendah !!! SIAL !!

  47. rin says:

    tak kena lagi tu. dah kena sok baru nak salahkan orang

  48. sayot3 says:

    kira ok lah tu tuk cuci mata sesiape yg dah kabur

  49. sex is 0 says:

    alahAii…ciputt jee…

  50. ratu says:

    malu mai ku mda gambar nuan ndu .. ba ang kllu ngnu bangsa urang .. kendin

  51. yima says:

    mcm bodoh jer alasan

  52. iHATEhypocrite says:

    timur barat,utara selatan dh sama da skrg……. ^________^

  53. boyz damai says:

    MACAM TIPTOP JER BETINA NI…SIAL…MENYAMPAH GILER GUA TGK…

  54. NURUL says:

    walahweh org yg buat baju pon pandai sgt.. ade otak x beb ko pon agak2 la.. nk bagi org pakai baju mcm tu.. yg ko lak miera liyana jgn la mintak org buat baju yg macam tu.. yg sekse2…. yg biase2 sudah.. org yg cantek pakai baju yg x seksi pon cantek la.. thing before u use k…..

  55. am says:

    akan datang pasti telanjang

  56. are pax says:

    MEMANG MDH UTK MENCARI KEBURUKAN DAN KESALAHAN ORG LAIN,ADAKAH MENJADI 1KESALAHAN DAN DOSA UTK KT MENDOAKAN KEBAIKAN DIA.TP MEMANG DAH LUMRAH BUAT BAIK BERIBU KALI ORG X NAMPAK TP BUAT JAHAT 1KALI SAMPAI KEMATI ORG INGAT.

  57. kebab says:

    tetek kecik jepp…xbest langsung…tu pon nk tayang2….klo tetek besar xpa jugak..sedap sket nk tgk n nk ramas n jilat… ;)

  58. snss says:

    murah nyer maruah dia ni….islam ke mak bapak dia ni

  59. ikin says:

    tunang danny x factor lagi memalukan, muka dah macam perempuan kampung, perangai macam pelacur. minum arak dan puki kena raba. elokla dia nak kawin.

  60. bardshah says:

    lantak dia la nak pakai apa pun..media je yg sibok jaga tepi kain org..ala setakat nampak tepi tu pun nak kecoh heboh satu dunia..

  61. aisuwaieye says:

    ya Allah..lindungilah pandanganku…amin.

  62. alena says:

    pakaian yg x ckup kain…..eeeeee…memalukan btul

  63. DaringAbis says:

    xmalunye minah ni…

  64. cetimGuy says:

    ala baru saiz 34 nak tayang2..

  65. lesa says:

    pergh!!! superb babe…tp saiz miera liyana 2 cam saiz yg bese je…saiz 34 agak2nye le…

  66. kim says:

    tetek x mantep langsung..dah lah dah “jatuh” tetek tu, lagi nak tayang2..mesti selalu kena ramas ni..hihi

  67. zzzz says:

    mampos ko mira….kutukan yang mendadak terus….banyak2x kan sabor jer….owg laki memg xthn tgk tetek terkeluar

  68. Shawn Sylar says:

    Alah semua ni perkara biasa lah

  69. amoy says:

    stupid gurl.baik b0gel je.blak0n pun xppulr lg,muke pyer la baik dlm lak0nan.tp..masYallah.

  70. meet fifia says:

    brsbr jer la..

  71. SHIRONAKAMURA says:

    biase la artis bru nk nek..pblsti tu pnting untuk artis2 bru…nk dpt job lbh la tu…

  72. kilik says:

    alooo miera nenen saiz apa,pakcik x blh tahan nengoknya.PAKCIK nak isap, yea yea nak isap.tapi x dak susu.x dak pun xdaklah nak wat cam mana.janji sempoi.

  73. seroja says:

    heh heh heh ….

  74. Ct says:

    Knon npk ckit jewp..yg npk skit tu la brdose sbb tnjuk aurat..ape lg lau trang2an..mnyampah sial ble tgok pmpuan pkai cmni..majlis tu cm mlm jew.. Kn ade lg mase.. Baek ko pkai bju yg bruk x seksi…x jugak dpt dose nt..

  75. ika syafiqah says:

    ek eleh…
    bju mcm xckp kain…
    plih ler bju yg tutp aurat skit..nie la akibat nyaa mk n ayh bgi jew ank2 pkai mcm tu…kn skarang da jdik sensasi….

  76. besh kalo dpt isap nieh

  77. rider says:

    tak logik betul alasan yg d bagi.ada harapan nak d jadi kan spare part.

  78. hafisvr4 says:

    jangan la macam ni, tak elok la. buat lelaki tak tahan nanti. bahaya

  79. Noraini Mohd. Noor says:

    TERBAIK!!!!!

  80. el says:

    kelakar la alasan tuh..

  81. bijan says:

    i like it, u so seksi

  82. KARIPAP says:

    TAHNIAH……..
    PERCUBAAN YG BERANI………..
    HARAPAN CERAH UNTUK TAWARAN BERLAKON……

  83. terkezhut boy says:

    alasan murahan betul lu…. dapat baju pagi…. kan byk masa nak adjust baju… mcm mana spya awak nyer Tets Teks tue tak terjojol kuar…. kalu da dasar suker bukak2, tayang2, tunjuk2…. tak leh ubah da….. baik tak yah pakai baju terus…selotape jak bahagian puncaknya…. Insaflah wahai anak cucu adam!!!!!!!!!!!!

