Gambar seksi Marsha dalam majalah FHM

Posted: 21 July 2011 at 12:45 pm  

Tergamam sekejap kami tengok gambar terbaru Marsha Milan Londoh yang tersiar didalam majalah FHM.. MyGosip tahu tiada masaalah untuk Marsha berpakaian dan bergambar seksi kerana dia bukanlah beragama islam.. Tapi MyGosip harap Marsha sedar yang dia kini menetep di Malaysia, yang kaya dengan adat dan budaya orang asia.. Seharusnya Marsha lebih peka dengan tahap sensitiviti masyarakat Malaysia..

Siapa la MyGosip untuk menegur beliau.. Tapi apa yang merisaukan kami.. Bagaimana jika cara beliau menjadi ikutan peminat-peminat Marsha yang bukan hanya terhad kepada orang dewasa, tetapi juga budak-budak sekolah?.. Apa-apa pun korang tengok dan nilai lah sendiri gambar Marsha yang seksi kat bawah ni…

gambar marsha seksi

gambar seksi marsha

marsha seksi

marsha seksi dalam fhm

foto seksi marsha

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    123 Responses to “Gambar seksi Marsha dalam majalah FHM”
    1. Ubat Gegat says:

      Yg komen -ve tu, tak payah la hypokrit sangat.. Entah2 korang yg lebih teruk tunjuk kote, buang anak sana sini… Dah dier seksi, sukati dier la. Mungkin korang hodoh agak nyerrr… hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    2. kagura says:

      Marsha kalao la aku dapat kao dekat atas katil aku maen kao sampai kao terpekik pekik sampai basah katil tu abe tu aku akan suruh kao isap batang aku abe telan mani aku

      sedap sio batang aku ngan steam

    3. Melayu says:

      Banyaknya lelaki hipokrit..

    4. xzone..... says:

      x de rase malu…..
      masalah dunia skrg ni….
      tande2 kecil dunia nak kiamat kot….
      wallahhua’lam……
      sabo je la…..
      jauhi kemungkaran….

    5. kiut says:

      ok jer..i like..

    6. Empty!! says:

      Lerrr.. Nak juga mention pasal agama.. Tak yah lah ‘tukang karut’ weiiii.. Yang artis Melayu pakai seksi segala tu?? Huh! Bias!

      “MyGosip tahu tiada masalah untuk Marsha berpakaian dan bergambar seksi kerana dia bukanlah beragama islam.. Tapi MyGosip harap Marsha sedar yang dia kini menetap di Malaysia, yang kaya dengan adat dan budaya orang asia.. Seharusnya Marsha lebih peka dengan tahap sensitiviti masyarakat Malaysia..”

      Karutan paling memalukan dari tukang karut. Nak tegur Marsha konon?? Ramai lagi artis Melayu yang hampir telanjang kamu tak tegur?? Bull shit! Malaysia kaya dengan adat budaya asia? Another BS! Buka mata luas-luas, tolonglah kira dah berapa ramai artis mahupun bukan artis di Malaysia ni yang pakai x cukup kain?? Am not a fan of Marsha but please lah.. Memalukan betul..

    7. labula says:

      wei nk telanjang pegi amerika la, murah sangat ke sampai nk bgi org tgok free

    8. lina says:

      tuan punya website ni tak pernah ke tgk artis lain yg lebih seksi..fasha yg islam jauh lebih seksi dari pic marsha ni.

      • fricey89 says:

        saya bukan beragama islam agak kecewa jika hal mengenai pakaian seksi sepertinya x menjadi masalah bagi kami. harus anda tahu bahawa, setiap agama x mengajar tentang melakukan perbuatan yg salah. cara berpakain juga amat penting dan sensitive bagi agama Kristian. tetapi, itu pilihan individu sendiri tentang bagaimana dia mahu berpakaian d luar. dan kami juga akan menegur individu itu dgn cara baik.. dan kptusan ada d tangan sendiri.. mengapa isu pakain seksi terus d kaitkan dgn agama? sedangkan ramai lagi yg beragama islam berpakain lebih seksi?? = terkesima=

    9. nurin nazira binti mohd nazry says:

      pda pendpat saya….wartawan cube berjjumper dengan die dan bertanya kan soalan.saya harap wartawan di malaysia ini dapat makbulkaan permintaan sayya.tq

    10. mini mini says:

      dia ni over,tpi org sabah kan dia lantak lah…

    11. yanzdulz says:

      wah.. seksi gtu..hihi Love u like love song la marsha!! haha Muaaxxx3…

    12. Jerung Wayang says:

      MyGosip takde gambar dia bogel ke ? letak je skali pastu tulis macam kat atas tu, aku tak kisah nak baca, janji dapat tengok gambar. FYI, Mangga/URTV rajin buat shooting pose2 camni ko tak kutuk pulak kan ? Anyway keep up the good work ! Tak payah susah – susah nak cari gambar bogel artis malaysia kalau semua dah tempel dekat sini

    13. madwan says:

      marsha2…taubat lh..

