Gambar Ummi Nazeera seksi dengan lurahnya

Posted: 27 November 2010 at 1:55 pm  

Ummi Nazeera yang sudah lama kita tidak dengar berita mengenai dia, tiba-tiba muncul dengan gambar seksi Ummi Nazeera yang menampakan lurah di dada dia.. MyGosip juga tidak pasti samaada Ummi Nazeera perasan atau tidak yang gambar ini menampakan lurahnya, sehingga gambar ini diupload sendiri oleh tuan punya badan ke dunia internet..

Gambar Ummi Nazeera yang seksi ni membuatkan kami merindui lakonanya.. tak sabar rasanya nak tunggu Ummi Nazeera yang kini berada di Australia bagi menyambung pelajaranya pulang ke tanah air.. Apa-apa pun, buat peminat Ummi Nazeera, jom kita layan Gambar Ummi Nazeera yang seksi dengan lurahnya ni…

ummi nazeera seksi nampak lurah di dada

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

137 Responses to “Gambar Ummi Nazeera seksi dengan lurahnya”
  1. arol_scha says:

    artis mcm bkn artis je…menyampah…kpop tklh camni sgt…artis ni islam ke ape

  2. labula says:

    ni pun unta juga, harap rupa tp akal tadak, jadi lembu lgi elok, nk bogel pun tak salah dah.

  3. amat says:

    lurah dendam…

  4. Carl Fwz says:

    nama tak secantik rupa.

  5. fiayaya says:

    masyallah..aper nk jadik nie…

  6. fisabilillah says:

    didalam kubur nnti akan disediakan kala jengking,lipan dan binatang yg berbisa utk menyengat benda2 yg terkeluar tu..di akhirat nanti semuanya menjadi makanan api neraka…bertaubatlah sementara pintu taubat masih terbuka..

  7. nur says:

    entah le..macam terpenyek je bolanye tuu…kesiannye die…

  8. ayambrand 1malaysia says:

    ni gmbr superimpose yg sgguh2 amatur,,,

  9. aisyah says:

    mcm di buat2 je.

  10. no name says:

    gambar nie mcm kena edited je…tak blh la gak percaya 100 percent kan??

  11. ntah pape says:

    kesian…. berkarat cmtu pn ada ati nk show off.. wekkk!!!

  12. wed says:

    alaaa..mereka tahu neraka syurga xwujud…janji xsakitkan hati allah

  13. anti artis seksi says:

    kpd semua artis2 wanita msia yg seksi seksa…

    jagalah adab org melayu..kita sbg org islam kenalah tutup aurat.fikir2 knlah..dunia cuma sementara

  14. koboi mabuk says:

    buat apa nak gado2..nikmati je kan best..

  15. NURUL says:

    walahweh da la hitam poyo cun la.. ko la antare artis yg x cun.. hahahahhahaha

  16. DaringAbis says:

    apakata alang2 nak tjuk lurah hehe (aku tau ko mmg jenis pakai baju nmpk lurah pon, kl ni xbesarla syg), ko xpyh pakai baju terus hahahaha

  17. myasayra says:

    komen mcm alim…tp tengok jugak!

  18. SHIRONAKAMURA says:

    knpe perlu sksi n dedah sgle2nye…bnde wjib nk jd artis mmng cm tu ke…pki elok2 ckit xleh ke….mke cntik tpi pkian cmtu…

  19. sugizie says:

    Biasa le tu artis2 Melayau yg perasaan
    dia cantik akan akan sedaya upaya cuba
    dedahkan asetnya…

  20. jilatputingummi says:

    ahhh.. nk hisap jer puting ummi nih.. mesti pink

  21. budakmelayu says:

    korang nengok juge. kahkah. ikut sangat le dgn gosip ni. pejadah, abaikan gossip tingkatkan intelek !

  22. Shieera Mood's says:

    Lol longkang hitam. Cey gosok duluu :)

  23. beb says:

    Longkang hitam pun nak tunjuk…..

  24. aqila says:

    seksi sangat sampai nampak dia punya payu dara

  25. cik ma says:

    bior dia mati nanti tuhan bakar kopeknye yang megah tayang kat orang.artis murahan jangan ikut perangainya..na u zubillah himin zalik…….

  26. erra says:

    dasyat nye.. aku x minat die..

  27. Tak stim says:

    Klu dah xlawa tu pakai seksi lg lah x lawa,muka mcm umi ni cuba pakai pakaian sopan,i”allah lbh manis di pandang..

  28. mia says:

    jgelah sopan santun sbagai ank melayu

  29. Viciousme says:

    What the hell is wrong with u ppl brain. this type of picture also wanna show a around.. Maybe u’re just jealous?? look, don’t critise others if u urself is worthless. ni ah, tu pasal negeri tak maju2. makan duit haram jgk namenye tu.