  84. tanaki says:

    bodoh..nm ja melayu tp pakai mcm tu c tgk breast…sandi…

  85. siti says:

    ini bukan otak letak kat lutut..betina mmg takda maruah lagi dan takada otak lagi dats y dia pakai baju cm ni..dia ingat dia di negeri mat saleh yg tak sedar diri tu…betul2 memalukn artist yg berperangai buruk mcm ni…

  86. pengkritiktetap says:

    takkan hanya tgk baju cantik terus nak pakai…..gamaknya otak dia letak kat lutut kot…sebab tak tahu beza yang baik dan buruk…..
    gamaknya dia tak sedar kot…aurat perempuan tak mana??????

  87. sukatiaku says:

    bodoh punya org.. xde otak..mak bapak lak biarkan je ank camtu…

  88. Pengkritik terhormat says:

    Tak ptt mira nie x sedar yg bj dia nak pakai tu seksi ke tak. Dia sengaja nak tayang boobs dia tu.. Coz nak popular cepat

  89. James says:

    Mulut naga merah bestari bersatu ///

  90. aqila says:

    memang selekeh gila la miera ni
    dah la tetek tu besar lepas tu nak tunjuk2 tetek die yg besar tu
    lepas tu dah la x pakai bra selekeh gila sial…………………
    bodoh punye org

  91. cetimGuy says:

    tahaan2…sikit lg mani ku nak keluae…

  92. selipar jepun says:

    ni baru name artis miea…go miera go….lebihhh ckittt tunjuk…baru lagi hot….lagi ramai nak sponsor u….ramai pemint u t….xkan atas je…yang lain xnak tunjuk ke

  93. x tahan nafsu says:

    aq jilat arn bau tau ieeee gebu nyewkkkkk

  94. siut says:

    klau aq dapat aq jilat2 tetek die nieeeee da larkkkk gebu glewkkkk

    • ze-a says:

      yg k0e ne gtl sngt knpa nak brdosa juga cm dia………..biar ler dia wat cm tu dia yg brdosa dia ler yg trma azab neraka………..

  95. jantan says:

    sape2 tahu tak contact miera liyana boleh bagitau aku tak???aku nak bagi terapi free kat dia….

  96. aqila says:

    tetek dah lah tejojol kalau aku jadi wartawan aku dah cubit2 tetek ko tu

  97. ady says:

    sukati diala kalu rasa seksi mcm tuh..bab2 dosa antara dia ngan Tuhanla, janji xkacau org or laki org. 2la org kita nih..suka kutuk2 org tp xda inisiatif nak perbaiki diri sendiri or org lain…mulut lebih busuk dr longkang. ntah2 kalu nkorg jd artis ntah mcm maner gak perangai..xpakai seluar dalam pun mengaku pakai…

    • ctpayung says:

      klu dorg pakai elok2 takde org nak kutuk..nth sapa yg hrus dislhkan bab kutuk mengutuk artis ni..artis ke atau peminat…?

  98. eliz_emmery says:

    Bukan nak mengutuk…tapi mengingat kepada yang sengaja buat bebal..mengaku je..baru nampak ikhlas and jujur..cakap je..”saje nak nampak kan tetek supaya dapat publisiti” ni nak berdolak dalih…ingat orang takde otak ke??nak fikir….or senang2..”mintak maaflah dah terbuat kesalahan” habis cerita…

  99. eliz_emmery says:

    harap muka je lawa…tapi bebal…no wonder ada istilah “Bimbo”this is one of it…mengaku tak sengaja..hahha funny..tak tengok cermin ke?tak tengok tetek terjuih ke??tak patut tak tengoh..buta ke??hampeh …..

  100. Tak stim says:

    Mcm ni ke publisiti murahan?!! Aku tgk sama ja mcm artis2 len cr publisiti murahan,klu nak lbh meletop lg pakai ja pakaian dlm smata2,aku jamin 100% ko popular lbh lg drpd lady gaga

  101. mamat says:

    terbaik….
    i like….

  102. Apul says:

    Kepada yang beragama islam termasuk diri saya, saya berpesan kepada anda semua di ruangan ini, jangan lah terus mengutuk sesama islam kita, sedangkan bangsa lain di luar sana sibuk bertepuk tangan dan menyorakkan bangsa kita. sedar lah anda semua, yang patut kita buat di sini kita sbagai orang islam mendoakan semoga orang perempuan sebegini di ampunkan dosanya di dunia dan akhirat, itu yang sepatutnya, bukan dengan kutukan atau seumpamanya…Peace NO war

  103. miesyadin says:

    biasalah nk cri publisiti murahan la tu…………….blakon x naik nama pakai mcm ni bru meletup.

  104. shakirah salleh says:

    baik jng pakai baju terus…

  105. cika says:

    dah buat br nk minta maaf..apa kes ko. sblm buat x nk pikir..

  106. erra says:

    kal0 aku jd k0,aku xkesah kal0 tpakse tukar bju lain di saat akhir..knpe la k0 x cube dlu bju 2.. 2 p0n nk kene ajar ke..

  107. noname says:

    bodoh!

