Gambar Siti Nurhaliza semasa kecil sehingga remaja

Posted: 4 November 2010 at 10:53 am  

siti nurhaliza masa kecil dan remaja
Datuk Siti Nurhaliza sememangnya cantik sejak dia masih kecil sehingga la sekarang.. Buat peminat-peminat setia Siti Nurhaliza, jom kita layan koleksi gambar Datuk Siti Nurhaliza sejak dia masih kecil sehingga la dia remaja..

Gambar kat bawah ni jelas menunjukan yang Siti Nurhaliza sememangnya berbakat sejak dari dia kecil lagi.. seksi jugak siti nurhaliza masa ni kan.. Ala-ala penari hawai gitu..
siti nurhaliza masa kecil

Gambar kat bawah ni pula semasa Siti Nurhaliza di zaman persekolahan.. Memang comel Siti Nurhaliza masa ni kan…
siti nurhaliza semasa zaman sekolah

siti nurhaliza masa sekolah

Gambar kat bawah ni pula semasa Siti Nurhaliza di zaman remaja.. kira dah masuk ke alam pekerjaan la ni..
siti nurhaliza ketika remaja

siti nurhaliza di alam pekerjaan

siti nurhaliza basuh pinggan

siti nurhaliza masa remaja dengan kereta kancil

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    82 Responses to “Gambar Siti Nurhaliza semasa kecil sehingga remaja”
    1. buddy says:

      siti yg pakai jlbab wktu school tu mirip dengan mntan pacar sya dulu wktu semasa SMA

    2. LILALU says:

      ORG MCM NI MASYARAKAT NK KAGUM DAN BANGGA…. EMMM.. MMG KATAK BAWH TEMPURUNG LA SMPI BILA2.. TKKN KE MANA2..

    3. gehra says:

      ayu bersih je muke siti ne .. law pkai tdung lg manis

    4. Sellenadya Siti Nurangieta says:

      sjak ddk kat Indonesia ni, lme sy tk balek kat Pahang n Terengganu, ble sya ingat ngan Pahang sy ingt ngan Datin Ct ni, sye windu sgt betatap ngan dt.Siti

    5. Atok says:

      elok2 dh bertudung pkai r tudung..ni x gu bukak wat pe..begok

    6. nu...in... says:

      mesti kwn dato siti x sangka yg kwn dia ni dh berjaya

    7. yuyu says:

      eeee suke suke sukeeee sgt! siti mmg semulajadi cantik dan cute!

      saye peminat dato siti :)

    8. wati says:

      CANTIK LA KAK SITI NI……

    9. awal says:

      waaaaaaa,,,,,, comey dato siti,,,,,,hahhahah

    10. Alena nurul hadi khairunnisa says:

      DATUK SITI KAPAN MAEN K INDONESIA LAGI

    11. shukri says:

      kawan2 datuk siti mesti x sangka kan yang kawan dia orang akn jadi diva kat malaysia…agak2 mereka masih lagi lepak sesama ke? sebak dada bila tengok pic2 lama ni kan..cepat betul masa berlalu..

    12. syaza says:

      ish2,,,comel banget..

    13. syasya says:

      hy,cantik sgt ler datuk siti nurhaliza ne,bla nak kbrunei g,dri kecik smpi bsr,saya dah punya ank 2org,nda prnh pn bgmbr,lau blh free ler bgambr ama saya sal saya sgt2……minat kat u..tlg ler ye.

    14. yana_intan says:

      comelnye!!!…geram sngt2 kat datuk siti ni…:)

    15. Dayana E says:

      hei cutenya Datuk CT..

    16. michi says:

      suke gmbr2 ni,especially gmbr cuci pinggan ngan pose kat kancil.bukn ape,tringat zmn2 dulu,siti ni kemelayuan die sangat33 terserlah,terharu..=”)

    17. nieyda dreamstarz says:

      manis sgt. :)

    18. murnizuki says:

      emm okeyy.. :)

    19. irin shazmeqa says:

      siti comel dan cantik..moga bahagia

    20. huwaina says:

      siti sgt comel

    21. noraz says:

      anak orang pahang memg cantikkan,,,tak rugi sekampong dgn siti…

    22. sweetsiti says:

      alhamdulinllah siti dah berjaya sekarang

    23. eka says:

      comelnya,,

    24. lili says:

      lawa la kak siti ni.kak siti apa habak?semoga kak ngan datuk k bahagia selalu la ye .salam 1 malaysia.dari saya LILI

    25. lili says:

      lawa la kak siti ni.kak siti apa habak?semoga kak ngan datuk k bahagia selalu la ye .salam i malaysia.dari saya LILI

    26. ikhwan says:

      cweet nyeeeee ^_^

    27. mas2ra says:

      DATUK SITI NURHALIZA TETAP MENJADI ARTIS KEGEMARAN SAYA DULU, KINI, DAN SELAMANYA….

    28. apex_96 says:

      anggun je kak siti nie..hahahaha

    29. ayum says:

      well.datuk siti memang seorang yang berkaliber.so bagi penyokong datuk siti,jangan terus berhenti untuk menyokong artis kita semua.and demi penyanyi no1 negara.byeee…

    30. rosma says:

      ok pe…quet je. awet mude slalu….. suke3

    31. aina says:

      meluatnyer aku kat budak syko tuh!!!gilo ko apo????bangang KOt…!!!!????

