Gambar Perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin

Posted: 20 December 2010 at 4:31 am  

Marion Caunter dan SM Nasaruddin kahwin
Tahniah sekali lagi buat Marion Rose Caunter Abdullah dan SM Nasaruddin yang telah selamat meraikan majlis perkahwinan mereka di Mandarin Oriental, Kuala Lumpur pada hari jumaat yang lalu.. Majlis resepsi Marion Caunter dan SM Nasaruddin yang gilang gemilang tu memang tersangat la grand.. Boleh dikatakan wedding of the year la.. Majlis perkahwinan ini turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran tetamu vvip termasuk Tun Dr Mahathir dan Isteri, Dato’ Sri Najib dan ramai lagi menteri-menteri yang turut hadir memeriahkan majlis.

Apa yang lebih menarik, di majlis tersebut, Marion Caunter telah membuat pengakuan yang Nasa adalah teman lelaki pertamanya.. Disebabkan itu la kita jarang dengar gosip-gosip pasal Marion Caunter sebelum ini.. Malah tambah SM Nasaruddin lagi, beliau menyukai Marion kerana Marion seorang gadis yang baik hati, lemah lembut dan serius semasa bekerja.. sepanjang 5 tahun percintaan mereka, tidak pernah Marion meminta Nasa membeli apa-apa atau kereta free! dimana semua orang pun ketawa selepas kenyataan itu…

Jelas sekali kat sini yang perkahwinan mereka atas dasar cinta yang telah disemai selama 5 tahun lamanya.. sebelum SM Nasaruddin bergelar CEO lagi.. Jadi MyGosip rasa tiadalah istilah pisau cukur atau mata duitan disini.. Sama-sama lah kita doakan kebahagian Marion Caunter dan SM Nasaruddin sehingga ke anak cucu hendaknya.. MyGosip juga harap SM Nasaruddin mampu membimbing Marion Caunter yang juga saudara baru kita ke arah yang lebih baik…

Buat sesiapa yang tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin ni.. jom kita ramai-ramai layan gambar kahwin mereka kat bawah ni…

Marion Caunter di bilik persalinan perkahwinan

Marion Caunter kahwin disiapkan oleh rizalman

Marion caunter dan Rizalman sedang bersiap sedia.. Marion mengayakan baju rekaan Rizalman pada malam itu.

Marion Caunter dan rizalman di majlis perkahwinan Marion Caunter dan naza

Pengantin baru, Marion Caunter dan SM Nasaruddin nampak sangat sepadan.. Bagai pinang dibelah belah..

Marion Caunter bersanding

Marion Caunter dan SM Nasaruddin berkahwin

majlis perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin

majlis perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin

potong kek kahwin Marion Caunter dan SM Nasaruddin

majlis tari menari di perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin

Marion Caunter dan rakan di majlis perkahwinanya

Marion Caunter dan SM Nasaruddin bersama kawan di majlis perkahwinan

menari di majlis resepsi Marion Caunter dan SM Nasaruddin

joget lambak di majlis perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin
credit pic to: Wong CHun Wai, Farid Ridzuan, YiuLin, AfiraZaira, Rizalman dan ramai lagi…

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    88 Responses to “Gambar Perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin”
    1. shasha says:

      jgn suka mengata agama org ln..xde agama yg mngjr umatnya jd xbaik..semua agama mengajar umatnya jd baik.individu itu sndri yg shrsnya th prnan & t’jwb msng2..

    2. shasha says:

      alah..time buat pngkuan dpn orng tuh mstlh ckp yg baik2..xkn nak bgtau umum yg buruk2…

    3. pee dah says:

      FAKE is stamped all over her face maa. Nak seduce anak org kaya kena lah pandai belakun. Mamat melayu kayaq jugo NGOK , duit belambak…selera pulak murah!!!

    4. open minded says:

      Assalamualaikum wtb. sepatutnya doakan dia akan menjdi muslimah yg solehah. Bukan mengutuk ja. Kalau nak kata baju seksi dsb, apahal dgn selebriti @ mereka2 yg mmg dilahirkan islam tapi tidak mengamalkan apa yg sepatutnya dibuat sbg seorang islam? Dia ni baru masuk islam dan kita sebagai org islam seharusnya menunjukkan sifat yg baik. Jadi cermin diri sendiri sblm mengata org. Peace no war

      • open minded says:

        1 lagi…jgn salahkan 1 pihak sahaja. Napa tak kutuk pihak lelaki jg? mustahil mjls spt ini diadakan kalau 1 pihak tidak se7. ce ce citer ce ce citer

    5. sweet girl says:

      wau….so sweet….cemburu i tgk dorang mnari….hehehehehe….pe2 pn tniah i ucap kn k….cpt2 dpt ank…..

