Kes Skandal Adi Putra – Noraida Diceraikan Talak Satu

Perempuan yang dikaitkan dengan kes skandal Adi Putra iaitu Noraida Abd. Mutalib telah diceraikan talak satu oleh suaminya, Amiruddin Othman secara lisan pada hari Khamis yang lalu di kediamannya di Kulai, Johor… Menurut Amiruddin, dia membuat keputusan itu selepas merasakan tidak mampu mengharungi kes skandal tersebut selain untuk kebaikan…..

Continue Reading »

Adi Putra Tidak Akan Tunduk Permintaan Suami Noraida

Nampaknya kes skandal Adi Putra kini semakin parah apabila Adi Putra mengatakan yang dia tidak akan tunduk dengan pemintaan suami Noraida agar mengaku dia terbabit dalam kes pertukaran gambar lucah bersama isterinya.. Adi Putra berkata dia mempunyai pendirian sendiri dan berhak untuk tidak mengikut kata mereka kerana dia tidak…..

Continue Reading »

Gambar Adi Putra dan Sari Yanti bersama Rempit United edar bubur lambuk

Semalam, Geng mat-mat rempit daripada ‘Rempit United’ bersama dua artis popular, Adi Putra dan Sari Yanti berganding bahu mengagihkan bubur lambuk kepada penduduk di sekitar Kampung Baru.. Pengedaran bubur lambuk secara percuma sempena sambutan bulan Ramadhan kali ini merupakan usaha murni mat-mat rempit bagi transformasi imej ‘Rempit’ yang sering…..

Continue Reading »

Adi Putra Mohon PR bukan kerana Aaron Aziz

Sejak keluarnya cerita mengenai permohonan taraf penduduk tetap atau PR oleh Adi Putra, ramai yang mengaitkan permohonanya ada kena mengena setelah melihat Aaron Aziz berjaya mendapatkan taraf PR atau mungkin sebab-sebab yang lain.. Lantas Adi Putra menafikan khabar angin tersebut dan menegaskan yang beliau memohon PR kerana isterinya adalah…..

Continue Reading »

Pemohonan Taraf Penduduk Tetap Adi Putra Belum Diluluskan

Jika sebelum ini pemohonan Aaron Aziz untuk status penduduk tetap (PR) telah diluluskan tapi berbeza pula dengan Adi Putra, warga negara Singapore yang telah memohon status PR sejak berkahwin dengan Aida Yusof yang juga warga negara Malaysia enam tahun yang lalu tetapi masih belum juga diluluskan.. “Saya tidak nafikan…..

Continue Reading »

Sidang Media Adi Putra Jelaskan Isu Cerai

Ramai yang sudah tahu yang Adi Putra telah menfailkan permohonan untuk bercerai dengan isterinya dan sudahpun menarik balik permohonan itu pada hari isnin yang lalu.. Ramai peminat yang buat spekulasi yang buruk dan beranggapan Adi Putra bermain-main dengan isu penceraian ini menyebabkan Adi Putra mengadakan satu sidang media untuk…..

Continue Reading »