    32. markashi says:

      respect datuk CT…datuk CT da best forever…x macam artis lain di malaysia yg seksi nak mampus…kononnya nak cari publisiti..semoga berbahagia datuk CT…

    33. hana says:

      datuk siti…ttp yg tbaik….
      semua lagu2 datuk siti..saya minat..
      saya doakn datuk siti bahagia gan suami..n cepat2 menimang cahaya mata.. amin…….

    34. raf. says:

      Bila Datuk Siti nak mai klate.sy ni ore penang,tp keje kat klate. :)

    35. raf. says:

      Hai,Datuk siti memeng qiut dari kecil sampai la ni,chek memang minat kt siti masa datuk siti mula2 jd artis.

    36. mamay montel says:

      hye. . . .cutezzzz. . . bngt..so pretty girl.. :P

    37. nina says:

      Love u 4ever n everlah kak siti…
      :) :laugh: :D :P

    38. Amirul says:

      erm…sememang nya saya adalah peminat datuk siti nurhaliza akan menyokong karier beliau….saya sentiasa mengetahui perkembangan semasa beliau sehingga kini..dan saya mengharapkan beliau akan berjaya samaada didunia dan diakhirat…..CERMIN DIRI,HIASI PERIBADI…dadadadddadadadadaa…. :)

    39. anna ohana says:

      cantik nyer dulu kini dan selamanye…memang cantik gle..walau dalam pakaian yang hodoh..tapi bila ct yang pki tros jadi cantik..

    40. Quayyum ibrahim says:

      ayum adalah yaini saye peminat siti sejak berumur 5 tahun,masa tu saye suka nyanyi,jd ble nampak siti di tv pada tahun 1996. :laugh: mase tu bru nak msuk tadika,so i mula jd peminat siti sampai skarang i berumur 22 tahun hehehe i like siti my idolaa..

    41. tiqah says:

      emmm. :angel: i like

    42. fiza says:

      Ala-la la la la tomei nye, cute giler, muka dari kecik sampai besar x banyak berubah but still tomei .

    43. budakskyzo says:

      :devil: siti langsung x comel mase kecik…aku rase nk seks die je…

    44. eka says:

      cute nyer mcm i hehehehehe…. :D

    45. black label says:

      adui gambar adira time kecik xdek kew?? :x nk tgk gak……

    46. cakapkosong says:

      muka x berubah….sangat cantik dan kiut.. :)

    47. siti sarah says:

      i like it.comel mase kecik ek. :)

    48. esya says:

      kak ct comey+cute..tiap kali tgk mke kak ct sjk je mate mmndng..i love u kak ct :)

    49. najihah says:

      memang berbeze betul muke Dato’siti nurhaliza.daripade kecil muke same sikit.kalau dah besar ha memang muke same :)

    50. mira says:

      siti ni comel ar..jealous i..haha.. :)

    51. fazlina says:

      wau c0mel nye la kak cti nie :)

    52. olaola says:

      comel,,,,,cantik :laugh: …….. :)

    53. Nur Kasim says:

      Nur kapan ke Makassar, hibur masyarakatnya

    54. princess says:

      siti tu dia nk menyanyi ker masa kecik??? :) :speechless:

    55. ijah says:

      eeee….geram aq tengok dia mase kecik…. :devil:

    56. ridzuaan says:

      :) :laugh: :D :amazed: :x :frozen: :cry: :newpolitician:

    57. citie fatiemah says:

      so cute.siti lagi kecil cute lah saya suke :)

    58. bella says:

      saya suka dia comel sangat
      ;) ;) ;) ;)

    59. didi.. says:

      siti comei la….. :)

    60. shafyra dayana says:

      muka kak siti zaman dulu sama macam muka skarang…. kak, dulu ramai ke kelaki yang suka kat kakak? :wacky:

    61. mira_tasha says:

      urm.,bwu thu ke yg siti c0mey.,huhuhu :)

    62. rambut pendek says:

      comey..lah mcm kak sedare syelah…
      watever lah tpi siti memang comey :D

    63. Tia Luvpink says:

      cantek&manis jew……. ;)

    64. nia anilda says:

      masa kat sklh psti ade org yg sukakan akak siti :)

    65. kikucomel says:

      siapakah gerangan jejaka arab n jejaka macho disebelah siti itu? bertuah badan…sape sangka gadis seksi yg di apit itu tlh mnjadi seorg wanita yg berjaya n hebat..malah penyanyi no.satu negara…i love siti… :D

    66. kikucomel says:

      siti comel sgt ms kecik…hehe :laugh:

    67. has gulz says:

      comeinya..ske..ske.. :)

    68. intan ellyana says:

      comel nye kak ct masa zamam sekolah dalu. :)

    69. cupcake says:

      kak ct memang lawa..dari kecik pun dia rasa susah..kene kerja.. :cry: jadi berhentilah dari cakap kak ct memacam..terutama kepada orang2 yang tak habis jealous dengan apa yang kak ct ada sekarang.. :x

    70. hunnysofe91 says:

      lawa lar kak siti…
      luv u… :)

    71. fika says:

      wah! comelnye kak siti

    72. norhayati hashim says:

      comeolnya kalau kak siti pakai tudung :)

    73. nur says:

      :) KAK SITI COMELLAH