    6. peatimur says:

      Meriah betul perkahwinan diorang ni. Mix budaya, bagus la tu. tapi jangan dilupakan asal kejadian pula sudahlah ye.

      semoga jodoh mereka berkekalan sehingga ke hujung nyawa..

    7. fiza says:

      masuk islam tapi majlis macam orang kristian kawin.
      seksi gila…cina ni tak akan masuk islam kalu bukan nak kawin dengan anak orang kaya.
      sedar lah wahai anak orang kaya

    8. rose says:

      ape2 pun untung marion caunter tu dpt waris NAZA! sure la tanak lepas…kekekeke…

    9. bedot says:

      ui….marion senggal…memang la ko x mintak dia pape…sebab dia cmfom dah kaya….10 keturunan x hbis makan…ko pura2 la x mata duitan…ko ingat ko lawa sgt…
      kite membilang hari je la…bla ko nak jadi janda..

    10. asiyah says:

      artis….kenapa la kawen ala-ala barat…agama macam tak mengajar apa-apa….nikah jea ikut islam…islam ibarat ambil mana nak tinggal yang mana tak nak…

    11. fira says:

      tahniah..harap suami dpt membimbing marion jadik isteri solehah..

    12. tzenich says:

      tuk spe2 yg berikn komen ala “membina/mengutuk” tuh henti2 kn la..tlg la judge diri sndri sblum nk judge org…kite yg jauh dri dorang nie ptut nyer berdoa tuk kebaikan dorang.xyah la nak ngutuk sinie sne ngutuk tuh kn xbaik :)…n dari you guys try to nasihat this couple baik gi nasihat family dlu sblum trkena batang hidung sndri… :laugh:

    13. nz says:

      ni la adat orang melayu kaya.
      malas nk komen lebih
      dari segi pemakaian kita boleh lihat integriti seseorang
      dari air muka kita boleh nampak keimanan seseorang
      sy beranggapan besar majlis mungkin tidak akan dibuat sebegini jika arwah masih hidup lg

    14. whatever says:

      xfhm knp korg nk kutuk2 berckp ttg agama. sedangkan mengutuk, mengata, mengumpat tuh Allah marah. xnk cermin diri dulu sblm ckp psl SM ngn Marion ke?

    15. wanie_babam@yahoo.com says:

      time bersanding pon x tau tgr isteri ttp aurat apath lg dh khwin nti..
      nsb2..

    16. mm says:

      betol 2..yang islam pun macam kafir gak!

    17. indubajik says:

      KECOH SGT SAL AGAMA! YG ISLAM TUE BELUM TENTU ISLAM NYER TAU!

    18. aku x peduli says:

      haaisshh, sebenarnye aku x bpe suke org dari family sehebat lelaki ni kawen ngan perempuan yg bergelar selebriti. cam x kene je.. tp x pe la.. dh nama nye jodoh.. diorang berkawen pon sebab setaraf dr segi pencapaian hidup.. tp pencapaian utk akhirat?? x twu lg.. aku harap kalo betol perkahwinan ni dibina atas dasar keihlasan, ia bley bertahan smpai akhir usia dorang.. aku harap SM ni bley bmbing wife dia jd seorang yg bkn nyer Islam ats nama saja.. amin..

    19. xxx says:

      suku hati mak bapak dia lah nak kawin mcm mana,janji dia happy…
      org kita selalunya x leh lebih,bila lebih mula nak ngata

      • iman says:

        kpada yg xdak mngenal islam ..
        xpyah nk mngutuk islam..
        cermin dri dulu..
        btol ap yg dikomen oleh anda skalian..
        xpi ad stengah phak yg mmbantah..
        tu trpulang pd dyeowg..
        jgn jd munafik..
        tgak kan lah iman blik..
        hrap maklum

    20. MSM says:

      orang lain kawen, korang plak sebok mengate.. suka hati dorang la nak buat wedding party mcm mane n suke ati drg la nak pakai ape time kawen… drg kawen pun bukannyer 1000x, sekali jer tu pun nak sebok!!!! duit dorg la oiii bukannyer duit korg!!aperlah..

