Gambar Rozita Che Wan seksi di Anugerah Skrin 2009

Posted: 5 December 2009 at 5:25 pm  

Anugerah Skrin 2009 yang bertemankan Arabian Night semalam menjadi panas apabila Rozita Che Wan dan Nasir Bilal Khan naik ke atas pentas bagi menyampaikan anugerah… Penonton semuanya menjerit dan fotographer berpusu-pusu mengambil gambar Rozita Che Wan.. Malah selepas Rozita Che Wan dan Nasir Bilal Khan selesai menyampaikan anugerah, Afdlin Shauki dan Farah Fauzana sempat memerli Rozita Che Wan.

Ini semuanya berlaku kerana Rozita Che Wan mengayakan pakaian ala-ala Arabian yang seksi dan pelik!.. kalau kita tengok dari atas semuanya tertutup, sampaikan hidung dan mulut pun ditutupnya… alahai.. sopanya kan?. tapi bila sampai kat bawah habis semua terdedah.. Mungkin ini adalah gaya terbaru orang arab kot, sopan diatas tetapi seksi dibawah…. hehehehehe.. sejuk sikit di tanah arab nanti, angin boleh masuk ikut bawah… hahahaha apa-apa pun korang layan la gambar Rozita Che Wan yang seksi di Anugerah Skrin 2009 ni …

rozita che wan seksi

rozita che wan seksi

rozita che wan seksi

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    110 Responses to “Gambar Rozita Che Wan seksi di Anugerah Skrin 2009”
    1. There are actually other warehouse suppliers, far too, given that promote every little thing at wholesale cost. They offer food stuff, equipment, wines, and electronics. It’s really a great notion to check things out there. They would market many things from children garments to these for father.

    2. rozieta othman says:

      apa pun tak boleeehh…..adab sopan harus dijaga….hrap perbaiki diri,,,hiasi peribadi,,,jaga diri baek2…ramai orang cyunk awaaaaaaaaakk… k…

    3. dillalibra says:

      fashion sekarang dah makin pelik2, pakaian arab pun dah pandai seksi, dunia dah berubahkan….tak lama lagi, telekung utk org sembahyang pun, dah ada belah…he.he…apa2pun, kta layan jer….

    4. AMIRUL SYAFIQ BIN MOHD YAMIN says:

      ape2 pn 2 antare die dgn allah..kte mknusia biase xdak hak nk mletakan dosa dan phale ke atas seseorg….

    5. AMIRUL SYAFIQ BIN MOHD YAMIN says:

      xdew langsung rase malu…

    6. sawaiMaling says:

      wah…cantik nya rozita pakai dress nie..
      takde lah seksi sangat pun…yang lebih2 mengata rozita nie org yang jeles tengok kecantikan nya…. melambak lagi org yang seksi n pakai dress pendek mcm rozita nie..

    7. ebiey lesly says:

      betul ke rozita ni bercinta dgn shahir AF8????

    8. ibee says:

      mistaken identity

    9. memei says:

      tidak pn seksi!!! sibuk ja.. blm tau yg tegur ni sempurna!!!!

    10. jadahnya says:

      sweet jadahnya… cam apa ntah.. dia ni kutuk agama ke apa.. pakai cm purdah tutup mulut hidung… 2 bawah kaki nampak… ea ingt xdosa ke rozita…..

    11. Ros Sweet says:

      so sweet la kak rozita….

    12. ~adhura~ says:

      hot mama seyh…cntik…tp syg..jd tatapan ramai…=(

    13. an says:

      pelik atas ttp bwh buka,Hallo JAN..fikir anak awk lelaki,nti di ratah anaknyee aduhai ..awk fahamkan..zaman skrg x kenal mak n anak,bapa n anak..jgn ler seksi..klu ttp x slahkan sbb agama kte wajib ttp aurat,klu buka org dh tgok ..klu ttp org mesti tertnye2 cantik ler ppuan ni,tentu yg dlm pn cantik..sabor subur x sabar msk kubur

    14. iyza_sweet says:

      muka ditutup..tapi dibawah terbuka,,apa la kak rozi ni,,

    15. stay3 says:

      piiiwweettt…jom kta kawin syg..