  108. Rosmah says:

    FUH……… RAMAI NYA USTAZ……… DAN USTAZAH………. MASA GUA GI BANGKOK TENGUK ORG BOGEL KAT SANA SEMUA ORG OK JE… SUKA…. LANSUNG TIADA BANTAHAN…

  109. ngeee says:

    huhu,,nmpak sgt dia da bese pkai mcm ni,, msti slalu x pakai bra kan,,coz nmpk mcm dia slesa je mcm ni

  110. kiki says:

    boooooooooooooodoooooooooooooooooo !!!! betina !!!!!!!!!! tggu kao azab neraka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  111. org says:

    weh betina ! engko ne manusia jenis apa ar ? kao ne islam jenis apa ar ? budu punya pompuan ! agak la weh , kiamat semakin dekat ! bukan nya semakin jauh ! aq rasa la, baik ko bogel jer sekali kalo terdesak sgt . alasan bdak2 tau ! ketara juak diri ne !!! apa punya pompuan ! da nak sama da mcm binatang ! (kan binatang 2 x pakai baju)

  112. lee says:

    mlu….la skit bgs x pya pkai bju..bkin mlu kum hawa

  113. aiman@mentor.yahoo says:

    nanti kaku bawak ko gi clubing dengan aku masih dara

  114. herzanen says:

    aku nak tengok pepek and tetek bontot dan apa saja

  115. herzanen says:

    aku nak kawin dengan ko….. dan kita tebogel

  116. herzanen says:

    miera nanti aku nak pegang tetek ko gebu tak hisap susu yang murahan

  117. herzanen says:

    iiiiiiieeeee aku seuka nampak tetek ko tu…apsal takbogel terus je jadi pelacur kat kelab lepas ABPH tu?? aku macam nak romen je ko ni MIERA

  118. jejake melaya says:

    ade akal Allah kurniakan tp x di gunekan….. baik bg kat lembu je kal 2…..

  119. mus says:

    bru belakon skali dua dh nk brani mati b’pakaian yg bgtu m’ghairahkn.. ishhh33

  120. mus says:

    bgs xyah pki bju trus snang citer hahaha

  121. dean says:

    WOI….TOBAT LA KO….KO INGAT API X PANAS KE? KITA BAKORRRR DIA

  122. baby_bear says:

    x ada perasaan malukah miera memakain bju sperti itu..
    knpa xpakai sja bju lain kalau rasa bju 2 terlalu trdedah….

  123. Rosmah says:

    Gua caya sama lu lah najib……….

  124. Najib says:

    Fuh….. gadis mcm ni lah yg gua suka sesangat…. selamat datang sayang….

  125. boy london says:

    korg yg komen nie gaya good jew..lau dia bogel dpn korg msti korg sapu bersih punyer..

  126. ar says:

    biasa artis baru sekarang ini nak cari
    gelemor aje berlakon entah apa2.

  127. Doggessn says:

    Miera steadyy la..tak pakai bra lagik tuu..wow ur hot. Org lain jeles je tu..kalau jantan yg cskap lebih dlm ni dapat miera..habis sehingga menjilat jari juga haha

  128. budak baek.. says:

    aduhai..bodoh siot pompuan murahan ni!!!

  129. pesona says:

    org camne .kalu jalan tengah bandar bogel pun dia suka. . nauzubillah..

  130. lulalula says:

    sakai lah ! asal tak bogel je ?

  131. aLayz says:

    b0d0h nyer alasan,kal0 nk mnipu skali p0wn, cri lar alsan yg logik ckit,hapa daa bangang pnya mnusia

  132. shika says:

    awww eo crazy… apa lha dgn artis2 akrg ni.. mcm tda agama jerr.. hmmm

  133. cannabies says:

    kontrol skit ko pnyer pmikiran..don’t over sngt..ad yg suke..ad yg bnci.. ko bru nk naek..mule2 superstar..pas2 porn star..ko nk ke cm 2..??

  134. cannabies says:

    hmmm..agak2 law msok neraka..azab pe yg ko dpt..??

  135. farid says:

    lihat gambar2 tidak senonoh tunang danny x factor, just type tunang danny x factor di facebook

  136. farid says:

    lihat gambar2 tidak senonoh tunang danny x factor, just type tunang danny x factor dia facebook.

  137. cetimGuy says:

    peh titek beso siot.. konek aq cam nak patah tengok gambo ni.. hanag pon 1 y x bogel terus. nak terkeluar mani ku melihat nya.. alu beso… beso…

  138. he says:

    tergugat iman ku..

  139. cetimGuy says:

    wow..i like..nk no tepon leh??i’m really like your body..kalo u jdik mkwe i,i ske u pkai cmni..nti senang i nk men nenen u..uhh..i want u rite now..ahh..muah..i love u miera..muah..muah..uhh

  140. hanney says:

    kurang kain mungkin…sbb tu dia tak sempat cuba baju tu..hahaha

  141. boy says:

    i like….

  142. hentai says:

    yeahhhh!!!!! sket lagi girl sket lagi!!!!!!

  143. ween says:

    suka hati dier lerr… badan dia… baju dia.. dia punya pasal lerr.. org nak ikut style kat grammy award la tue

  144. orang says:

    saya suka miera..

  145. mamat prihatin says:

    ala adik ooiii…alasn panjg lebar ntah ape2 pasni pakai tali pancing je la seng x yah las minut `fitting’ la ntah ape ke bend lag ke…baju ad x nak pakai tgoh=k cm ana raffali 2…sweet

  146. yoe says:

    teruk bnor dia nih…kau tggung ler…tiada maaf la

  147. doly doly says:

    mira .. kau ta pkai baju lg ok la ak rase .. kau ng mak kau pon same .. da boleh sngt mak kau pon tak pyah pkai baju .. konon2 la sngt kan mak kau tuh .. kau pon bkn populer pon .. belakon pon mcm cacin lg .. hadaiiii porahhh

  148. zico says:

    tengok comment maknye dalam melodipun selambe je…chinese look like…belakang name abdullah gi ..nak heran ape..