    21. syud says:

      xda beza la sebalum islam gn selepas islam…sebab ape yg dia pakai pon org yg asal islam pon pakai gak..pape pon hidayah tu hak Allah.. :)

    22. bukan artis says:

      JANGAN LAH MENGKUTUK MEREKA. SIAPALAH KITA, ADAKAH KITA SUDAH TERLALU BAIK DI SISI ALLAH. BELUM TENTU…… :)

    23. zazmi says:

      X kira la melayu ke omputih ke cina ke india ke. Yang penting dan kena didahulukan adalah agama. Kalau dah bertentangan dengan anjuran agama, sudah tentu berdosa. Nak ingat mengingatkan bukan kat surau jer… Suma tpt ni dan seluruh alam ni milik ALLAH. So, adalah menjadi tanggungjawab saudara seislam utk ingat mengingati. Harta dan kekayaan yang dimiliki pun bukan milik kita. Harta,kekayaan, kecantikan dan segala nikmat yang ALLAH bagi adalah amanah dan tanggungjawab yang akan dipersoalkan di akhirat nanti. Zaman sekarang manusia dah tak takut ALLAH. Tak takut akan neraka ALLAH. Siksaan yang dijanjikan ALLAH. Yang mereka mahu, nikmat dunia yang sementara. Sekadar mengingatkan kpd diri sdiri dan saudara seislam yang disayangi. Apa2 pun sy mendoakan semoga ALLAH membuka hati mereka untuk menginsafi perbuatan mereka. sbb sy menyayangi mereka sbg saudara seislam. Ammiin

      • sue says:

        Betul tu. kalaula nak ingat mengingati pun kena tgk tpt, sampai bila puak2 kuffar nak insaf? kekadang pelik dgn puak2 kuffar ni. Bila kita mengingatkan, dia kata kita pulak. kalau kita ni baik, takkan kita baca mende2 mcm ni, tak masuk tpt2 maksiat.Allah pun Maha Baik dan Maha Mulia. Dimana2 saja Dia berada. Kalau kita tak masuk ruangan2 mcm ni, sampai bila puak2 kuffar ni nak insaf? Sbb puak2 kuffar xkan ke masjid kan? pikir2 kan la.

      • bukan artis says:

        KITA DOAKAN KEBAHAGIAAN UTK MEREKA, DAN AGAR MEREKA DAN KITA SEMUA MENDAPAT PETUNJUK YANG BENAR. JANGAN HINA, CEMUH MEREKA. SIAPA LAH KITA. :)

      • azreinfariz says:

        btul tu sya sokong…

      • iman says:

        betol tu..
        iman sokong ap yg kamu katakan..
        pnting agama sseorang itu..
        dlam al-quran pown ad brkta pilih lah yg beragama,spya hidop bhgia

    24. fazilah aliman says:

      tahniah buat SM Nasa sbb menambah sorg lagi saudara islam,hope dpt bimbing even mjlis mcm ni.
      anyway ini lah jd bl seorg ayah meninggalkan dunia harta pada anak-anak mereka dan bukan bekalan akhirat

    25. miss dior says:

      hummm!!dh kawin??bila pulak nk cerai…ups!! :P

      • bukan artis says:

        ishh tak baik cakap macam tu… engkau ni Islam ke Is-Selam? Org Islam tak mendoakan keburukkan org lain. Mungkin engko ni Is-Selam, suka nak Selam kan org lain. :)

    26. tikus gebu says:

      sejak bila melayu kenduri kawin macam ni???

    27. tedhardy says:

      Hebat dan grand gile :) :laugh:

    28. siti says:

      a’kum… Semoga b’bahagia hendaknya. smoga berkekalan ke anak cucu dn hidup b’kasih syg selama-lamanya. amin

    29. andy says:

      comel nya si marion ni maunya sm zjatuh hati…harap depa bleh bimbing die sebaik2 nya..org2 yg g majlis ni pakai truk betoi :cry:

    30. bubu says:

      sesiapa yang tahu nama islam bagi marion counter?

    31. bubu says:

      nama baru islam marion ape dia??
      aku nak tahu juga dia mengucap kalimah ALLAH ni di mana

      • bukan artis says:

        apasal ko sibok. kat maner dia nak mengucap, biarlah dia. baik engko tanye bapak engko kat maner bapak engko mengucap kalimah…. :)

    32. Far via Facebook says:

      hindu ke kris ni?