    16. nananini says:

      perghhh aku suka dia…
      tetek dia besar giler…
      wa caaakap samaa luu…

    17. peminat says:

      weiiii umat2… yg ko jelez sangat pompuan ni pakai cmni np?? dia pakai duit ko ke?? ta kan??? korg yg mngutuk ni, jangan kate na bli, sewa pn blum tentu mampu.. bende ar… mmg btol la ek?? kalo org tu tlalu cantik pon susa jgak!! buat ape, pkai ape, sume pn og dok kutuk.. sengall~~ artis lain tuh, pkai seksi, org ta kutuk pon..??? apehal tibe part RCW kog na kecoh?huhh… si fara mulut longkang tu, baik ko crmin muka dlu sblm na sound org…

      • nor says:

        yg ko nak marah ni ape hal….mak ko ke yg kt org kutuk…..x de kaitan ngan ko kan…..aku rs ko ni dah x btl la

    18. jj liesa says:

      c rozita ni p mna2 awards pn msti pakaian dia ada je x kena..ke mang stail dia?kn fesyen come n go but stail live 4ever @ pn dia ni mangsa fesyen?emm..

    19. andika says:

      biasa je tp kalau boleh kau tu sopan la ckit..ingat ckit kau tu janda..jga imej tu..

    20. manusia biasa says:

      rozita che wan pkai tudung lg cantik X1000 dr pkai bju terdedah sna-sni..

    21. no'one says:

      cantik pun..sepatutnya ini yg menang dress paling cantik

    22. Aku says:

      Biasa jer… tu pun nak kecoh… da lagi artis yg teruk.. :D

    23. lesung batu says:

      tak seksi pun. pendek sikit lagi dari tu lagi best….

    24. Mulut Murai Urai.. says:

      :amazed: :) :D :laugh: :laugh: :laugh:

    25. Mulut Murai Urai.. says:

      Ye lahh memang fesyen pon tapi kita kan mausia x kan benda benda kes mcmni dah jatuh hu8kuman yang berat berilah kesempatan dgn Rozita che wan untuk benda yang nak di buat bagilah peluang dan mase kita ni kan akan berubah kalau semua orang faham tapi bukan mngyokong.tapi ingatlah kita ni kalau dianggap sebagai ikom harus lah penapilan yang menarik,,,cik rozita. :)

    26. tasha's says:

      for me, tak pelik mana pun…itz a fashion….. uniq n lain dari yg lain

    27. bubusyuk says:

      larh..xdela seksi mana pon :)

    28. etohajra86 says:

      “eh,ehhh…seksi ke?x la.mn ada”..,”no komen,no komen”..”yeke sy seksi,sapa yg ckp tu”…(inilah dialog yg always sparuh artis2 di Malaysia ni akn bg jwapan kalu nk mnutup aib mereka)..Pikir2kan lah…. :P

    29. Nur Raihana says:

      ttup belakang buat ape ????
      baik ttup 2-2 !!!!! :amazed:

    30. ana ena says:

      astagfirullah…woi kak rozita…nape la awk ni……xtaw nk ckp ape…care awk ni mnghina agama taw..kalu owg mengate,marah lak..tp lu pk lasendiri….jgn terok2sangt nk dressing 2…zaman skang ni mudah dapt bala…banyk2 la tobat la ea?
      :P

    31. Ahmad Mu'min Bin Othman says:

      aku raba best ni..mana ada mruah puan mcm ni..

    32. cucu rozita says:

      nenek mmg hot..siot :amazed:

    33. Anak Rozita says:

      Mama memang Bangang….