  149. jejaka says:

    MasyaAllah…pe la nk jd ni..kalau btol la xsempat nk fitting or what ever ko bleh je cover gne slendang or pape kain..ni smpai cm org da bogel aku tgk..agk2 la wei..lupe agama ke hah??

  150. bungow says:

    waaa, best nyer tgk free. seksi siot. ngehehehe ;p

  151. faizul says:

    bagus sgt2………………………………………………..

  152. ct says:

    da tau baju tu seksa napa pakai jugak..tak logik alasan dia bagi..kesal sanggat gan org islam cam dia ni bek x paya pakai baju dek oi..ingat gan pakai baju terdedah sana sini job senang dapat ka..cam xda maruah ja..ketara sangat dengan dia pakai g2 nak pablisiti murahan.ingat kita ni islam..

    • suka seksi says:

      job mungkin susah cket la nk dpt, tp kalo mana2 playboy @ org2 kaya bleh la dpt body minah ni…dan segala2nya.. fuhh….

  153. totek says:

    nk pegang bole

  154. ntahapantah says:

    Samaada dia SEDAR atau TIDAK Ini semua penyembah setan punya ikutan..mukin pas ni dia laku mcm goreng pisang panas..lau dia berjaya menonjolkan identiti buat producer2 yang rasa dirinya mengancam..

  155. hamiey says:

    aku ingat dia ni x ksh pn law nmpk,coz aku tgk dia bg jwpn lam melodi pn dk gelak2 cm x der pe2 pn…law lawa x per r gak ni cm pe jer…

  156. Hali says:

    Wah dasat2! Takkan la dia x perasan buah dia menonjol kat tepi tu.rumah dia xde cermin ke.kahkah

  157. Alynn says:

    Terlalu ikot kebaratan inilah padahnyer . Lol! Memalukan diri sdiri. Pompan2 pakaian brgini bnyk dilihat di lua orchard hotel, orchard road heeee;)

  158. farid says:

    lihat gambar2 tunang danny x factor, zaidatul norfadzlin zakaria mabuk

  159. jack says:

    baik jd pelacur jea……sah2 dok neraka jea

  160. kambink blek says:

    wei miera alang2 ko tnjuk tetek bek ko bkak bju tros..biar nmpk btol2 tetek ko..dose ny sme jer…konpem ke nerake jgak jwabny..

    • sarawak says:

      apa lah korang ni..pasal taik pun mau heboh kah,,kubur masing2 lah kawan
      ..pa pa pun sabor je lah..lex2 la korang nak mengata pun agak2 ar

  161. yat says:

    Oii perempuan giles..klu kte betina marah..pikir la..tetek ko smpai nk kluar tu..haprak pye ppuan hrp make-up tebal.nk kte lawa x de la,pondan lg lawa cuma suara je..sbb jantan katakan..badan ko esk jd mkn apa neraka je..sedar la sikit,klu ko negro+inggeris x kisah sbb kapir laknat..nie islam apa namanya..aku rasa filem d malaysia kena tayang badan skrg ni baru laku..hollywood ke bollywood,malaywood what ever la..plz betina jgn bt lg..aku rasa x lama lg negara kita akan jd mcm ACHEH sbb nk buang dosa yg terlampau byk ni…kesian anak 2 Kecil yg x bersalah akan terlibat sama dgn,Ya allah kau ampun kan dosa2 umat yg x bersalah,kau hapuskan manusia yg golongan gay,lesbian dan mcm kt gmbr kt atas tu..mereka ni golongan mcm Kisah nabi LUT

  162. mgm says:

    alahai..kenape sampai nampak nenennya skali..alahai gadis barat kot?

  163. shaz says:

    MasyaAllah..betapa manusia skrg ni sudah tiada pedoman..dunia hmpr kiamat,manusia makin alpa..zaman skrg klu di tegur akan di saman..tetapi klu allah swt nk turun bala semua yg kena..maka bertaubat la wahai manusia sesungguhnya mati tiada siapa yg tahu…klu fikir masih muda tgk pelakon yg telah meninggal ada yg muda dan ada yg tua…klu sempat insaf..klu xsempat anda tergolong dr kalangan yg amat RUGI…Renung2 dan fikir2kan selamat beramal..

  164. emmm says:

    kalau btul la bju tue baru dapat pagi…mesti cuba lu sebelum g kan…tak salah klu tukar lepas dh cuba…tak logik la alasan yang ko bg…sebenar nye ko nak publisiti kan sbb tue pakai mcm tue…maaf ko aku rasa tak diterima…

  165. baby says:

    apa la nk jd ngan bdk sorg ni..da pkai cmtu bley lg kata xde pape..x segan ke ngan org sekeliling??..1 m’sia tgk gmbr tu..confirm org xkn lpe psl tu..

  166. kmc says:

    bestnya tngk buah epal tu….kalu boli nak tengk yg lebih lg…bila nak tayang yg full screen pnya

  167. UNKNOWN GUY says:

    sy bru nak usha awk….tp…….awk wat camniw plak….dlam al-Quran pon dah menyatakn….pompuan wajib tutup aurat….tp….knapew la miera jd camniew…..dah popular lupew pasal agamew….