      • sytlo glew die ne says:

        biar lh die kau ne skit sruh owg taubat kau baik sgt ke mcm lh manusia x pernah wat dosa pikir dosa kau xyah nk pikir dosa owg ok

    14. peaCe tO aLL says:

      x suke la bile korang kaitkan soal agama…apa gune 1 MALAYSIA???kat mne korang letak nilai murni korang?msing2 ada otak tuk fkir mne baik,mne x kn??dosa tu bkn pergi kt org yg korang kutuk pn…tp kmu menambahkn lg dosa korang..biarla yg kt ats tentukn..korang hnya jdikn pengajaran ckup la… :)

    15. blurrrrr says:

      yg kmu sbuk pa dia pkai pesal???abis meh duit kmu???cuba kmu ingat btul2 paling bnyk kes buang bayi org mna??fikir gna otak la…

    16. nurin says:

      Marsha gedik macam beruk!!

    17. nu...in... says:

      marsya ni gedik mcm babi

    18. Babi says:

      muahaa.. so seksi ! I Like !

    19. KIJOK says:

      BTW,RELEGION IS NOT THE REAL QUESTION HERE!…Jangan la kita mbuka isu2 sensitif ni…OK?
      ~KERANA PERPADUAN KITA MASI BERSAMA,KITA 1 BANGSA KITA SATU NEGRA~demikian la lagu 1 Malaysia kita…hehe klau buat karangan BM msti ble skor..hehehee

    20. KIJOK says:

      BTW,RELEGION IS NOT THE REAL QUESTION HERE!…Jangan la kita mbuka isu2 sensitif ni…OK?
      ~KERANA PERPADUAN KITA MASI BERSAMA,KITA 1 BANGSA KITA SATU NEGRA~demikian la lagu 1 Malaysia kita…hehe klau buat karangan BM msti ble skor…hehehee

    21. KIJOK says:

      WWW+MYGOSIP+COM definiton:WEBSITE YANG DICIPTA DIDORONG OLEH SYAITAN UNTUK MENARIK ORANG BERBUAT DOSA BANYAK2 DENGAN MENGUTUK2 ORANG!

    22. annie says:

      marsha mmg gedik pn..sanggap kot

    23. fsgjhsagf says:

      bertaubat lah wahai insan
      ……yg telah melaku kan benda yg keji terthadap orng islam……..ramai umat yg melihat………

    24. takiya genji says:

      kacak luar kacak dalam

    25. Joyejoy says:

      Amboiii…..Die nk seksi ke, ape ke tu hak die, dh tuan empunya badan. Cntik ape mrsha ni. Ssuai sngt ngan face n shape body die. Knpa korang x sibuk plak ngan artis2 Melayu yg b’agama islam but msuk clubbing, hisap rokok, show itu ini. Goshhh!!!! what the tuuttt!!! Tiz Zaqyah, Kilafairy, Fasha, Rabecca Nur Islam n so on….Siap show botol arak lg, mntap doe!!!!

    26. badrul syakira says:

      bia jela dy .
      yg dose ny dy.
      yg tanggong dose dy mk bpk dy .
      aku pon saket haty gak tngk gmba dy cm niwh . ngat lady gaga ke .dy bg free kat laki2 tok tgk bdn dy ..
      sooooo…. korang tngk la puas2 .
      hehehehahahahuhuhu..!

    27. aku says:

      Lantakler die nak pakai ape pun… die kan kapirkan…

    28. Dyha says:

      xpe kowt marsha yg wt cm2…
      tp artis yg beragama islam pon ramai yg pki pkaian mendedahkan..

    29. awang bujhana says:

      kalau amber chia berbikini….tak pula ek korg nyebok bising2…amber tu pun celebrity malaysia jugak kan, same mcm marsha…what’s the point of not giving an excuse to her???

