Ida Nerina bercerai di Hari Raya kedua

Posted: 14 October 2009 at 12:29 am  

ida nerina bercerai dengan suaminyaIda Nerina yang kini sedang dirawat di PPUM setelah cedera teruk di tulang belakangnya akibat terjatuh didalam rumahnya telah diceraikan oleh suaminya Shahrin Razali yang juga bekas pemain drum kumpulan Black Rose pada hari raya ke-2 yang lepas..

Punca Penceraian tersebut dikatakan akibat pergaduhan yang berpanjangan sehingga suami Ida Nerina tidak mampu mengawal perasaan marahnya sehingga beliau melafazkan cerai terhadap Ida Nerina. Perkahwinan hampir 3 tahun lebih ini roboh juga akhirnya oleh kerana tiada lagi persefahaman diantara mereka.

MyGosip agak kesian tehadap Ida Nerina, sudah lah jatuh ditimpa tangga, sekarang ni diceraikan pula. Walau bagaimanapun, kami tidak boleh menyalahkan mana-mana pihak, kita masih tidak tahu lagi apakah punca pergaduhan mereka sehingga menyebabkan Ida Nerina diceraikan.

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

4 Responses to “Ida Nerina bercerai di Hari Raya kedua”
 1. kukunalu says:

  kesian kat ida dah la jatuh sakit pastu kena cerai… emmm camne la skrg bercinta best2 je kawen mcm2 ade masalah…. harap ida bersabar n berubah la … dugaan dr allah..

 2. cintaqaseh says:

  betul ker nih???
  mungkin ada silap masing tapi kita tak tau…
  tapi sian gak lah kat ida nerina..belum sembuh tp dh diceraikan…

 3. POSH76 says:

  siannyer…..tak payah kawen ler camni…huhu

 4. Anonymous says:

  mungkin ada hikmah disebaliknya
  sedar la sebalum anda disedarkan
  ini petunjuk dari Allah