Gambar Yana Samsudin semasa kecil

Posted: 23 April 2012 at 12:27 am  

Gambar Yana Samsudin semasa kecil
Yana Samsudin sememangnya comel semasa dia masih kecil kan.. Gambar dibawah adalah gambar Yana Samsudin semasa dia berumur lima tahun.. Kira zaman Yana di sekolah Tadika la ni.. Memang agak kurang clear sikit gambar kat bawah ni sebab gambar ni digambarkan semula oleh Yana sendiri.. Mungkin Yana takde masa nak scan dengan scanner kot.. tu sebab dia snap je dengan camera.. Apa-apa pun, buat peminat Yana Samsudin.. jom kita layan gambar Yana Samsudin yang comel semasa dia masih kecil kat bawah ni..

Yana Samsudin masa kecil

Yana Samsudin 5 tahun dengan kucing nenek dia, CT

Yana Samsudin masa kecik

dari kiri angah, along, pokok krismas dan Yana Samsudin

Yana Samsudin semasa kecil

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    2 Responses to “Gambar Yana Samsudin semasa kecil”
    1. era rosma says:

      Sweet lah kak yana masa kecil…mcm sya…ha3…

    2. dudu says:

      tol ke dia adik normala samsuddin?