  168. me says:

    la…xkenal pOn dye neee..arts br kee…ngetop kjop je uhhh..publisti ntah pape..bangge gle dgn pkAian uh..nmpk mcm umr 25 abve..hmm..disapointd kalo arts mlsia cmnee..xkualiti lgsggg..sori to sayy..tp xksh la kalo fmili u pon xksh..hak u..igt2 la yeaa

  169. AngelzGaban says:

    budaya kita bangsa kita.. tiada alasan kalau dah nekad mengayakan fesyen ni..

    tabik spring dengan linda onn yg sanggup tidak mengacarakan sesuatu event yg besar diluar negara, hanya disebabkan pakaian itu menjolok mata..

    miera buat2 tidak sedar atau memang sengaja mahu fesyen memperalatkan dia.. Walahualam.. hanya dia saja yg tahu..

  170. aten says:

    apela..
    ad otak ltak kt kaki..
    bkn xpna skola..
    bkn xpna blja agme..
    da sah2 ko 2 ISLAM..
    mmg MEMALUKAN agame,maruah,parents..
    da tw bju 2 cm 2..
    gn muke xde rse bslah..
    pkai n ly lk tersyum2 kmbeng..
    lw owg len,,
    mzt da rse xslesa n nk cpat event 2 abes…
    mmg umat yg d lknat!!!!
    dpt bju pg,,event nye mlm..
    abes 2,tgari gn ptg ko wtpe???

  171. Ezrina says:

    Wah2..
    seksinye.. seksa mate melihat.knpe xbogel je lg elok.. mentang2 artis sume nk terdedah..artis nie bg la contoh yg baik cket..ingt la sikit awk too glamour. org nk popular prlu dedah ke bru nk hot d mate peminat..ishhh.. belagak mcm hot2 je.. nnti mati guna kain putih jgk..

  172. miss nana says:

    cnfrm boy i suka kalau i pakai mcm u sbb dia pun minat kat lakonan u

  173. miss nana says:

    miera, baju u nampak cntk sgt, sesuai dg u. I pun nak pakai baju mcm u time birthday my nanti. Peduli apa org kata, dah u cantik dan baju u pun stunning, apa salahnya share dgn peminat kan..

  174. alia says:

    be aware next time my dear…owg di skeliling memrhatikn awk…

  175. jijie says:

    okay statement dia ” “Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini. Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,”

    “Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.”
    padahal dia kata dia yg pilih nak SANGAT pakai baju nie..HELLO!it`s obvious akan nmpk bnd yg x patut once u see the dress..xkan x terpk inisiatif or pkai baju lain.at least lah kan,pkai la shawl ke ape klu btol dia x sempat nk ganti pkai baju lain.u r not a hollywood superstar!but yeahh lain kali pk dulu okayh!jgn cari alasan :)

  176. FARHANA says:

    astagfirullah.. hahah lau laki tgk nie.. xkelip2 haha

  177. jalyana says:

    rndhnya marwah dia sbg wanita…!!! klu bkn setakat dpn dgn tepi je dedah tp blkng lg byk dedah…taubat la..

  178. fadhli89 says:

    adoi…dah pakai time tu nmpak tuuttt awat xtukaq bju jer…adoii…aartis2

  179. kaklang says:

    Pihak kementerian tolong pantau perkara yg tak senonoh ni artis baru berpakaian ala2 nak buat TIGER SHOW..Ingat klu korang tak take action korang dapat syer kat Akhirat kelak..itupun klu korang takut Allah..kalau tak takut takpe..BUTAKAN MATA BUTAKAN HATI JANJI RANKING NAIK…yang tak nak bersubahat..

  180. kanafia says:

    Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.”PERKATAAN MUNAFIK….tak masuk akal…kita gayang jerrr artis malaysia ni

  181. kanafia says:

    OOOOO..nak dikata kan jahil tak juga cukup dah tv radio mekatakan islam ni tutup aurat…..sebenarnay buat2 bodoh lah tuuuu….

  182. ara says:

    bodoh..sgt bodoh..(maaf cakap)..org xde iman je bcakap mcm ni…kalu ye pun nk glamer cepat,xpayah la cari publisiti mcam ni..!!!!….byk lagi cara lain..!!insaflah..!!

  183. joyah says:

    baik bogel je klu dh mcm ni baju nyer..ape pnye mak bapak,ank pkai mcm ni pun masih bole cool lg.ingat la dosa…

  184. leiz says:

    Ye le,,, kenape kalau artis perempuan tidak senonoh tidak di gam,,,, padahal auratnya lebih dari kaum lelaki,,,, nampak sangat hukuman berat sebelah,,,, statement yg diberi pun tak masuk akal,,,,ini yg dikata kan “”"melayuwoods”"” ke?????

  185. paklang says:

    melayu_____ islam pula tu????? takan tak tau fikirrrrrrr

  186. flo says:

    semek wei.. kalu nak buat nama pun.. cari la cara lain.. kita ni kan org melayu.. biar la ade batas sikit kalu nak seksi pun.. nak tayang kat sape benda tu.. datuk ke..?

  187. haji bakhil says:

    mana puak-puak yang kononnya prihatin,kalau ada isu sensitif je..nk gam la..boikot la..
    mana puak-puak yang kononnya perjuangkan wanita la..eksploitasi mcm ni..apa citer?????