    34. na says:

      tak payah la nak berpurdah kalu kaki terkang2 je dpan orang…bodoh btol ciptaan manusia ni..menghina agama je kejenya…

    35. kurie says:

      boleh la…biaseje tu..lom nmpak lg brg2 rozita tu hahhaah

    36. a.k.u says:

      nasib baik si che wan ni lawa lah juga berbanding artis lain yang muka tak siap…heheh…kalaulah artis lain yang pakai macam ni,komfom kena kutuk kaw2 punya….jadi lawa pun susah,hodoh lagilah susah sebab kerja orang hodoh/lawa sebab mekap tebal ialah menyusahkan orang yang lawa….kalau tak puas hati kumpul duit pas tu ‘plastikkan’ satu badan biar jelita macam pondan thailand…bila keluar ayat cam ni nanti akan kuar statement bersyukur dengan kurniaan ilahi walhal cucuk sana,botox sini,susuk situ dan apa2 lagilah jampi mandrem serapah.hahaha…orang melayu memang terer bab ni.pastu akan kuar statement ‘aleh,semakin membesar semakin berubah ler wajah saya’,hehehe….

    37. slurpp.. says:

      erm..bek xyh paki baju law gitu gayenye..dunia2..

    38. nabilawan says:

      hmmm ap la nak jd nagn artis2 zman skang nie tebukek saner tebukak cnie… baek bukak sumer jer…. tunjuk ap yang ad… tol arkkk

    39. tetek lembu says:

      btol la rossi,,ak sokong,,,mau jalan gune tgn,kaki kat atas,,,mak apak die xnshat ke kat die?die ni CIPAP HANCING,,,

      • kaki kutuk says:

        apa kau ingat CIPAP Kau tu wangi ker tetek lembu? Setahu aku la CIPAP lembu lg hancing…….

    40. rossi patah kaki says:

      mati kubur berasap la…klu kt arab saudi mau potong je kaki 2..biar jalan gune tangan atas red karpet baru gempak kn..xpe kt malaysia xde hal nk pkai SENTENG lg pn xpe..next time harap buat lg gmpk k..

    41. bunga kekwa says:

      bukan…janda berhias”

    42. syamel says:

      janda meletop!!!!!..wakaka

    43. XxX says:

      Org lain lg truk brpkaian knpe minah ni je kne kutuk… Hmpeh…hmpeh..

    44. bugerking says:

      cun tapi xsesuai dgn umur..tutupla sikit.seganlah. lagi2 anak-anak tgk….

    45. dazey christella says:

      ni pun kira seksi meh?besa jak pun…ok la tue!

    46. sha says:

      artis wanita Malaysia sekarang berpakaian tak ubah wanita zaman jahiliah berpakaian..alangkah indahnya jika orang-orang sebegini yang menjadi ‘public figure’ memberi contoh kepada semua selain berperanan sebagai penghibur ..

    47. gle sex says:

      hebat2…..sdp pntat die 2…..maria oawa malaysia

    48. bie says:

      hurm , okay je . dye lawa ouh .

    49. ayu miaw says:

      ok jak pun nie…

    50. cik meow says:

      for me ok jer…

    51. kitty says:

      x mlu kew lau ank2 tgk???

    52. abu says:

      2 arab gelek…
      ni pon arab gelek gak ker???

      • mummy nad says:

        arab gelek nmpk perut bang!… ni nmpk perut ke? tak kannnn…

        tp fashion dia ala2 pun wanita gipsi pun ada.. huhu

    53. mummy nad says:

      ooops i silap statement.. tema warna ceria utk ABPH.. anugerah skrin tema arab..mmg sesuaiii la fashion rozita ni..

    54. mummy nad says:

      umie..bkn semua arab tu beragama islam, ada yg agama kristian, ada jugak agama berhala..
      u x pernah tgk fashion arab ke, tgk la astro channer ART.. mmg fashion mcm ni, lebih seksi lagi..
      u tgk arab punya belly dancer(penari gelek)lagi seksi..pakai top bra dgn kain panjang terbelah..kat perut letak rantai biar kasi bunyi bila dia bergelek..
      open up ur mind.. ini fashion biasa jer!!.. ikot tema warna2 ceria..