  30. bodohlaartis says:

    macam tetek org beranak 10 jea

  31. azry says:

    longkang

  32. hanney says:

    lawa lah….

  33. gestapo says:

    ala..tayang tetek je.org lain pun ada juga..

  34. suke2 says:

    ummi..kalau muka tu dah tak cantik,perangai tu biar la cantik..ni tak,dua2 tak cantik..tetek tu pun bukan la cantik..kendur je. hahaha

  35. FARHANA says:

    astagfirullah al-azim.. iskh3…. dunia hnya pnjman bkn untuk menayang2

  36. FARHANA says:

    adoi!! haha… trok

  37. HEinzy sam says:

    raba br tau…

  38. zandrazara says:

    mak aiii tak cun nye tetek…hahaha

    • abe joe says:

      tetek tak cun sebab muka pun tak cun..yg pelik nye napa la org ambik jadi heroin..muka nenek aku lagi cun la.

  39. andika says:

    agak2 la cik ummi nazeera oii..pkai cm 2 pn cantik gak..hahaha..lantak kau la dosa kau yang tangung sendri..

  40. mr wiralebah says:

    besar punya!!!!!!!!

  41. mr wiralebah says:

    ummi,steady kau

  42. jj liesa says:

    aku suka lakonan umi sblum merong mahawangsa lg tp mngkn dia nk cr publisiti murah kut?dia nk tunjuk ngan remy ishak kut?hihihi…go umi nazeera kurangkn kontroversi tingkatkn prestasi

  43. seeweet says:

    hu3..agak besar..dan paling syok ditayang pada umum…hahaha..cuci mata lagi aku..

  44. darewood says:

    elehh..xde hal laaaa…bknnye sedebuk nmpak…ok le tu!

  45. tyra tajudin says:

    ohhhhh my goddd

  46. NI AKU PULAK NAK says:

    MAK AIIII…..BERKARAT.BELOM CELAH LAIN LG…..KIKIKIKIKII!!!!!

  47. elliot says:

    mungkin x sengaja..tp kerana dia artis maka dia dikutuk kerana begitu…hakikatnya…? yg bukana rtis pun begitu…buat peringatan diri sendiri…kita juga bukan sesiapa untuk menilai…

  48. aien_kelantan says:

    eee..ktaowg bknnye sje nk ngte kt artis gedik ni..klo rse xnk kne kutuk jgn la gtai nk ltak pic cm prempuan murahn cmni..blsn la sape suh ltak pic bdoh cmni..eeeee..nme je islam tp pangai cm org kafir,,xreti tkut kt tuhan ke,,klo xpkai cmni pn cntik ugk..ke sje je nk bli publisiti murhn ..

  49. sumandak says:

    eeeeeeeeeeeeeee…….nak bagi tau seluruh msia la tu yg dia ni dah biasa buat mcm tu di negara orangputi. artis memang lembab moral….

  50. redz scorpio says:

    lurah ke gaung tu..betapa murahnya harga sebuah lurah…omputih nk tunjuk lurah yg mantop bkn cam melayu tunjuk yg da kendur

  51. budak melayu says:

    dlm nur kasih…bkn main comelnyaa pkai tudung…..ish3….bertaubatlah…. :amazed:

  52. anakorang says:

    apasal lurah die camtu?????? :newpolitician:

  53. pengkritik says:

    ni pelacur ka pelakon??? huhuhu

  54. babalitotiba says:

    ayoayooo…nampak2 sekali pandang macam dah terkeluar dari sarongnya.yabedak beduk…bergego jantong dibuatnya…tak takutke manusia la ni ganas tau tunggu pluang leka je kalau dah terjadi mangsa kerakusan menyesalpun tara guna….sendiri mau ingat le..sorok sikit biar ada umh…leh kan

  55. fard says:

    :frozen: eeeeee…. for guys freee…….!!!!!!!!

  56. owg san2bong dowww says:

    :frozen: eeeyyyy nmpakkk susu umi lokxmalu da jk!!!!

    • owg san2bong dowww says:

      nang asa owg puteh lha mdh nya kdkya tek,mentang2 diam ngri barat lu nk ekt style owg cnun lh..pajk lha ko ya…terit nma mlyu,otak xpkey kow ngeng. :devil:

  57. lesung batu says:

    barang baik mesti mau tunjuk beb!!!

  58. zul says:

    aku rasa org yg ambil gambar tu saja ambil time dia tunduk….yg salah tu.sapa??????? :newpolitician:

  59. amarkakashi says:

    mybe dia terlupa nk pakai bra lazer kot…. :D kalau nk seksi boleh tapi jgnlah sampai terdedah atas mahu pun bwh.

