Gambar perkahwinan Farah AF dan Johan

Posted: 18 July 2011 at 4:31 pm  

gambar farah af kahwin
Tahniah buat Farah Diana Anuar atau lebih dikenali sebagai Farah AF2 kerana dia telah selamat diijabkabulkan dengan Johan Johari pada 15 julai yang lalu di Putrajaya.. Apa yang lebih menarik, Majlis pernikahan Farah dan Johan diadakan di atas kapal Cruise dan disaksikan oleh 200 orang tetamu yang turut berada diatas kapal Cruise tu..

Farah AF2 juga menerima tujuh dulang hantaran beserta RM25,185 wang hantaran dan mas kahwin sebanyak RM2,500.. Manakala pihak lelaki pula menerima sembilan dulang hantaran…

Pada 16 julai pula, Farah dan Johan telah melangsungkan majlis resepsi mereka di Tasik Maritim, Putrajaya dengan bertemakan Love Lake Wedding.. Majlis perkahwinan Farah diadakan dalam suasana yang sangat meriah..

MyGosip harap perkahwinan Farah AF2 dan Johan ni berkekalan sehingga ke hujung nyawa la hendaknya.. Apa-apa pun buat peminat Farah breep breep ni.. jom kita layan gambar persandingan beliau dibawah nie…

gambar kahwin farah af

perkahwinan farah af

majlis perkahwinan farah af

farah af kahwin gambar

gambar majlis perkahwinan farah af

gambar kahwin farah af2

resepsi farah af

majlis resepsi farah af dan johan

gambar kahwin farah af dan johan

gambar perkahwinan farah af dan johan

foto perkahwinan farah af

gambar farah af bersanding

Gambar: HafisIsmail dan Gi-Photoshoot

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    38 Responses to “Gambar perkahwinan Farah AF dan Johan”
    1. ina says:

      boleh lahhhh…daripada x ada,,,

    2. razi says:

      tahniah buat FARAH dan suami….semoga berbahagia hingga ke akihr hayat…suka tgk pasangan ni..sama cantik sama padan….

    3. cinta_haha says:

      lawarnyer
      hehhehehe
      suke9

    4. memang padan sungguh.semoga kekal abadi.berseri2 both of you
      kalau nk compare dgn siti n datuk k mcm kelapa dibelah 17.lets laugh..
      congratt anyway!

    5. hamba allah says:

      alhamdulillah…sama padan,semoga rmhtgga diberkati Allah..amin..

    6. ros putih says:

      taniah….so sweet……….diya doa kn akak n cuami t’cnte kekal hnge ke akhir hayat tau….amin…………..

    7. slopy_cu says:

      so sweet..

    8. star says:

      Salam, tahniah buat pasangan pengantin sempurna dan sangat cantik….

    9. ferina says:

      wah tahniah fara semoga fara berbahagia hingga ke akhir hayat…amin <3

    10. si cantik manis says:

      ni la dia seri pengantin……i like r….tahniah!!!!!!!!!!

    11. menyampah says:

      perghhhh! nieh baru A++ kalo nk d bndingkan dgn mjlis kwin c memey tuuut! compare dua mjlis nieh.. beza gila kmriahan dan yg pentingg…. SERI PENGANTIN BEBB!!!!… tahniah farah! dulu i minat u.. tp sjak2 dh betudung nieh..i more like u lahh! caya lah !…

    12. sue says:

      cantik berseri.. tp sanggul tu.. sanggul manusia akhir zaman.. nabi ta jumpe umat camtu.. hmm

    13. nana says:

      syuko…
      suka sgt tgk fara da kwen
      cntik..mmg beseri sgt..
      mmg minat gila kt fara dr af lg..
      luv u kak fara breep..breep…<3

    14. einaz says:

      smoga berbahgia …manis berseri2..ayu sungguh wajah farah….

    15. kamar casyafillas says:

      sama cantik sama padan. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. amin.

    16. andre mustakim safwan says:

      so sweet,mmng peminat no1 Farah lbh2 lg bila pakai tudung

    17. lynda says:

      so sweet..i suke tgk farah dr dulu lg..tmbh2 dh bertudung lg suke…harap2 diaorg biorla kekal keakhir hayat ye..amin..

    18. abet kuching says:

      Farah, my mom and i love your song very much.. esp lagu finalis af2 dulu.. it was a good masterpiece… Tahniah Farah!

    19. Ainul Marzilah says:

      selamat pegantin baru kak farah…
      dan semoga bahagia…. :D

    20. fiah says:

      selamat pengantin baru kak farah.,.,.,semoga bahagia selalu.,.,.,:)

    21. fiah says:

      selamat pengantin baru kak farah…..:).,semoga bahagia selalu…,=)

    22. puteri hannan alya dania maisarah says:

      MEMNG CNTIK LA..SYANG KAK FARAH..SYA X KENAL AWK SIAPA SYA PAKAI KOMEN JEE BYE..>….<

    23. lesa says:

      kak farah mkn cantik la….tahnia

    24. kuku says:

      cntik ar bju die…..

    25. sueyeda says:

      farah…remember me haaaa…
      neway congrats!!!!
      miss our memoir @ CBN..school of ROCK!!!
      hav a swit blessing married life!!!!

    26. MURAIIII says:

      hahaha

    27. selipar jepun says:

      cantikknyerrr farahhhh
      semoga kekal berkekalan hingga akhir hayat…
      hensem suami farahh
      tahniah to farah n johan
      selamat pengantin baruuu

    28. amylia says:

      sweet sgt..smoga perkahwinan ini berkekalan slamenye..

    29. kudin says:

      cantik plak farah masa kahwin nie.. comel.. smoga berkekalan smp tua.. ;)

    30. hamizah hamid says:

      sungguh cantik.sungguh tampan.bagai bulan dan bintang.semoga kasih berpanjangan.semoga sayang berkekalan.hingga ke hujung jalan..

    31. LUNCAI says:

      Kalau nak bahagia sampai ke syurga kena amik payung emas tau…..
      sebagai pelindung…..

    32. Shima says:

      sama cantik, sama padan… selamat pengatin baru kpd Farah… semoga kekal bahagia hingga ke Syurga…