    30. mizznoty says:

      wah hot nye pic@2 2.. cm ap la..aq xphm la..ap2 pn jge la adab kte..wat malu je cm 2 kan…

    31. batu api says:

      biar la dia nak seksi ke nak ape.. dia bukan islam pun.. org islam pun ada jugak buat mcm tu.. terutama sekali budak melayu zaman sekarang.. nama jer pakai tudung.. tadi pakai seluar baju bukan main ketat lagi.. transparency semua..

    32. Abby says:

      Biarla dia pun bukan org islam …amik la org islamm sebagai idola

    33. poyo says:

      buritmu sedap marsha..baik bogel truih dari pakaian bertelanjang..nasib bek bukan islam

    34. nur says:

      kenape le tak telanjang terusss….artis artis ni bukan nak kate tapi nak kate jugak…some of them are over confident….u gotta know that body yang kat luar ni lebih cunpada u pun ade tak de….body u tu dah kelas 3 je gitu..ingat meletup sangat ke…?

    35. butikpret says:

      ni namanye nk publs.murahan. mgkn tuk promosi diri kot tp dia ni x sedar peminat da myampah dgn artis seksi ni..

    36. koncet says:

      i likeeeeee.. so hot n sexy.. adore ur body…auwwwwww.. borneo bestttt..

    37. rays says:

      isap konek aku leh…nak tetekk

    38. rays says:

      perghh!mmg londeh la marsha ni!ptt dh ngn nama londoh tu

    39. aisyah says:

      tak fahm lah…artis skrg nie suka no pakai seksi2.

    40. Pengkritik terhormat says:

      Lg byk artis lain yg nak tayang boobs diorang.. Contoh nya ambik gmbr kat swimming pool, pakai bj yg transparent, sendat lg tu..

    41. wan says:

      jom main!

    42. hamiey says:

      sesuai sgt la ngan ko org yg bkn islam

      • buduko says:

        ha’ah… sesuai sangat. tp kenapa kebanyakkannya artis beragama islam yang lebih ‘seksa’ dari marsha ni? Marsha baru tunjuk cam tu, yg artis lain plak, nak tunjuk lurah dendamnya… pakai pakaian sendat nak tunjukkan bentuk badan. masuk pub isap rokok minum arak… bodoh betul la hang ni. lain kali sebelum buat comment ble tak hang pakai otak dulu. bukannya pakai kepala hotak hang!

    43. she wawa says:

      alaaa setakat adegan sexy mcm 2,..xaper laa…lgi pn..marsha ni bkn nya islam puunnn…..lantak dier laaa nk pakai apew.Kalo nk d bandingkan dgn artis barat,..lagiii TERUKKK….dedah sana,..dedah sini…..x pulak org nk komen…

    44. bie says:

      biarlah..teruk lagi artis luar negara..,kenapa tak komen pun..?

    45. anwar says:

      dia ni bukannya islam xpe la tu… lagipun bila lg nak tgk dia sexy camni.

    46. sagantang says:

      apa ko ckp sundal oi.. nur zuhayra nasrin ko tiragan ka tingu paha dia.tahan ja matu…

    47. nur zuhayra nasrin says:

      sundall…-.-

    48. lieza detlem says:

      over betoii la budak nih..
      emm..dier ingat dier bkn islam dier leh pkai mcm tuh..xtau ke pminat2 die nih smua kt malaysia..eemmmmm….

    49. abg joe says:

      budak ni aku sunat kang!

    50. safi says:

      bley thn body die,,tgg konek aq..

    51. lyn says:

      Jgn sedap mulut aje.agama kristian sendiri melarang keras penganutnya memakai pakaian tak bersopan. kalau lihat artis malaysia sekarang siapa yang pakai tak cukup kain?????????? pada marsha , betobatla, tang esok kau pergi????

      • Blabakz says:

        Sapa cakap kristian larang pakai sexy? ko ada baca bible? bukan dosa pun kalu kristian pakai sexy!

    52. @_@ says:

      Teruk2…

    53. Akulelaki says:

      Aku cukup geram dgn body kau marsha. Cukup2 geram. Untunglah dpt kawen marsha ni semua tenbam. Nak tgk marsha bogel boley??