  60. hamba allah says:

    :amazed: huyoo..artis skg byak yg xsnonoh.mcm kafir..xingt mati la tu.kesian..astagfirullah al-azim :laugh:

  61. what so ever says:

    aq pon xkenal pompuan ni!pergh..artis low standard!malu r ckit..korg igt org mlysia ske k mlysia punye entertainment..so embarassing u people!! :amazed:

  62. lama x tengok di kt tv.. kata dia belajar kat luar negara skrg

  63. MR.klik says:

    tak tahu nk kata apa,tpi jangan mencaci dia..

  64. sam1430 says:

    dia ni siapa ek ?

  65. QiaraQusut says:

    terasa cam kat HOLLYWOOD lak…haha…msg2 nk menglhkan artis barat…

  66. mamamia says:

    waaa…cantiknye lurah u..y dun u x payah pakai je..lagi cantik.. :laugh:

  67. jenabjebon says:

    tu bkn sngaja kot.. mklom la bju xcukup kain.. sini terangkat sini tersingkap.. haish!!! org zmn skrg.. mrk ni kn idola masyrkt.. kalo mcmni la mcmne nk jd tauladan??

  68. watie nabila natashya says:

    eeeeee………dah la artis baru nk seksi lak :P

  69. md haieri says:

    anak dara dari kampong mana tu…..hampir nampak bungkusan nasi lemak RM1.50 sen..

  70. Cleopatra says:

    pernah nampak dia kat alexis GE Mall… makan sorang2..tak sombong lansung…senyum dgn orang bila dia perasan semua tengok dia..orang tengok dia sebab dia nampak cantik pada hari itu… especially dia pakai kasut very tinggi , kaler shocking pink lagi… datang siap dengan bodyguard tau…

  71. tedhardy says:

    vah vah vah
    bukan main hehe.
    best la korang kan :P

  72. ting tong says:

    x teringin nk tengok….lurah hitam semacam je…. :laugh:

  73. rose says:

    biasa la tu….

  74. Far via Facebook says:

    lanjut…

  75. Ujang Kelana says:

    sikit aje….boleh tahan gak.

  76. SISKA070 says:

    alah kecik je p0n…antara ade ngan xder je lurah tu jenuh kepit hahahhaha…pelik2!

  77. black label says:

    sore dia sendap ar..sore jela… :laugh:

  78. mira says:

    Gambar Ummi Nazeera yang seksi ni membuatkan kami merindui lakonanya.. tak sabar rasanya nak tunggu Ummi Nazeera yang kini berada di Australia bagi menyambung pelajaranya pulang ke tanah air.. Apa-apa pun, buat peminat Ummi Nazeera, jom kita layan Gambar Ummi Nazeera yang seksi dengan lurahnya ni…( penulis pun satu hal, menggalakkan perlakuan artis..mu ada share kat akhirat nanti)

  79. nora aniesa?> says:

    ish… apa nk jd nie.. bwa lah brtaubat… :cry: :x :amazed: :frozen: :P :newpolitician:

  80. osman said says:

    jika perkara ini dibiarkn berterusan, bukan sahaja industri filem tanah air rosak,malahan seluruh remaj malaysia akan menguti jejak langkah artis kesayangan mereka melakukan perkara yang sama..tindakan boikot terhadap artis bermasalah moral perlu diambil segera..pulau kan mereka dari industri hiburan tanah air, peranan RTM dan MEDIA tanahair amat-amat ditagih

  81. sambalbelacanlimau says:

    bengang aku tengok….. :x

  82. Gila Seks says:

    wow,besarnye tetek die….. :D

  83. intan says:

    lh bknnya seksi sngat pun nmpak skit ja.. :laugh:

  84. aens says:

    ade saka kot…hehehe tetek kecik!

  85. Queen Cobra says:

    UGLY!..Hitam pekat :frozen:

  86. aime says:

    ok la tu…nanti tak seksi pula … :P

  87. acik says:

    mybe xsgaja kot,,,
    tkeluaR,,hikhikhikhikkk,,,,,,, :newpolitician:

  88. louisa says:

    ni lagi 1.ko ingat cantik sgt ker………. tengok2lah worna kulit & rupa awak dah hodoh takyah lah buat dosa camni.napa tak buka je

  89. lebambijimata says:

    greenlight utk producer..ambek minah ni shooting adegan panas,mesti dia nak..

  90. seman says:

    jaga woi…. buah dah nak tkeluar tu…. nti susah nak kutip plak… :D

  91. craze23 says:

    alah….takkan nak difikirkan sangat benda 2.semua org prempuan kan ada bnda 2… :P

  92. lola says:

    geli aku tengok.murah je ni,50sen

    • cendawanbutang says:

      aq tgk cam ngan kutu brahak!!!!!!!ala……dy tgh bg dzkawn juz 1 sen jerk…….wooooww….gler nk tlak!!!!