      • fisabillillah says:

        open your mind??? hang sedar x hang kat bumi saper skrg niy??? hang sedar x hang tu agama aper??? kalau agama lain hiraukan. tapi kalau hang ISLAM!!! hang boleh jatuh kafir hang taw…kalau rozita 2 bukan islam lain cerita r..nak pakai aper pon…masalah nyer dia 2 islam..macam hang jugak…awat yang jahil sangat??? hang x taw ke 2 aurat??? open your mind??? mak bapak x pernah ajar ke bab2 agama niy??? sampaijadi macam niy…sedar lar sket..dunia di ambang kiamat…fikir balik..mana diri kita..macamana keadaan kita kat akhirat…bawak2 mengucap mummy nad…

    55. umie says:

      ape punyer fesyen ni .. nak kata pakai jubah pun tak, nak kata pakai purdah pun tak, nampak kaki la pulak. ape-ape ajelah artis skrg ni. what kind of Arabs wear this kind of dress? The Arabs must be shocked to death looking at this dress ..lol.

    56. gagah says:

      dara lg ke???

    57. mamanina says:

      ala biarlah dia nak pakai apa pun janji dia pandai jaga diri & x menyusahkan sesapa,x minta duit sape2 utk idup.soal sexy itu semua antara dia dgn tuhan.rozita kena seimbangkan lakonan dgn personal,biar lakonan mantap dari pakaian yg over berlakon ntah apa2..classss u rozita che wan!!

    58. no name says:

      ok2….huhuhu….

    59. ana says:

      artis malaysia ni klu org kata tak de maruah melenting tapi itulah yang sebenarnya…seksi tak tentu hala.

      • mummy nad says:

        lar mcm tu pun seksi ke.. x la seksi sgt cuma skirt dia pendek ckit la.. pada aku asal kan dia x dedah2 tunjuk breast nk terkeluar mcm farina af8 tu pun dah kira ok la… jgn la marah dia beb.. dia x pernah kacau org.. seksi dia x rampas laki org mcm memey tu… ok la kan.. i minat dgn rozita che wan… walaupun janda tapi pandai jaga badan.. cantik sggtt..

        • ena says:

          mmgla pndai jg badan…cari mkn pakai badan kot..otak pon tak pyh pakai..badan je..

          • mummy nad says:

            cari mkn pakai bdn? u ada bukti ke.. x baik main tuduh2.. berlakon pun kena pakai otak gak.. kalo x pakai baik jd pelac%$ je.. x yah susah2 g shooting sana cni.. so mmg wajib la kena pakai otak utk berlakon..bkn sng nk berlakon jd org lain.. u jeles kat dia ke Yangg!.. toksah camtu ler.. baik kita jd kan dia inspirasi utk jaga bdn supaya dpt badan mantap mcm tu walaupun dia dah bergelar janda.. jgn marah ek..

    60. hana says:

      ala..xde la sexy mane pn.belambak lg yg lbh seksi.lgpn rozita che wan mmg jelita pn.org utara mmg cun

    61. zazza says:

      anonimous : ko ni banyak cakap la namapon manusia selagi x penah tgk macamana rupa neraka tu mana nak ada rasa takot… kalo takot dah lama manusia ni xde yg tau nak buat dosa pon… ko risaukan hukuman Allah terhadap golongan artis ni ko yg tgk tu pun dah kira dosa gak tau……

    62. kiss me says:

      biarla yg dpt dose pun dia bukan kita..dia dah dewasa tahu pk mane baik mane buruk kan…so jage diri lbh penting dr jage tepi kain org..

    63. radenmas says:

      saye setuju ngan taylor swift..

    64. waty says:

      lantak dia ler kan JANDA mesti nk tayang ASET2X BERHARGA ternganga ler mulut2x LELAKI HIDUNG BELANG KAT LUA SANA………

    65. taylor swift says:

      x la seksi mana…apa2 pun rozita tetap antara yang jelita..

    66. rambo says:

      i suka

    67. blupblup says:

      huhuhu….dosa beb…. bkan je ngan kaum adam… kaum hawa yg mngoknye pon dpt dose bab 'ternampak' lututnye

    68. Najib says:

      Betul lah zamri nak tguk dia open habis tak dapat, dapat tguk peha ke bawa pun kira ok lah hehehehehehe……..

    69. Zamri says:

      Tapi aku lagi suka kalau dapat tenguk Rozita goyang inul……. mesti terangkat beb…

    70. baby_cute says:

      walaupn dia janda..tp dia janda ade class..
      gaya n cara dia x nmpk cheap mcm few artis tu..

