Gambar pertunangan Noh Hujan dan Mizz Nina

Posted: 17 November 2010 at 10:31 am  

mizz nina bertunang
Tahniah buat pasangan kekasih Mizz Nina dan Noh Salleh yang juga vokalis bagi kumpulan hujan kerana mereka berdua telah pun selamat bertunang pada 6 November yang lalu.. Majlis pertunangan Mizz Nina dan Noh Hujan diadakan di rumah keluarga Mizz Nina di Ampang Jaya, Selangor.. Majlis pertunangan yang diadakan secara rahsia itu dihadiri kira-kira 50 orang yang terdiri daripada kaum keluarga kedua-dua belah pihak…

Semasa majlis pertunangan tersebut, kedua-dua belah pihak telah bersetuju untuk memberikan wang hantaran sebanyak RM 11,000. dan mas kahwin RM 888.88 … Mizz Nina dan Noh Hujan juga akan bernikah pada 1 Julai 2011 dan Majlis resepsi pula akan diadakan pada 3 Julai 2011 di Shangri La Hotel..

MyGosip harap hubungan pertunangan Mizz Nina dan Noh Hujan ni berkekalan hendaknya sehingga mereka sah diijabkabulkan… Tak sabar nak tengok diaorang ni kahwin kan.. Apa-apa pun jom kita layan gambar pertunangan Mizz Nina dan Noh Hujan ni…

noh hujan bertunang

mizz nina dan noh hujan bertunang

gambar tunang mizz nina dan noh hujan

majlis pertunangan mizz nina dan noh hujan

mizz nina tunang noh hujan tunang

pertunangan noh hujan dan mizz nina

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    69 Responses to “Gambar pertunangan Noh Hujan dan Mizz Nina”
    1. nz says:

      skrang mmg trend bertunang laki akan datang sekali ker..
      bukan rombongan je.
      ke aku ketinggalan zaman ni..hahahaha

    2. diddy says:

      mizz nina nieyh bangang gler … u can find a guy away much better than NOH ! Noh is sucks … tgk larh pic angkuh die …. sampai bile2 pown aQ takkan minat die ~ blagak gler mamat nieyh … FUCK U !!

    3. shana says:

      wooow…so beautiful, mcm pinang dibelah dua.. sama2 padan.. semoga bhagia

    4. stylo mylo says:

      we’re all doakn korang akankekal hngga ank cucu :party:

    5. kalanahkell says:

      wow,indah nye…………

    6. ana ena says:

      tahniah…mge dpt jd istri y solehah n suami y soleh…amin… :laugh:

    7. cutez apple pie says:

      tahniah noh hujan n mizz nina,moga berkekalan…amin.hidup hujan…… :D

    8. bilah says:

      i hope they will happy end….i like :) :) :)

    9. farhana says:

      mizz nina bukan bagoih sangat…dah la seksi…tk malu ka?,, :laugh:

    10. arisa hamada says:

      wahhh i really love to see both of you ! congrats !

    11. pRiNcEsS cUtE says:

      congratulations!!!!kak nina n abg noh…. ;) …,

    12. kamek_budak_baik says:

      syukuralhamdulilah…best ada ai..dah btunang dah ko,..sik lamak gik,kwin,jgn lupak seruk aku…

    13. iamnick says:

      ensemnyer noh rambut pndekk
      huhu
      bru nmpk muka dy :)

    14. mira_tasha says:

      amin.,urm.,tk sngkakn dyeowg dh brtnang…huhuhuhu

    15. soney says:

      moge kkal smpaike akhir hyat..

    16. rambut pendek says:

      alhamdullilah semoge panjng jodoh tue yek :)

    17. lovemebutch says:

      @dark:

      are you stupid or retarded?how cud you speak like that to someone who barely even know or did something to you…you are not supposed to speak the word taste nina’s P****T.i guess you are not well brought up by yr parents..poor thing to have a son like you.SUCH A DISGRACE!

    18. ambuyat says:

      me like… :)
      semoga kekal hendaknya..

    19. e-la says:

      congratulation..mizz nina and noh ea…hope b’kkln smpi ke akhir hayat…insyaallah :)

    20. selipor cun says:

      :D :wacky:

    21. nOrz says:

      ermm2…bguz2…
      sye suke kn noh hujan dgn mizz nina kawen..lau wat knduri 2 noh,,kt miri,,ckp erk…
      sye org srawak gak :laugh:

    22. surayanegerisembilan says:

      wahhh , , tahniah buat pasangan ni . . of course i support relationship between 2 singer ni . especially mizz nina . lagi pun noh pun org sarawak . aku pun org sarawak . nanti boleh pegi kenduri kawen noh kat sarawak . kepada noh , jgn lupa buat majlis kat sarawak ok .kita rami2 makan nasi minyak u . . sarawak boleh . i’m proud with u noh . .jgn sik jadi ngan mizz nina . kacak ya . . ok . tahniah2 . sarawak boleh .