  93. hani says:

    berdosa kalu kita nampakan tetek kita

    • kangkongbelacan says:

      ko tnggu jerk ape & cmane azab n sksaan dr allah……owg mcm n y ske tnjok aib x ciom bau syurga,taw x!!!!!!psal la sengal no…….n islam kerk KAFIR,ha???????sspe pown x pyh lar nk jd fanz or idole at dy ney……100% x lyak!!!!! :x :x :x

  94. Jiennyy says:

    Ak benci org yg xdak apapun kaitn ngn dia kutuk die,,da ke die wat dosa ngn korang,,2 dosa dia ngn tuhan ,so ples er..ak x nmpak pun perpaduan agama islam..ni ke melayu kutuk sesama kutuk..cian kerajaan,dsr 1 malaysia konon..rakyat dia x tunjuk respect ech other..tunjuk breast lantak die ler,2 die ngan tuhan

    • frisca says:

      yah…that’s rite…taw x kalau kmu smua ney mengutuk, dia dpt phala 2.kamu la dpt dosa…pa la…jgn jaga tpi kain org kalau tpi kain sndiri x dpt djga…mult 2 bh,jga dlu….jgn over…diri org,dia pnya hal la..jgn ikut cmpur…\.

  95. naaj says:

    benda2 cam ni tak perlu la tunjuk2 pada public….dunia dah nak kiamat ni…..so beringatla kita….takut tak sempat nanti….krn ajal tak mengenal usia…………

  96. ank solehah says:

    eeeee… korang nie x baik kata kt org lain mcm tue…nanti bila korang kawin dpt ank mcmtue…. hiishhh..setiap manusia pasti ada kesilapan…..beriitirfar lah korang ngan ummie… kalau dah jdi artis tue jngn terlebih2… pintu taubat sentiasa bukak kepada org yg nk taubat… pakai lah baju yg tutup aurat…. sya sedih kenapa zaman mcm nie dah bnyk berubah….huhhhuhuhu :cry: :cry:

  97. leez90 says:

    over action

  98. dunia says:

    lembik jh.x sdap..
    mcm pompuan 80an.. :P

  99. casperboy says:

    permpuan gatal jerr buat mcm tu….gatal lah katakan….hahahahahha :laugh:

  100. cty says:

    innalillah…… :

  101. bawang says:

    terperasan kafir ye….huhuhu…

  102. sham says:

    besarnyer tetek mcm betik rm3 pon ader

    • bahulubentat says:

      ei, slah arrr…..aq tgk cam isi durian kampong jerk…..tp y ney versi hangettttt…. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

  103. cty says:

    bwk2 lh bertaubat….dunia sementare…

  104. bijookkkk says:

    biasa lar
    org tak lawa mmg mcm niey :laugh:
    kena lar tunjuk apa2 yg patut :)
    hehehehe
    hitam lak tuh…. :amazed:

  105. wati&wan says:

    x tahu malu tul la minah nie. buah dada dah jatuh n lembik jer. :P

  106. Azwana Binti Umar via Facebook says:

    mmg xth malu…spttnye hanya suami boleh tgk….

  107. mama jahat says:

    ish3,,..istighfar lah banyak2…bawak lah bertaubat…hhaaha! :angel:

  108. eyda says:

    huh?!! eeeii..gli larr,, harap2 ak xjd cam dia :frozen:

  109. gijooo says:

    dahh hancuss dah minahh nihhh

  110. gijooo says:

    wooowww sooo nicee mcm kucingg kurappp

  111. insan ada akal says:

    macam da barai jer..

  112. kaki judi says:

    Buah dada dia boleh tahan… tapi lembik arrr…. entah saper yg dah ramas….

  113. isk2..harap dia berubah dan memakai tudung suatu hari nanti

  114. leez90 says:

    publisiti zaman kini

  115. tipah says:

    uik.. terkejut makk.. apa benda yg terbonjol keluar tu.. huhuhuu.. x reti malu tul dorg ni.. :x

    • Miss Baya says:

      sah sah mak yg suka mengata. :devil:

    • Lanang says:

      Bukan terbonjol lah….teleweh sampai ke pusat….hehehehe

      • nur says:

        astaga…korg nie…tu dose die..
        yg korg sebok tuu npr…biar jerr lerr
        tuu dose die…kalo korg kutok camni..
        korg lak yg dpt dose..yg gi tmbh dose tuu wat pew….mmg lerr x elok cre die tuuhh…kalo nk comment pown agk2 r de..hrp2 suatu ari nnti die brtaubt..
        blom trlmbt lg… sooo brtaubt lerr…jgn mengata org jekk….