  188. lela says:

    up zilass…….xyah citelah kita org islam?…………xkan dia xtau kot?mendedahkan aurat itu HARAMMMMMMMMMl lantak kat dialah…..kubur dia….kita tgk kluarga kita dulu……….jngkan plk…gajah depan mata xnpk….kuman nun seberang nmpk…..fikir fikirkanlah

  189. zilasss says:

    kite ni orang islam,orang melayu ddk MALAYSIA… jangan buat macm artis barat and hollwood. x hbis hbis dengan MAAAAFFF…. mcm nieeee yaa KEHIDUPAN artis zaman sekarang.

  190. zilasss says:

    bagus betul pelakon kaum hawa..zaman sekarang,yang berpakaian seksi.eeeee…memalukan kaum hawa yang beragama islam sesama islam..

  191. papa says:

    adoiii.. mcm2 lah artis kita ni..

  192. aduhai says:

    klu faizal tahir dulu….siap2 gam lg…tp klu artist wanita…terbuka sana,terbuka sini…tak plk digam…apa kes ni

  193. samdol says:

    wat malu pelakon sajer mcm malaysia nie x cukup kain nk wat baju…
    eeeeee!!!

  194. erwin says:

    sedap nye mate memandang..

  195. lela says:

    kalau u all nk taw…………pada malm tu……dewan xda a-cond?…….so pakailah baju yang ala ala boleh masuk angin……….tyalah dia dulu…….asyik kutuk orang jeeeee…dia mesti ada sebab…dose tau buat fitnah………ciiiiiaaaan kat dia……25persen komisen

    • kambink blek says:

      yg ko nk bekap die pesal..org kt ngr len elok jer pkai bju x nmpk tetek..panas gak..ko igt ni ngr kafir ke???ko islam kn..klu ko islam ko mst tao adab2 bpakaian bg wanita..BODOH!!!!

      • Tina says:

        eiiii suka hati jer cakap org bodoh… dah memang kat situ panas.. nak buat camner.. Miera jangan peduli apa yg org kata…. awak cantek sgt… saya nak jd mcm awak…. hopefully kita akan sama satu stage nanti…. gud luck dearr…

  196. ena_teddybear says:

    miera..miera..miera…awk 2 dh lawa jgn r burukkan diri awk pki pkaian xsenonoh cmnie…xcntik r..kte bkn dr negare org putih nk terdedah sane sini…nie negare islam…org islam….jgn r cri publisiti murahan cmpi cmnie skli..awk 2 bru nk up..bru peminat2 nk sokong awk minat awk..dh jd cmni kompem rmai yg larik…hmmm ape2 pun pk r blik….awk bkn dak2 kecik ag…ok????

  197. lydia says:

    0MG! it really looks real!

  198. zandrazara says:

    saya mintak maaf ke atas kenyataan yang saya kemukakan sebelum ini..

  199. capit says:

    walau ape pon belaku… sy menokong miera..

  200. capit says:

    kite sepatutnya beri mira peluang.
    bukan nak jatoh kan dia. lagi pon ni baru petama kali belaku. tu lah orang melayu. kalau pekara buruk suke nak beso-besokan. orang melayu memang x leh maju kalau semua orang berperangai cam sesetengah orang yang suke nak jatoh kan orang lain..

    • Szue@anis says:

      Bende mcm ni mana blh beri peluang….klu dia kata bj ni dia x dah nak cuba dl bila dia dah pakai dia dah tau baju tu menampak kan ape yg x sepatutnye nampak…byk lg bj lain yg dia blh pakai…baju kebaya@kurung ke pun dah cantik…org islam tp dressing mcm bkn islam…

    • aduhai says:

      takder maknanya …maju klu mcmni dik oi….maju ke arah nk masuk neraka…buat pe nk sokong n bg peluang….takan tak blh komen kot,klu betul…dan bkn semua peminat suka benda mcmni…saya suka yuna takder pn berpakaian buka aurat mcmni tapi tetap glamour siap dikenali bkn setakat di malaysia malah luar negara org kenal dia…artist mcmni la yg patut di sokong…bkn mcm artist yg tak tau batas berpakaian ( kena sedar kita ni org islam) jgn melapaui batas takut tuhan turun bencana…takut…semoga artist kita ecpecially yg beragama islam sedar2 la…

    • jijie says:

      yess mmg la..tp kesilapan dia tu mcm x masuk akal taw..mcm mmg tau arh klu da nmpk baju tu kompom2 blh nmpk lurah ke apa..statement awak by saying jtuhkan sesama mlayu tu x relevan for this case..klu utk hal politik ke,bisnes ke mungkin btol..

    • Alynn says:

      Mcm paham jerr.. Kiter ni orang islam. Beri demangat kebendanyer…

  201. zandrazara says:

    ini bakal primadona melayu?….plzlah kalo setakat nak cari publisiti murahan ngan baju seksi baik tak payah…belakon dahlah tak best…tgk erra fazira tu….takde plak seksi cam budak bangang ni tapi still org suka sampai skg coz lakonan mantap…tak mcm budak gedik nih…nak amik perhatian jek…pasni bogel jek terus snang cite…

  202. zandrazara says:

    gile tayang tetek….kalo lawa takpe gak…dah gile glamor sgt ke?….bongok tol mak bapak dia ni

  203. jj liesa says:

    alasan basi n sja nk cr publisiti murahan..rmai artis baru yg nk cpat popular dgan cetus kontroversi n c miera ni 1 d antara 1000..so dirty

  204. mawar says:

    Eee ,stupid nya this girl ! Mana pg agama dea . Agak lah kalau iya pun .