    33. nabulla. says:

      um…wedding melayu wat care mlayu..
      yg dtg wedding uh pkai la bju yg sopan..ni terlalu ikotkan sgt barat..
      huhh.. aku xnk m’sia jadi mcm barat…

      • betty latif says:

        yang pengantin llki pakai baju melayu,segak dgn tenggolok skali,tapi nape pengantin pompuan pakai modern dress pulak??cm x kene jeh..
        anyway,this is my 2 cents.. :newpolitician:

    34. Ujang Kelana says:

      Cara anak-anak arwah SM Naza buat majlis perkahwinan memang macam ni.Biarkanlah,ini cara orang kaya.

      • bukan artis says:

        tuhan tak jadikan kita kaya, mungkin kerana kita tak kaya pun kita dah suka kutuk orang yang kaya. apatah lagi kalau kita kaya…. renung2 kan :) lah

        • boring says:

          ko ni..asyik2 nak menyokong SM dgn marion..ko ni sedara dia ke apa?rsnya org yg komen tu pun xde nak dengki..just kesian, rahmat Allah tak dpt kat derang2 ni..

    35. zann says:

      kenal ahli keluarga terdekat pengantin lelaki yg warak..tentu mereka sedih melihat keadaan seperti ini…..tetapi cinta melebihi segalanya…..

    36. muslimah says:

      Wahh, dahsyat tul weeding dia tp kat mn eik keberkatan dari Allah utk majlis weeding nie.. renung2..kan… :amazed:

      • bukan artis says:

        hmmm… insya allah akan diberkati, doa2 kanlah. bukan kita yg boleh menilaikannya. :D

        • mel says:

          iyalah bukan artis… bukan kita yg menilainya.. Allah yg menilainya.. tp kalau kita manusia ni dh menilai begitu.. penilaian Allah bagaimana agaknya ya..?

    37. didi says:

      Cik ieda,

      Helooooooo! Org bina masjid pun nak komen lebih, tambah komen tak membina, tgk dia pakai baju gaun seksi terus komen pedas.
      Mak cik oi, awak yang kata macam tu, gi lepak gak kat bukit bintang, berjuta2 lemon anak melayu tulen, born and bred dlm islam tu..duk lepak tak buat kerja berfaedah, hisap dadah, merokok, seksi nak mampus, tu tak nak komen?
      Dia saudara baru, elok apa dia kawen ikut syarat, pandai la husband dia bimbing nanti. Jaga tepi kain sendiri boleh tak?

      • nabulla. says:

        sebab xle cmmnt..
        kalau leh dah lame dah..
        even cmnt dalam hati un da ok da..
        tu selemah2 iman..

        • baba says:

          wpun selemah2 iman, tp jgn gunakan alasan itu untuk mengelak diri dari tanggungjawab kita utk berdakwah.bagaimana dengan hadis Nabi s.a.w iaitu ‘berkata benarlah walaupun pahit’. Meletak komen disini juga salah satu cara untuk berdakwah.kena ada usaha gigih untuk berdakwah dan menegur yg salah.

          kesilapan umat islam sekarang terlalu leka dan fikirkan kesempurnaan. aku ada kereta, ada family, ada anak, gaji bulan-bulan, ada rumah cukuplah..begitu ke kita?

        • bukan artis says:

          melayu ni memang pelik. kalau org lain nikah bangsa lain kita kutuk gila2. tapi kalau saudara/ adik-beradik kita nikah bangsa lain, fuhhh, bangga gila… 1Malaysia lah konon. biarlah SM Nasa dgn pilihannya. kita patut bersyukur sebab bangsa kita telah berkembang, jgn asyik jadi melayu yg selalu dicop sebagai bangsa pendengki. :)

          • boring says:

            takde sape la nak dengki..ko je dengki dgn org yg menasihatkan org lain..dah2 ler simpan dengki tu wei..

            wpun SM tu kawin dgn melayu tp berpakaian mcm ni, mmg tak sedap mata memandang. bkn sbb dia melayu ke cina ke..open minded la skit wei..

            • mel says:

              entah le.. aku pelik betul le dgn bukan artis ni… dia ajer yg betul.. abis tu kalau dah pakai seksi (berpakaian tp telanjang).. takkan nak kata.. “wow.. you’re great!..” giler ke hapa.. mcm org tak kenal halal haram..

