Gambar Stacy seksi berseluar pendek

Posted: 19 April 2012 at 3:52 pm  

Gambar Stacy seksi berseluar pendek
Wah!, jarang-jarang kita dapat tengok stacy berseluar pendek kan.. kebiasaannya Stacy akan berseluar panjang jika membuat persembahan.. Namun Stacy juga sama seperti perempuan lain yang gemar berseluar pendek apabila berada di rumah walaupun agak seksi.. mungkin lebih selesa dengan cuaca yang agak panas kat Malaysia ni kan.. Walaupun Stacy hanya pakai t-shirt dan seluar pendek dia tetap nampak cute kan…

MyGosip tak pasti dimana dan apa yang Stacy lakukan semasa gambar ni di ambil.. Tapi apa yang pasti, Stacy memang seksi dengan seluar pendek yang terlalu pendek ni.. Memang Hot Stacy ni walaupun berposing disebelah sinki.. Jadi buat peminat Stacy.. 2 gambar buat anda dibawah..

stacy seksi berseluar pendek

stacy sexy short pant

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

41 Responses to “Gambar Stacy seksi berseluar pendek”
  1. amelia says:

    comel tanya..

  2. zazaazria says:

    stacy cute sangat kalau nk tau akupun pakai seluar pendek kt umah.aq love sangat kt stacy aq nk jadi peminat no. 1 die…i love you stacy…kalu ada rezki nk jumpela.stacy duk kt mne ek?????

  3. sai says:

    biasa jak pun….itu hak dia nk pakai apa lgpun she not a muslim right???

  4. kiut says:

    pe kesah nk pkai seksi ke pe..no hal la

  5. Jeffrock Roses says:

    biasa la bha klau owg sbah..terbaekk…kmu ade..x ade kn..so dok diam2x jngn jga tpi kain owg..astalabistababy..hehehe..

  6. tokdie says:

    aku tgk peha stacy ni je dh stim

  7. kamek says:

    biarla dia bha.. soal agam tu jgn la sebut taw ka? itu soal sensitif itu bah..

  8. mel says:

    sibuk…org sabah mmg gtu bahh biasa sda mcm kamu alim tp… check dlu beras d rumah kamu kalau ada

  9. peminat stacy says:

    biasa ja pun..ramai lg yg lbh seksi dri 2..lg pn 2 kt umh ja pn..2 pn mau sibuk2.xda keja udh kh.!!!!

  10. icedcoco says:

    alaa..sukati dia la nak pakai apa kat umah…yg pntg stacy tau le jga diri..byk lg artis kat luar sana yg lagi seksi…

  11. OPEN MINDED PEOPLE says:

    AHHH ITU PUN BISINGG!! DIRUMAH PAKAI SLUAR PENDEK PUN SALAHKAH!! BARU KELUAR DARI BAWAH BATUKAH?????

  12. ahmad says:

    bknkah dlm agama die sendiri mlrg berpakaian seksi.so,knp die brpakaian seksi?

  13. scha says:

    walaupun seksi kaw still cute bha . buli bha kalaw kaw .

  14. pemalazz says:

    ala..ini pun kecoh…blambak korang leh tinguk macam ni kat sabah..normal lah

  15. ann says:

    cutenya..but jgnlah terlalu pendek..

  16. bby says:

    cute si stacy…

  17. bby says:

    biasa ja pon…x pernah nmpk ke org pki mcm ni..pki mcm ni pun kecoh..alaaahaii.

  18. suitcajis says:

    Ok la tuu seek seed ciikit

  19. mush_soup says:

    biasalah tu..klu tayang sparuh dada mcm sstgh artis dlm mjlh manga xda pun kecoh2..asalkan stacy pndai jga dr sudah..

  20. lntk dialh nak pkai pndek mn pun..dia pun bkan islam yg korg dok nak cite2..blambak lg kat luar tu yg pkai…

  21. btoi3 but ape2 pun i like stacy..

  22. Pelangi says:

    I minat u,tak kesah pon,janji tut tembam.peha rapat..sopan la tu

  23. lia says:

    dia kn agama kristian xpalah x kisah pooooooooonnnnn

  24. malaun says:

    stacy ni tak cantik, sebab tu dia pakai sluar pendek sangat mcm ni pun takde sape kisah.. tak selera mata memandang

    • j says:

      wei malaun aku rasa dia pun tak kebulor ngan engkau. check dulu bank statement engkau kalau balance cukup cukup makan jer dia pun tak pandang engkau sebelah mata pun

  25. Lovely says:

    apa ada hal..bknnya dia ni islam pun..artis len yg dh tentu2 dlm ic tulis agama islam pon lg teruk seksi..klu bole sume dia nk tnjk..

  26. sarip says:

    dia punya suka la,dia nk pakai suar pendek ke,spender ke,tp x pakai suar lg bgs…….hehhheeee

  27. kamkari says:

    stacy ni pendek tu sebab kaki dia nampak besar

  28. sindes says:

    mantap juga stacy ni

  29. Tieyna says:

    biasa pun

  30. Ziana says:

    biasa jer pun.. :D

  31. bagio says:

    woii drumstikk.. besar punyerr!!!