    • mr.jimmy says:

      apasal korang nak marah2… family diapun okay jer.. ker korang jelez dan teringin nak pakai mcm tu. Luv u miera. lepas ni pakai lg seksi, cnfm i follow semua drama u.

      • aduhai says:

        takder makna nk jelez ….ni bkn apa,bkn nk menjatuh ke apa…takut tuhan turun bencana kt malaysia je….klu hal2 mcm ni kita anggap tak berdosa n tutup mulut n tak blh bersuara…takut org yg tak berdosa pn terkena bencana jgk…takut tsunami…huhu so mana n tak betul tu kita betulkan …

  205. andika says:

    kau ni miera pkai baju macam dh xde kain..bodoh,x thu agama langsung..x takut mati ke woii..bengap betul…bertaubat la..dalam kamilia katrina kau nampk baik,tp…bodoh..menyampah betul aku tgk kau ni..wuuueeekkk!!!!!!!!!!!!!!!!

  206. mr.jimmy says:

    Takler seksi sgt, teruskan miera dgn pakaian mcm ni, baru industri maju. cantikkan gigi yang bersepah tu mantapkan lakonan, bakal promadona melayu.

  207. Kroenig says:

    acara malam,bkn siang,sempat lg kalo nk check baju tu ok ke x..

  208. chepah says:

    apela..kalo x cukup kain,mintak le..kitorang byk kain perca x gune..blh tambah kat bhgn x cukup 2…

  209. Lili says:

    Yank korang k0men negatif tentang miera terus menerus neyh pehal. .
    ad0i. .
    setiap manusia pasti melakukan kesilapan larh..
    jan fkir diri kmue t0e PERFECT. .
    0k!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Kroenig says:

      Mmg smua manusia bt salah,tp kalo ko jd dia xkanla ko bodoh@buta sgt smp xble check dlu baju tu ok ke x.kalo ko shopping baju@sluar pon ko belek habis2.xkan ko nk bli jgk sluar @baju koyak smp ble npk ko pny lubang jubor@anu2 dgn tetek tu?lain la kalao ko sama xmalu jgk.kalo ada koyak ke pape yg x puas hati dh tentu ko komplen kaw2 kt tokey shopping complex tu,slap2 siap saman lg

      • aduhai says:

        ya sokong….dah sakit mata dok tgk artist kita la ni….tak lama byk la bencana yg tuhan turun kt malaysia ni plk…klu dah mcmni pn org kita anggap biasa…

      • Lili says:

        PAkQ lArh. .!!!!!!!!!!!

        • tukang komen says:

          btol tu… just na kasi mira ni serik je sena er.. bio pah nii die dok wat doh.. syg ke die jah…

  210. Kroenig says:

    “Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.”-bknnye ko xde mata nk tgk baju tu ok ke x.baik bolen lg bagus

  211. fjuwlQu3 says:

    lbih baik tak yah pakai bju,,,hahahaha

  212. ceplos says:

    mmg 100 peratus bodh…

  213. ceplos says:

    ko mmg bodoh la..miera..ko xmalu ke..kesian kedua ibubapa ko..bila org bercerita pasal ko..apa perasaan mereka..ingat la..nk seksi biar bertempat..seksi la pada malam penganti..sape pun x marah…

  214. mr wiralebah says:

    kalau aku dapat miera liyana tu,7 hari 7 malam x keluar bilik tidur. . .hebat kau miera. . .mmmmuuuuaaaahhhhh

  215. mr wiratebuan says:

    aq skong nko,wiralebah. lgi best klu bogel kn? bleh kta main blkang.. miera, brapa awk cas untuk smlam? hehe

  216. mr wiralebah says:

    hahaha,aku suka cara pemakaian itu. . .kalau asyik komen negatif je,macam mana malaysia nak maju. . .sikit2 terdedah,terus komen negatif. . .sukati dia lh nak pakai pakaian ape ke. . bukan duit kita pun . . .steady miera liyana. . .

  217. org ramai says:

    haaa… ni satu org@ lbih tpat la, GADIS BODOH MALYSIA! dah tau bju 2 trdedah kt blakang, yg engko nak pkai jgak bwat pa??? bodoh bodoh bodoh!pakai otak la bangang1 sah2 masuk neraka ko nih.seksi bukan tnjuk aurat la bodoh! agak2 la. bri malu mak bpak ngko je, baek ko bogel je..

  218. Kroenig says:

    bru org lain ble komen lg.jgn marah le nnt org label ko tu artis seks..

  219. suka komen says:

    ee.. xblh tima la bila dia kta da pkai bru perasan seksi.. tipu la… kn blh tngok design bju pn da tau camne.. xpnah pkai bju kot sblm ni smpai xtau bandigkn bju 2 seksi ke x… isk.. malu2.. da la silikon pn nmpk.. agak2 la..

  220. sword saint says:

    ok la tu,biar lagi seksi kasi gempar sikitbiar ada cerita hangat baru syok baca

  221. hani says:

    insaf la wahai adik ku…dunia hanya sementara akhirat kkal selamanya…

  222. norehan says:

    ya alar agak2 lahh mcm ta adew baju lain..jangan bagi alasan tak munasabah…budak kecik punye alasan.