      • RINDIANI says:

        HALLOW….MEMANG LER YG KAT BKT BINTANG TU PERANGAI MCM BARAT,TAPI DIORG TAK BUAT KENDURI.YANG KWN KITA KOMEN TU SBB BUAT MAJLIS KENDURI KAHWIN.YOU TAU KER KNAPE KITA KNE BUAT KENDURI KALU KITA KAWIN?SBB NK KENALKAN PASANGAN KITA KEPADA ORG RAMAI.ADAKAH INI CARA KITA KENALKAN PASANGAN?KLAU ORG DH NMPK SEPARUH BDN KITA SBLM KITA KAWIN,APA YANG TINGGAL UTK SUAMI KITA?

      • ishasi says:

        alahai… ni gambar sikit jer la.. tak menggambarkan keseluruhan majlis pun.. tak nampak ke ada jugak gambar diaorg yg pakai baju melayu..kan ni mix marriage, maybe yang pakai ala2 barat tu majlis meraikan marion’s family and friends kot..tak over pun….

        to marion n husband, wish u a joyful, and lasting marriage.. aminn…

      • baba says:

        baguslah org nak tegur.hopefully kalau dia atau ahlie keluarga mereka terbaca disini, mereka akan terdetik utk mengatakan yang apa yg mereka dah lakukan adalah salah..

        habis awak ada ke tegur org? ke buat hal sendiri jer?. jadi kera sumbang, nampak kemungkaran pun senyap jer.esok kalau ada ahli keluarga awak yg buat x betul pun diamkan jer ker? fikir sikit..

        tanggungjawab org islam bukan setakat solat puasa haji, berdakwah juga satu tanggungjawab tapi jangan sampai mengata.

    38. SISKA070 says:

      korang nih kan..asal ader ruangan k0men mesti ader yg bergaduh..pebende ar….

    39. Akhtar says:

      alhamdullillah both dpt berkahwin jua dan sempurna majlis resepsi. tapi sayang skali, sepatutnyer sgn org Islam, patut ditonjolkan keislaman rather than western. lebih2 lagi apabila bapa sudah passed away. rather than showing off how western the Malaysa are nowadays. we shud take Indian for example, very proud to show their bangsa eventho perkahwinan diadakan di London. takde lansung unsur western dlm majlis perkahwinan. inilan yg todak ada dlm segilintir Melayu skrg ini.

      • nabulla. says:

        agree..hee :)

      • budak master says:

        me agree to..g red carpet still pakai sari..berlakon pown xsegan pakai sari..artis melayu ;(

      • islam di hati says:

        masyaallah…apa la nak jadi..nape la kita sronok sgt ngan cara barat..malu la ckit..kita ni org islam…mewah mana pun kita..DIA YG tentukan sgalanya..bila DIA nak tarik rezeki kita..sekelip mata DIA leh wat..beringatlah…KAYA SEBELUM MISKIN..

    40. sha says:

      Family member SM Nasurdin tak nampak pun dalam gambar wedding nie

    41. abglan says:

      Seorang Ayah yang mencari kekayaan di dunia…tapi bila ayah tiada anak kawin biar ler bersopan..supaya roh ayah didalam aman di dalam kubur…Amin

    42. Balqis says:

      En Daud, janji Allah, wanita yang baik utk lelaki yg baik. Seorang suami dipertanggungjawabkan ke atasnya aurat isteri. Pilihan ditangan anda. Cuma kita doakan pasangan ini akan berusaha sama2 menuju kejalan yang lebih diredhai… amin..

    43. Balqis says:

      En. Daud :’Tak semua lelaki suka pompuan pakai mcm makcik Pe’ah!’ Bagi saya apa2 pun semua bergantung pd suami sebagai ketua keluarga. Aurat isteri tgjwb suami. Allah pun dah janji wanita yg baik utk lelaki yg baik. Cuma didoakan pasangan ini akan sama2 berusaha menuju ke arah yang diredhai Allah. Amin…….

    44. kiara says:

      thniah2…bukan senang nak mengekalkan phubungan slama 5 thun ..walau bnyak rintangan yang mlanda smasa bcinta dlu tp ianya tidak sia2 krana akhirnya berjaya ke jinjang pelamin…hop bhgia higga ke akhir hayat…….:laugh: :)

    45. miss lulu says:

      alhamdulillah… bertambah sorang lagi saudara baru…. :) semoga bahagia hingga ke syurga…

    46. fieza says:

      tahniah kepada pasangan pengantin baru ini semoga berbahagia ke akhir hayat…Amin :)

