Lisa Surihani Seksi Berseluar Pendek

Posted: 18 August 2009 at 1:29 pm  

wah! seksinya Lisa Surihani dalam gambar peribadi dia ni.. berseluar pendek je lisa ni… ni mesti baru bangun tidur kan…

walaupun Lisa Surihani macam baru bangun tidur, dia tetap cute, dan yang paling penting seksi!.. ala… seksi time tidur, apa salahnya kan? paling kuat pun nyamuk je yang gigit.. kalau seksi kat tempat awam bahaya!.. nanti ada je nyamuk spesis lain yang nak mengigit. dah kena plak virus baru, selsema nyamuk..

yang pelik plak kat Lisa Surihani ni tang bawah je seksi, tang atas tutup semuanya, sekali kepala-kepala dia tutup.. bagus la tu… mungkin dah sampai seru sikit-sikit nak bertudung ni…

apa-apa pun, korang layan la gambar Lisa Surihani ni..

Lisa Surihani Seksi Berseluar Pendek

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    53 Responses to “Lisa Surihani Seksi Berseluar Pendek”
    1. ijai says:

      Saya setuju dgn adib, hehehe xp

    2. adib says:

      Rasa nk jilat satu badan dia, leher, bibir, ketiak, puting, pusat, cipap, lubang bontot. Memang sedap lisa ni. Manis :D

    3. syibram malisi says:

      saye pengen sangat nak jumpa awak ..saye pengen nak peluk awak sekali saje dlm se umur hidup saye

    4. joe says:

      serius,..bila aku tengok lisa surihani ni, aku teringat maria ozawa,..bila aku tengok maria ozawa, aku teringat lisa surihani..

    5. troll says:

      masa u teenager dlu, u la gf idaman i cik lisa oi..xtaw nape bla da dewasa jd suka sahaja. I tua pada u 1 thn aje

    6. johndoe says:

      aku rasa mcm nk kawen je dgn lisa surihani ni. sedap dpt buat baby dgn dia ni.

    7. noraz says:

      ala time tidur seksi tak ape….anak patung je tgok…

    8. ~adhura~ says:

      chumeeelllllll..
      next tyme aty2 k..xmau seksi sgt lah..
      sy minat akk sgt2….lup u sis!!

    9. Ngeh3.. says:

      Nak layan per pic macam2..wat saspen jer td..

    10. Zulhizzan says:

      Lisa mmg cntk..manis,manja..jik

    11. afiq says:

      kak lisa yah satu…cantik i like you kak….

    12. Bella Clara says:

      SkSi NyE piC KaK LiSa….Tp..,cUTe Lh….HeHe….

    13. nur syahdah says:

      wah cute

    14. nunu says:

      ok la tu..cute tp keding sgt le lisa ni

    15. haha says:

      tak kisah pun dia nak seluar pendek kat rumah…Itu gambar pribadi dia..

    16. shafie says:

      seksi ttp seksi,
      tpi masih cute meh.. :)

    17. halim says:

      pic ni aku yg amik…asl bleh muncul dlm ni. :D

    18. sweet boyz says:

      wahh..kau mmng cute la lisa time bru bngun tdow..naturel beauty!!no make_up..mmng ciri2 wanita idaman ak,ha5..can b my wife????? :D :P

    19. syah_27 says:

      luar je cantik. xleh jnji an ape2.. nnt da tua bkedut jgk muke 2

    20. si_capik says:

      lisa, leh x aq nk kongkek cipap ko 2? gye cm ko ni da lobos je. hang ckp bpe hang nk, aq snggup byr. bab duit aq xda hal

    21. bojat.. says:

      sape cakap….tak lihat bena2 muke si lisa ni..aku sukelah die dlam drama adamaya tu…cute sngt…

    22. om nigeria says:

      kak lisa x cntik la awk nie !

    23. SECRET says:

      CUN AH GK KAK LISA NIE . .

    24. Daouz says:

      Lawa siot mata you, Lisa.

    25. fabregas says:

      cunnye die..aku mmg suke lisa la..die pkai pape pun ttp cntik:)

    26. PRINCESS says:

      Eeeeeeee comenyeee lisa,cute mcm sy la..hahahahaha..wlauapepn im still admire lisa..

    27. bla says:

      alah..biar ah..kt umah dia tu kot

    28. Shahril says:

      biarkan dia dengan labu-labunya….hu3..
      maintain cute ar beb…
      seluar kasi panjang skit lagi cute…
      tp xkisah ar…ni kan gmba private…

    29. belle says:

      mmg la lawa,seksi..xpela seksi skit dlm uma je kot..lgpon tu kan gmba private dy ske hati la dy..
      huhu..lisa comey+hot..terbaek la!

    30. Anonymous says:

      pergh..time berak buruk gak rupe

    31. Anonymous says:

      comel, biorlah dia nk seksi janji awek2 diluar jgn seksi.. diekan artis, comel lak tu.. huhu tambah dosa jek aku neh

    32. pinky says:

      comel sgt2 lisa ni, i love u lisa

    33. eme says:

      dia ni mmg cute gler kasi gua hothothothot!!!!!!

    34. baby milo says:

      pakai sluar pendek je lisa ni…
      x pe la arts lain lbh seksi lg dr ni….

    35. sekut says:

      cuba bayangkan dia ada misai..pergh~!!

    36. Anonymous says:

      She is so cute…….slurppppppppppppp

    37. Anonymous says:

      penat aku cari mana pengikat rambut dia… rupanya kat atas meja la…

    38. Anonymous says:

      ikat rmbut die sme wrna ngan sluar dia

    39. ipohmali says:

      cute je muke die…

    40. Anonymous says:

      cute

    41. Anonymous says:

      die ni cantik le..

    42. Anonymous says:

      dia mmng cute…hope can see u face to face one day…

    43. abu says:

      apa yang nyum nyum nyum nyer…..

    44. Anonymous says:

      nyum nyum nyum….

      • gegar says:

        nak komen la ni…payah pa,bkak smua twus,kan senang………hak33,.!!!!! :laugh: :P

        • sue says:

          lisa surihani ke ni? cm xcaye je…die kn xsuke pkai pkaian yg mjolok mate…pelik la dgn dunia hiburan ni.pelik….pelik… :x

          • haha says:

            memang lah…Tapi itu gambar peribadi….bukan utk tontonan umum lah…ntah mana org curi gambar ney…