    71. Anonymous says:

      takpelah pakai mcm ni,
      dpt publisiti lebih…………

    72. Anonymous says:

      die cantik,ade bakat..jgn kufur nikmat (^_^)
      suke tgk lakonan die dlm kuih goyang seha~ harap die takla seksi2 cmni..beringat2

    73. rozita cik wan says:

      mmg la i pakai bg terbukakk bawah bg u all terliur tgok kaki i ni sambil tu i dapat memancing ikan2 besar..i pon solo kan …sapa yg tgok body i pasti meletup jantung die hahahahhahaahahahah
      opssss!! dosa pulak…dah org sponser i pakai la…
      bukan bj bayar pakai duit i pon…u all nak bj ni ambik lah..ha tau pon ramai yg berebut nak..huhu

    74. Anonymous says:

      biar r dia nk pkai pe pn. bkn mntk wet korg pn…

    75. Anonymous says:

      bdn ketat wooo…..aku rase bdk ni botox satu bdn kot…hahaha

    76. belle says:

      adeyh..aneh tol fesyen dy nieh..de palk masuk2 ikot bawah..asal tak dedah ats skali??bole masuk atas bawah..hahahahaha

    77. Anonymous says:

      pic dia kt stage w nasir bilal khan tu,dr jauh nampak cam dato' ct la plak…

    78. tasikcemparker says:

      terseksa tgk anugerah seksi ni

    79. Anonymous says:

      dah alang-alang nak tayang, baik buka suma trus wakakau… tak takut kena jilat dengan api neraka ke? ingat, bila2 masa saja Allah boleh amik nyawa kita.takut tak sempat bertaubat. insaflah wahai rozita dan semua artis melampau diluar sana.

    80. Anonymous says:

      ishhh….korang nihh.
      biar arr dia nk pakai ape pown yg pntg dia x mntk duit korg bli bju tu….ha3…
      tp seelok2 nyer pakai la yg sopan skit bab kte ni org islam..

    81. Lady in Blue says:

      apsal rozita ni sebok sgt tyg body..breast die pun cam da wat implan..better improve skill belakon lg org respek..tgk lisa surihani cantek gler xde over-sexy pon

    82. Anonymous says:

      nak bergaya,mestila tengok tempat dan pandang status diri,,title janda bukan lesen nak tunjuk ape yang x patot..tunjukla contoh yang baek…sedarla diri yang akan menjadi ikon peminta..wallahualam..

    83. Anonymous says:

      sejuk sikit di tanah arab nanti, angin boleh masuk ikut bawah
      silap-silap aku pn boleh masuk ikut bawah jugak..
      hehe..

    84. Anonymous says:

      sejuk sikit di tanah arab nanti, angin boleh masuk ikut bawah..
      silap-silap aku pun blh masuk ikut bawah jgk…

    85. Anonymous says:

      aku tgk dari sumau segi..
      sexy n hot..
      luve rozita..

    86. Anonymous says:

      betul cakap Anonymous…..hahaha….siapa Anonymous???lol!

    87. Anonymous says:

      wow…..semakin besar la skala gempa bumi kita nanti….

    88. Anonymous says:

      betol…. aku sokong.. sebab aku pon usha belon udara juga….. hahha besar di sana… heehe

    89. Anonymous says:

      dah elok tutup di atas.. tapi terbuka dibawah… org tgk rozita kerana tubuh…. ermmmmmmm no koment lor..

    90. Anonymous says:

      kakimu akan dibakar kelak

    91. Anonymous says:

      pelik..pakaian rozita che wan dipertikaikan. Sharifah Amani lg seksi..tak pula dihebohkan.Apalah punya Buddie.

    92. Anonymous says:

      mmg cun gler la rozita ni..yg pnting rupe mlebihi bakat yg ade..huhhuhuh

    Trackbacks

    Check out what others are saying about this post...
    1. [...] (sebagai contoh sebab berjaya dipilih untuk dipopularkan myMetro hari ni..hehe) sebelum ini dikritik semasa Anugerah Skrin 2009 yang lepas kerana fesyen yang digayakannya sopan di atas dan seksi di bawah!  Seksi dan pelik.  [...]