  223. Kroenig says:

    tula…silap2 nnt tjk dorayaki plak

  224. selipar jepun says:

    wakakakakkak….ntah pape jekkk…kalau ye pun cantik…xyah la nak tunjuk pai mcam tu…wat malu jeekkk..tu baru popular ckit…kalau dah jadi diva nant…pe benda lak dia tunjuk….

  225. Kroenig says:

    kalu baju sponsor pun ko ada hak nk reject kalo baju ko rasa x ok

  226. Kroenig says:

    agaknya dia ni kt market dh xde value,nk bg market UP blk tu yg bt mcm tu.ANAK PONTIANAK tu pun sama jgk.elok lg masa zaman Arwah Tok Mat,ada je artis bt hal trus BANNED/GAM.baru padan dgn muka diorg..

  227. Kroenig says:

    aloyai…..muka je harap lawa,artis perempuan lain yg dh pro pun xde nk dressing mcmni.kata MELAYU,tp xde tata susila dan etika pemakaian langsung.sepatutnya Malaysia kena buat satu akta etika pemakaian untuk artis ni.sbb artis ni jd role model,tambah2 plk dgn remaja skrg gejala sosial dh mcm SIAL.kalo mcmni pny dressing nnt jgnla marah plak bila org htr msg/email/bt blog atau web lucah utk kau!memang MELAYU mudah lupa!

  228. wati&wan says:

    mmg betul pun kata wardina pengacara mhi TV3 tu artis kat malaysia nie x layak jdkan ikon!!
    tgk artis malaysia nie segelintirnye x tau malu.
    nak hot pun kat industri hiburan nie dengan cara sopan jaga keterampilan…bkn mcm nie.

  229. GERAM says:

    FUHH…SEDAP….

  230. Tengkorangoh says:

    tu dia artis melayu, nak tunjukkan nenennya….. klu nak glemerr pun berpada-padalah, tpi siok tu… kikikikik, bodo’ punya pempuan

  231. ieja says:

    aku tgk dia ni dlm kamelia katrina di astro bkan men baik… lg…tp hampeh perangai mcm apa lg..dh la bru nk msuk bidg ni dok wt kontroversi blh..umoq mda g…sedaq la oiiii islam

  232. Risman says:

    Mcm mana dia blh kata tak tahu….Islam pada nama je org melayu sekarang ni.

  233. qaseh says:

    Ya Allah….ape nk jdi ngan wanita islam zaman skrang nie…pakai bju pn mcm dh x cukup kain…nma je artis..pakai bju pn x sen0n0h…
    insaf2 le ye…

  234. mata says:

    legaaaa

  235. falisha says:

    hai..ntah papa pompuan nie..perasan vogue la tue. mintak2 la die baca komen kite semua. dah la pakai silikon transparent tue,,malu derrr

  236. mummy poko says:

    ni nak bagitahu sikit kat artis2 kat luar sana… walaupun kita ni sibuk dok bangga ngan urban stail..tolong tenggok balik dari mana asal keturunan dan agama kita. pastu nak tambah sikit aku sejutu ngan jebat sbb anak dara mmg malu nak show off niii, walaupun dia org “rele” tapi ada sopannya /ada malunya

  237. jebat says:

    Mesti dah kena tu. Kalau tidak tak berani pakai macam tu. Dan dah tak ade dara lagi hu hu

  238. kolamlimpa says:

    puting mesti pink tu..huhuhu

  239. hezrin says:

    Memanglah lain dari yg lain sbb baju yg ekau pilih tu leh nampal **** walau mcm mana pu tahniahlah yer kerna berjaya buat orang komen pasal **** kamu..

  240. unknown says:

    terang2 memang dah tau pakaian tu seksi..saje wat alasan baru dptla tu la..ni la..kalau nak sribu daya. xnak seribu dalih.. drpada peminat suka jd xsuke. mana pergi maruah diri sbg wanita dgn pakaian ala barat mcm tu.. ntah ape2 je la artis malaysia skrg ni..sume nk tiru gaya barat..

  241. mak bedah says:

    bengong tol

  242. stela says:

    alamak…telebih suda!!!!

  243. ariel says:

    bertaubatlah…

  244. nasi lemak 50sen says:

    perhhh cayalah minah ney . . ta pena d buat org lg . . tabik spring ahh . . cun gler die punye ***** . . haha

  245. kiki says:

    kau nie baek x yah pakai bju terus….
    nie kantoi x pakai bj dalam…koya…

  246. Mek Na. says:

    Klau nak glmer pun x yah le bka cnacni, baik jadi GRO lebih betina.
    Pak menteri kali ni kna serius GAM melekat Dedah n Dadah.

  247. darewood says:

    aku suka….ikhlass

  248. avircion says:

    apa2 je la

  249. temah says:

    dia nie bukan bebal tapi BANGGANG !
    bute aper .. dah tuu ko pakai baju x tgk cermin ker ?? x leh nampak KOPEK ko yg sebesar nasi lemak 50 sen tuuu .. BONDOSSS ! SENGGAL punye anak dara ..

    astagfirullahhhhhhh aku ak berdosa sbb kutuk dia .. dah nak marah , gini ler jadinyeeee herghhhh

  250. seman says:

    perhhhhh….. baik tak payah pakai baju… nasib tak trkeluar tetek..

  251. malon says:

    miera oh miera.. tak sangka ko bebal mcm ni kn.. huhuhuhu