    54. Abu says:

      Marsha nak pepek leh

    55. pees says:

      hak dia 2.no hal kan.lg pun dia kan kristian

    56. im NAME says:

      “RIE”– ‘KALO ISLAM LAIN LA’.. BUt i think islam actress lebih seksi dr KRISTIAN actress ni.. nak contoh bnyakk.. Fasha sandha,bnyak lg.JGn sembarang ckp.Watch u words!

    57. rie says:

      ala…tak de pa2 pun tu,masha kan bukan islam..kalo org islam lain lah…..

    58. konek geram says:

      fulamak!!dpt ni sedap ni…apelg marsha…tgh muda2 ni…seksi2 pon xpe..sok dah tua…dah xbley da…aku sokong2!!go marsha..

    59. Laksmana says:

      betol tu…marsha non-muslim so x ada apa yg perlu di kisah kan sgt…lain artis yg beragama ISLAM ada juga lagi teruk cara berpenampilan x plak korang sibuk nak kata…

    60. CiliPadi says:

      tuti ni mcm x berakal lah bila nak bercakap..x payah lah smpi nak kata pasal agama diorang..kita respect lah ckit, jgn sengaja menimbulkan isu2 sensitiviti…

    61. im NAME says:

      mudak muchukk.. i teringin sngat nak tgo u,ada ke u ttup aurat?..atau bikini je kuar2.i dah agakk..hhahahahaaaa…

    62. mudak muchukk says:

      biar lha dy..lw ada otk dia ta wt,tp dia da pn wt…that means dia?haha lu pkr lah sendiri , tp walaupun dy bukn org islam..aurat tetap penting kn?

    63. im NAME says:

      hey Titu.. if org kristian ble pakai ke u fikir.. pendek akal la tuti ni.setiap agama mengajar utk berbuat baik.Marsha pakai gini sbb majala yg suruh.U nak kecoh pasal agama ape hal?pendek akal kot!

    64. nuhaNajwa says:

      almk,,x leh seksi lg ke??

    65. tuti says:

      sokay la cz dia kristian.kristian kan takda akal.bogel je lah terus marsha

      • kumkum says:

        pukima ko tuti.. islam la x da otak.. show off.. islam klu terminum air bekas babi.. kena samak la dalam usus dia.. bodoh org islam nie.. bertudung tp beamput sna sini.. sial islam!!!!!!

    66. Anonymous says:

      huiyo *kecik* sangattt ah peha die. takdek kecik lagi ke? >_0

    67. MAMA says:

      DUNIA NK KIAMAT

    68. NO NAME says:

      LOL.. korang cakap berbuih pun bukan korang yg dapat bayaran .. baik diam jer,masing2 jaga maruah sndri.

    69. katak_comel says:

      habis klu pihak magazine tu suh pakai baju dalam je pun nak ikutkan jugak ker??kite bukan di negara barat dik non..

    70. dewi89 says:

      c marsha ambik nie gambar bukan suka2 ja, tapi kna suru oleh pihak magazine…

    71. am says:

      gedik lebih

    72. puteri says:

      jga la maruah ckit!!!memalukan…tak der hrga diri lngsng..dh la gedik!

    73. puteri says:

      kak marsha dh cantik ada rupa…npe tak jga maruah dan hrga diri..memalu kan kaum hawa…sya minat kak marsha tpi ble tgk gmbr seksi cam 2..sya terkilan ble tgk smua nie….apa nak jdi la..dunia nak kiamat dh..

    74. NAJIB says:

      FUH……. MARSHA…………. OK……..

    75. penolong marsha says:

      baru pakai macam ni bilang seksi .. bulum lagi pakai bikini.. c fasha yg pakai bikni time di bal ISLAM lagi nda juga kamurang sibuk!!!!! tapi apa pun ko punya pasal la mo pakai seksi kasi tunjuk nonoh pun bulih wakakakakakakaka … sekali tgok bebau belacan nonoh nyaaa wakakakakakaka

    76. kilik says:

      wooi marsha apsal tnjk burit kat kamera men.kasi can la kita org pun nak tngok jugak.x pkai spender ke?

