Gambar Nurul Elfira Loy semasa kecil

Posted: 7 November 2010 at 2:37 pm  

nurul elfira loy semasa kecil
Nurul Elfira Loy yang juga Pelakon remaja yang semakin popular ni sememangnya comel semasa dia kecil.. Semasa kami terima gambar ni, tertanya-tanya juga MyGosip, siapakah budak yang comel ala-ala rocker ni?.. Nak kata Nurul Elfira Loy, mana pula tahi lalat dibawah mata dia? mungkin masa ni lalat belum berak lagi kot.. hehehehe.. Apa-apa pun jom kita layan Gambar Nurul Elfira Loy semasa dia kecil ni…

nurul elfira loy masa kecil

nurul elfira loy semasa kecil bersama adik

Nurul Elfira Loy bersama adik

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    35 Responses to “Gambar Nurul Elfira Loy semasa kecil”
    1. cute jugak kau nikan aq ingat artis lain pun cute rupanya kau jugak bye

    2. KYRALYNANURSYAARANI@YAHOO.COM says:

      HAI,CUTE JG SITI TIME KECIL2 DULU KAN?

    3. syafira says:

      kak fira comel lahh mase kecil

    4. tyna says:

      tomey and very cute dh ade boyfwen ke blom?:)

    5. ana says:

      cute cangattt…………… :)

    6. mina says:

      so cute!!!!!sipitnya mata dia mcm org cinalah.huhuhu!!

    7. puteri hannan alya dania maisarah says:

      bye

    8. puteri hannan alya dania maisarah says:

      ingat komen..

    9. puteri hannan alya dania maisarah says:

      boleh buat kak elfira mcam akak ngkat sya..

    10. mohd syakirin. says:

      cantik gmbar kak elfira semasa kecil..

    11. mohd syakirin. says:

      cantik gambar kak elfira semas keil..

    12. sham says:

      elfira chomelll larh mse kcill…

      nak kenal2 ley x?

    13. Buntal says:

      NURUL NI SUNGGUH BERBAKAT……. TAHNIAH……..

    14. lili says:

      cayalah.kome berlakon dlm WAKTU REHAT lagi syok gile

    15. alin says:

      semua ckp cute,jupa korang korek sikit mata!!!!!semua yg ckp cute tu tolol la!!!!!!!!

    16. alin says:

      muka hodoh mcm apap entah…kalau dah sexy tu sexy la,x pyh pura2 pki tudung..BODOH tul laa…..

    17. jasmine weena says:

      cute sgt lh

    18. zakiah says:

      skew tgk elfira blakon…cute sngt2..

    19. fatien amanyna says:

      suka tgk fira berlakon ….cute

    20. fatien amanyna says:

      comella elfira mase kecik
      …suka tgk elfira berlakon

    21. 'ainaa syahirah says:

      kak elfira mmang cntik dan comel lah

    22. natasya says:

      elfira,,,u chantekk sngt…. :)

    23. tiqah says:

      :laugh: :laugh: suko lak den tngok dio ny

    24. mira says:

      hye kak fira..sy minat kt kak fira..n see kak fira punye kening..lebat n cntik…ermmm lg 1..kak fira ni kan cute x kn x de bf kt school?hehe.. :)

    25. TwinKle says:

      xla ape sangat.. :bored: :? :?

    26. fara evil.. says:

      a’ahlah… kak fira ni cute sangat2…. :)

    27. nana says:

      KAK Fira ni comel se kecik :)

    28. wawa safwa says:

      hye kak fira,leh sayer jad adk angkt kak fira x…hehehehehe……gmbr dulu sssssoooooo cute la….muker nyer pon cute cmpi skang…. :D

    29. hakim says:

      hye fira,bge sye awk makin mmbesar makin cantik dan sye doakan supaya awk kekal couple ngan afnan..yea??? :D

    30. mira says:

      wahh elfira rock sewh mase kecik,,
      huk8,,dahla mase kecik comel dah besar cantik plak tu,,,
      msti ramai suka elfira kan,,
      elfira kalau elfira nak tahu saye minat giler dengan elfira huhuk8,,
      mira suka tengok elfira berlakon :)

    31. Nurul Ain says:

      elfira the bez..
      h0pe 0rait with ur carear..!!!

    32. shima says:

      biasalah dah mak ayah cantik@macho kemana tumpahnya anaknya….