    47. Princess Ezora says:

      Tahniah! Cinta seharusnya begitu, di akad nikah dan di ijab kabul! Tumpang bahagia, semoga ikatan terjalin terus tersimpul mati,,,walau sehebat mana dugaan mendatang teruslah kedepan dan pertahankan cinta anda!!!Tiada siapa bisa meramal masa akan datang,,,tapi percayalah bebekalkan kejujuran, keikhlasan & izin Allah dalam menjalani kehidupan ini, pasti semuanya berakhir dengan indah! Buat pasangan Marion&Nasa semoga kekal bahagia kehujung nyawa…. :)

    48. tinie says:

      fuh!!mmg tabik spring punye wedding..semoga pengantin hidup bahagia selamanye….cayalah !!! :laugh: :)

    49. ieda says:

      ya tuhan .. harapan utk bimbing saudara baru dlm islam ..
      mcm nie ker caranya .. astagfirullah .. dgn pakaian yg bukan sahaja dedah sana sini tapi terlalu seksi .. nie si nasa nie dia punn sama jugak ker ?? x leh ker suruh bini ( saudara islam tuu ) pakai molek sikit , kalau x pakai tudung pun sekurang2 nya jgn lah seksi mcm nie .. ya allah semua tuu islam kan ??
      adakah ini ciri2 islam yg kita nak tunjukkan kepada dunia skrg ???
      huhuh
      amat malang nasib mariam nie .. dgn si artis melayu yg hampir nak nampak tetek tuuu .. ya tuhan

      ummi naziera tuu kan ..
      apalahh nak jadi dunia skrg nie .. nie entah2 x lama .. lepas nie ikut jejak artis lain lak kawin cerai berai .. hermmm

      • mbak says:

        elo cik ieda oiiiii!!!if nak buat ceramah tue tgok tmpat la oiiii!!!!if u nie Islam yg SOLEHAH sangat takde ler bace2 gosip nie…paling2 pun g kat nun dapur sane tak pun ngaji!!!huh!!!HIPOKRIT! :P

        • leveen7 says:

          ceramah kat mana2 pon xpe kot. hak masing2 nak komen baik/buruk. tp gambar di atas sah2 benda mungkar. kalo nmpk tahi mesti kata busuk. xkan kata wangi plak :devil:

      • qaseh says:

        tak leh la cakap camtu cik ieda…. dia baru je peluk agama kita.. sepatutnya kita sbg org islam, kena la doakan yg baik2… janganla cakap camtu.. nanti kang org ingat org islam ni nak kutuk2 org jer..
        kita yang lahir islam ni pon ade gak yg lebih teruk dr tu.. malu la ckit kalau nak mengata org..
        kalau cik ieda memang berakhlak mulia, alhamdulillah……. syukur..
        :laugh:

        • baba says:

          qaseh, ini bukan masalah marion counter tau, ini masalah keluarga islam tersebut. kalau tak percaya, sila lihat video perkahwinan adik perempuan beliau baru-baru ini yg ada unsur2 Greek dengan pengiring lelaki yang hanya memakai skirt pendek tanpa berbaju ala2 pahlawan Greek.

          jadi sebelum nak reply orang buat study dulu….

          pasal mengata tu memang saya agree, tak elok mengata orang, tapi hopefully dia org atau family terdekat akan terbaca komen ni dan memberitahu mmereka untuk berubah perlahan2

    50. Daud says:

      :x Cik Farah, kalu org pilih tak nk pakai kelambu mcm awak, jgn sebok ok. Tak semua lelaki suka pompuan pakai mcm makcik Pe’ah!

      • farah says:

        excuse,sy xckp pon girl ni dress up mcm mkcik pe’ah.sy hnya bg pndpat sy je.that’s y la sy ckp lg elok klo die bhias mcm tu juz utk suami die.sy tw die msih saudara bru&prlu mse utk change pnampilan dri die.xsume mnsia perfect kn.maaf bcoz komen sy tu mmbuatkan en daud mrh ye.

    51. farah says:

      untgnye marion ni ..hopefully husband die dpt bimbing die dgn lbih baik dlm ajaran islam ni.alang2 da jd saudara bru & bgelar isteri jgn la pky seksi2 lg ye psni ..hehe. aurat tu utk d tunjukkan kt suami je kn. xgitu ? ..hee :)

    52. hazri says:

      Baju Rizalman is gorgeous! Kena pulak dgn Marion…OMG she’s da-bomb! :D

    53. Myke via Facebook says:

      Tahniah buat pasangan nih, smoga bahagia hingga ke ujung NYAWA…