    77. katak_comel says:

      klu pun die kristian,xboleh pkai cam gini..bukan nak kaitkan agama @ bangsa..dlm ajaran kristian pun mest xde 1 ayat pun yg suruh penganut die pkai cam gini..sume agama galakkan penganut die buat baik..klu dah rupe gini mcmmana org nak sangka die baik..perempuan yg baik wlu berlainan agama akan memelihara maruah & agamanye..tgk jer lah ape kate marsha londoh nie klu gambr2 nie tersebar kang..mesti jwpn klise die bagi..”saya hanya ikut arahan..mmg sy pakai mcm nie..”abis,ko pakai cmnie ke klu g kedai!?hipokrit..dulu masuk af cm “suci” je..skang klu boleh sume nak tayang
      dulu minat gak dgn marsha nie..bile gedik cam gini,aku nak mkn nasik pun xlalu

    78. whutever.. says:

      dia non-muslim, tapi, as artis malaysia, kena la jaga batas2,,,,,

    79. sedar diri says:

      biasalah tu dah tak glamer mula la nak cari lubang utk buat gossip murahan, akhirnya suam2 kuku gak…inilah padahnya klu takda xfactor yg menarik ….. buat pe pon org tetap MENYAMPAH!!!!

    80. sulaiman says:

      moh calat

    81. BENCI MARSHA BABI.. says:

      XYAH MASUK ISLAM LAH PUN X PE ..

    82. STIM says:

      SELERA JUGAK GUA TENGUK MARSHA NI……
      KALAU LAH DIA GF GUA Emmmmm………
      ahaaa……

    83. cinta says:

      best gak gambar ni….biar lah dia bukan orang islam pun lantak dia la

    84. has says:

      ala…xde la trok sgt..non-muslim kan…melambak lg artis melayu islam pkai cmni..tah pape

    85. lesa says:

      biarla bha urg mo seksi2!!!…suka ati dialah…bkn ko yg tanggung dosa dia pun..ne..skit2 mo gna agama mo gna bngsa…mna aci cam ne…che!!!

    86. RAMBUTAN says:

      mcm ape jee…. x elok langsung…

    87. mael lambung says:

      x semestinya dia kristian dia bley pakai seksi2 bgini. sbb dah x brp laku la pakai mcm ni, spy femes balik..

    88. kebab says:

      nasib baik di x islam…. ;)
      marsha terbaek………..

    89. LUNCAI says:

      Tahniah di atas keberanian mu…….
      Kamu berani menampilkan diri kamu yg sebenar……
      Kamu tidak hipokrit…..

    90. Yoyo O Kopi O says:

      x boley ba kalau kauuuu

    91. ana rafael says:

      balik kampung la woii.. nyanyi lagu daerah kau, dapat gak peluang nyanyi kat itv channel 180 astro tu… masyarakat tak terima kau nyanyi kat mainstream dengan suara kau yang tak merdu tu…. gedik jer lebih..

    92. ana rafael says:

      kesian la kat dia ni, buat mcm2 nak org ingat nama dia kat industri, dulu gosip kawin, sekarang gmbr seksi, tapi tak jugak femes, balik kampung ajelah, tanam ubi ker, lagi ada faedah…

    93. LUNCAI says:

      ADA AKU KESAH…………
      BIAR KAN DIA BEB……….
      KENAPA LU NAK SEBOK PASAL MARSHA……

    94. WOWWWWWWWWWWW says:

      WOWWWWWWWWWW…NI DAH BOLEH JADI PELAKON FILEM PORNO NO…

    95. katak_comel says:

      apelah nak heran dgn si marsha pakai seksi cenggini coz die nie kristian..xheranlah..artis kite melayu islam lagi teruk dari nie korg xperasan pulak ye..

      • lesa says:

        betul3x……hahahaha…apa mo d heran kan…

        • pele says:

          burit lu mayak best maa.. gua na pinjam sikit bleh takk??

        • perogol says:

          wa punya pele sudah kerass maa,, lu jaga jga marsha nnt wa rogol luu.. wa mahu lu kulur wa punysa pele

          • aiman baik says:

            heiyy marsha npe lu jd begini ha?? tak takut dosa ke haa?? astagfirullahhalazim…..pozing gmbr pun jangn lr mcam 2….. dah macm setaN dah……. lu punya kurat pom banyak.. nk tunjuk2 kt org>> [cm placur 'GRO' HIV]

            • sharkingRU says:

              ohoh ok pe la bolih
              kawen tak kira apa bangsa
              klu hati dah suke tibai ajelah labu

            • asus says:

              Artis2 Y berbikini lagi teruk dari marsha,
              Jan jeles pic ni lebih Mantaps dari artis2 berbikini@Clubbing korang y lebih teruk dari ni,minum arak…