    23. tamagushi says:

      pandai pn potong rambut..igt bertunang pn serabai..indie ler konon….baru de rupe org sikit..pape pn tahniah..smg berkekalan..

    24. NIJI says:

      NOH BAIK2 YH…? :)

    25. NIJI says:

      :D :laugh: :) :newpolitician: RAMBUT LGI BGUS ….? DRI SKRG JANGAN LH MAIN TENDANG 2 DLM BLIK NANTI ROBOH KTIL TU….? :P :cry: :amazed:

    26. NIJI says:

      HUJAN SYA MINAT YOU RAMBUT DULU BRU ROCK….? :frozen:

    27. NIJI says:

      HUJAN BOTAK KH ….

    28. has gulz says:

      tahniah…

    29. komenaku says:

      wah sngt sepadan lah … tk pernah tengok pasangan yang sangat sepadan spt mereka.. jarang berlaku, tahniah…
      yg laki hensem ,yg pmpuan lawa… suke tengok pasangan yang paling romantis di dunia… mmng ada aura la mereka ne hehe…

    30. janggut666 says:

      noh jangan cakap mizz nina busuk sudahla..

    31. Ahmad says:

      :cry: Mizz Nina <3

    32. gadismanis says:

      i like… :P

    33. liss says:

      so sweet love””””””””””’

    34. serah says:

      tahniah mizz nina…. :D

    35. aziha ismail says:

      tahniah kepada miszz nina n noh sy harap mereka dpt melangkah lebih jauh lagi hingga ke jenjang pelamin dan dapat hidup bahagia 4ever n ever… :) :D

    36. lady says:

      semoga smpai bila2

    37. jiwa says:

      tahniah :)

    38. amy panda says:

      tabik la mizz nina.anda membuktikan anda juga adalah wanita biasa degn hantaran yang sebegitu.maklumlah zaman sekarang ni orang kampung pun nak hantaran mahal2

      • jun says:

        yelah..kalau wang hantaran dan mas kawen dia tu dicampurkan pun masih tahap biasa-biasa je..tak sampai 12 ribu..tabik spring pada mizz nina and family dia yg bersederhana walaupun sangat kaya..tahniah yer.. :)

    39. mode freeez says:

      segak juga si noh ini..rambutnya yg hodoh betul2 mencacat penampilan sebelum ini ya.. :amazed:

    40. matakelabuasap says:

      noh bersebab potong rambut haha….baru kitaorang tau. :laugh: :laugh:

    41. matakelabuasap says:

      alah xcaya plak noh dan mizz nina dah bertunang

    42. miera says:

      tahniah2… sama pdan sama cantek..hehe akhir nye btunang jgk eh..tahniah abg noh dpt kak mizz nina y cun nie..rugi klau mlepas kak mizz nina nie..

    43. Ánn says:

      congrats :D

    44. putri NS says:

      tahniah :D

    45. aiman sopian says:

      saya berasa sangat gembira kepada mizz nina kerana mereka akan menyambut pengantig baru .saya peminat nya dan kawan 2 saya juga meminatynya k l bye

    46. niza says:

      em ok la tu…moge kekal hingga akhir hayat :)

    47. aak says:

      mizz nina best

    48. Nurul Ain says:

      m0ge bhagie slal0o..aMin..
      miZz niNaaa.cuteeeeeeeeeeee..!!! :laugh:

    49. husna says:

      sweet couple..tp smpi ke x bulan july nnt..

    50. myra says:

      mizz nina dan nh mmg seccok smuge mereka kekal higga akhir hyat… :)

    51. shas says:

      encem dr imej sblom nie..hehehe :)
      mga kekal ke jnjang pelamin..

    52. ekal says:

      bestnya kawin dengan anak Tan Sri. Anak big boss aku pulak tu, kalau akulah jadi menantunya, tahun depan mesti dari officer jadi Executive officer, anyway tahniah pada nina juga!

    53. putri86 says:

      baru nampak kemas Noh Hujan… Tahniah!!

    54. dark says:

      best ar noh dpt doggy nina nti jgn lpe rkam tok kiorg tgk ek pas 2 bg gua rse lak pntat nina :D :laugh: :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

    55. Masnora via Facebook says:

      ble bercintanye,x disangka2 plak….

    56. eika's says says:

      ENCEM NYER ABG NOH NI,,,,N LAWANYE KAK NINA NI :amazed:

    57. sham says:

      elok la tu kawin..mizz nina pon baek gak bodi n bontot die.mesti tak sabar nak rasa

    58. kira_e says:

      elok ja pon rambut pendek..kemas..xla berserabut cm dlu..semak ja tgok..

    59. lyza says:

      hensem plak tgok Noh ni…

    60. Talita via Facebook says:

      congrats…