Gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri bermesra

Posted: 20 November 2010 at 7:20 am  

shila oiam bercinta

Gosip terbaru mengenai Shila OIAM yang kini dikatakan sedang hangat bercinta dengan pemain bola sepak pasukan Harimau Muda, Haziq Zikri… dengarnya Shila dan Haziq Zikri ni memang sering kelihatan bersama-sama.. dah seperti pasangan yang sedang hangat bercinta pula.. Tapi bila ditanya oleh pihak media, seperti biasa, Shila menafikanya.. menurut Shila mereka hanya lah kawan biasa sahaja…

Tapi bila gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri bermesra ni tersebar di internet, Memang agak meragukan yang mereka ni hanyalah kawan kan..

Apa pun hubungan Shila dan Haziq Zikri ni.. MyGosip harap mereka berdua bahagia dengan hubungan mereka.. apa-apa pun jom kita layan Gambar Shila dan Haziq Zikri ni bersukaria…

teman lelaki shila oiam

shila oiam bersosial

shila oiam seksi

shila oiam dengan teman lelaki

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

23 Responses to “Gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri bermesra”
  1. labula says:

    yg pakai tudung tu pun sama bodoh gak, takyah pakai tudung la , pakai je mangkok tandas lgi ok, pakai tudung tp buat tk senonoh, sbb ko seko, habis yg lain pakai tudung pun org jadi tawar hati.

  2. wed says:

    huhuhu..terbaekk

  3. Ros Sweet says:

    so sweet….

  4. no'one says:

    sapa suruh jadi artis..tgok kan ramai ckp lebih dr yg beckp tu..walhal sendri pun gitu..

  5. redz scorpio says:

    ermmmm..atas stage je ok…kt bwh nauzubillah..jgn la ipokrit benorrrr

  6. mizzpArtDiLL says:

    aMboi ai……birAh BENO aku tgk si ank N D lala ni…tu pMpn y kai tDung tu pn x pdan kAi tdng,biRah jgk!!!!!!!!JagE dRi koRng eLok2…kte Org islm,BEB…. :x

  7. adk aina says:

    adk aina suka akak sbb lgu akak sdp????smga akak shila ad jdoh dgn zikri :)

  8. adk aina says:

    mesra nye,,,nk join blh kak shila :)

  9. sweet cople tapi macam kale bine

  10. nurr eeyna says:

    mak ayah shila ni ta marah ke errkk..da ayah die tu org knal lak…

  11. nurezzatienadez says:

    NTA R……KORANG NE CNTIK FT ENSEM

  12. apa pun aku suka tengok wajah kiut shila ni. Jom layan movie kat web aku server laju dari youtube :laugh: movie 2010, 2011. :laugh:

  13. Farah Syahirah says:

    Adik dia 2×5 je dengan kakak dia. Adik dia lagi tak malu. Nak tegur laki and always hantar kat wall halif haris. Rimas aku tengok! Macam tak da maruah :x

  14. cty says:

    bio r dy…jgn lh jeles lbh2…

  15. mira_tasha says:

    bi0 r dye.,dh tbe msenye nnty dye ckap r :P

  16. miera says:

    shila nie time owg tnye ckp xde ape2 lah…. pastu pic msra2 tgah pluk tu ape …..adoi kantoi la shila skng nie pn xnk ngaku ……

  17. paparazi says:

    :amazed: shila nie mcam gatal la..atau mang gatal !!!

  18. nia anilda says:

    jangan sampai jadi yang tidak diingini….. :speechless:

  19. tiger says:

    kalau sedara..memang enjoy…tp kalau hanya kawan2 tolong mak bapak depa beri perhatian…anak2 muda yang hidup sosial…mcm2 leh jadi…

  20. kaki judi says:

    Adoi…. habis anak andi lala……..

  21. niza says:

    BTOI KA NI…KE DEPA NI SEDARE MARE KA PE KA…YELA SIAP DOK PELOK2 CAM LAKI BINI JA….CUBE CHECK TGOK…BETOI KA….HEHHE :laugh:

  22. Ezany via Facebook says:

    aku x percaya
    !

  23. Ezany via Facebook says:

    what?????!!!!!!!!!!