Nurul Syuhada Seksi Kat Atas Katil

Posted: 9 May 2009 at 9:58 pm  

wah!, kalau sebelum ni kecoh pasal gambar separuh bogel pengacara 999 di tv3, nah sekarang gambar pengacara majalah 3 pulak.. gilir-gilir lak dorang ni… hehehe. tapi sure ke ni gambar nurul syuhada tu?.. tu kena la tanya tuan punya badan.. walau macam mana pun, muka dia memang sebijik macam nurul syuhada tu..

nurul syuhada seksi
nurul syuhada dengan pose seksi

nasib baik gambar ni tak la separuh bogel.. kira atas sikit la daripada separuh.. persoalan dia, siapa yang ambik gambar ni? hah! tu tak penting.. yang penting nurul syuhada memang seksi habis dalam gambar yang belum disahkan lagi dia ni.. dengan rambut ala-ala baru lepas @#$#!!! terbaring seksi kat atas katil plak.. fuh!! seksi beb!

UPDATE : GAMBAR TERBARU YANG KAMI BARU TERIMA…

nurul syuhada seksi berseluar pink
Huhh!! gambar terbaru yang kami terima ni lagi la seksi.. korang layan je la gambar nurul syuhada ni..

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    153 Responses to “Nurul Syuhada Seksi Kat Atas Katil”
    1. Mr.tApAi (kAk LiMah cRew) says:

      - kpAdA aRtIs mLaYaSiA yG sYa pUjA iAiTu aKaK dIaNa aMiR,bRuBaH lhArR dRi sEgI p’mAkAiAn. ,bEaR p0wn sYa nIi bKaN aPa-ii aKaK xPiI bRuBah lhArR. ,mLu lhArR d g0sIp oLe mSyArAkAt. ,

      bY mR.TaPai (kAk LiMah cReW)

    2. sper###m says:

      setedy sisong mu…

    3. sper###m says:

      wow………no comment

    4. maulana dia says:

      sorang artis kalau tak berlandas kan iman dan takwa iya akan membawa kehancuran dalam diri seseorang itu karna setan selalu berusaha untuk menyesatkan umat islam jaga iman dan bertawalah kamu kepada alloh hanya itu jalan keselamatan untuk kita semua…. amin……

    5. izat says:

      gebu nya mesti mantop………merahhhh tuuu

    6. matt says:

      Dye pnye pussy tu wane pink ke itam?ehehe

    7. Ex bf syuha,.. says:

      Buat pgetahuan korang sume, ni memang ori pic dia syuha, aku ambik lepas kmi main… Ini belom panas lg, kalu korang nak tgok dia lg panas bg email kat aku, nanti aku upload.. Satu aku msih ingat die suka telan sperm bg jaga kulitnye..skrg tggl kenangan, tp janji aku x rugi, sedap sbb die pandai main peranan… Cipap seksi ada tahi lalat kat atas cipapnye…

    8. alienaked says:

      cantik dan putih mulus lagi cewek aku..setakat dia ni banyak kat kampung!!

    9. serap says:

      rupa die ni sebijik mcm bkal isteri aku..kulit pun sama…ish2…

    10. jejaka perasan says:

      Cantik la jgak paha Nurul…

    11. kazeem says:

      I m very2 sure gambar ni ambil sendiri dalam bilik…….tapi siapalah punya angkara ni yang menayangkan gambar ni yang boleh mengaibkan sipemunya gambar, kesian nurul……untunglah laki u nurul

    12. faz says:

      rasa macam mau hisap dia pubya

    13. troll says:

      haha gambar yg 1st cam lpas ehem (serabai jer rmbut). Gmbr yg kedua tu snap sndr (sape kate gmbr ni edit memg bodoh psl terang2 lmbg tv3 kat t-shirt dia).

    14. are-zam says:

      amboi,seksinye kak nurul syuhada…..hehe……..jgn mrah………..

    15. jagung says:

      cantiknya paha dia, teringin nak raba…

    16. James_iha says:

      Best nyer..Terus teringat bini nak balik awal la malam ni..hehehehe

    17. MatkoOo says:

      X seksi mana pon,tp knp lah dok jd lagu ni,ish2.. Muka jo comey tp hmmm

    18. eliz_emmery says:

      ni gambar ambik sendiri ni..myb for someone personal..tapi dah disebarkan and jadi fitnah lak..moral of the story..dengar tak iklan radio..jangan beri gambar privacy anda kepada orang yang memang tak boleh dipercayai..nescaya jadi bahan isu..

    19. boy london says:

      ni bru pas ngentot nie..

    20. aslinah says:

      seksi kt bilik tido x pe…jgn seksi kt luar dh leee

    21. aslinah says:

      seksi kt bilik tido x pe…jgn seksi kt luar dh leee

    22. kancil says:

      apew nk jdi lh aku pon x thu sme ade apew pkre btol x btol aku ygk nie

    23. cetimGuy says:

      wow…gmbo ni kalo tatap lme2 mencanak2 la i..sedap nye kalo dpt..

    24. gestapo says:

      astgafirullah..apa dedah dedah aurat ni? ni nak dedah aurat ke dedah uratnya..nayelh

    25. iyza_sweet says:

      jangan marah ye akak….he2

    26. iyza_sweet says:

      apsal seksi sangat tu akak??tak baik tau dedah kan aurat…

    27. me says:

      laaa…br nk mnAt..naPE Lak cenggini rpenye kamuoo..adoISHHH…indh rpe j..prngi cover la ckittt…

    28. chepah says:

      aplahh..nk jd ap ar akk nie..kang wt malu tb3 jer.

    29. Pak Kaduk says:

      gigolo.., puting dia dah pucat sbb dah ramai yg ganti2 isap…. kikikik

    30. Pak Kaduk says:

      btl taklah seksi mana pun…., rasa2nya tu jenis yg sapa2 pun blh pakai n buang…, sbb mcm hr diri tu kira rendah…

    31. darewood says:

      biasee jeee…xde seksi mne pun…aparaa!!!!

    32. fatien nurfas says:

      waaaaaahhhhhhhhhh…meriah sungguh pic dier ni..mesti muka tak der malu kan?
      rasa2 nya,lpas ni awak nak tunjuk ape lg kan?
      mesti ramai makcik2 brebut nak wat anak menan’hantu kan? :p

    33. senku says:

      tgok pehe je dh stim…lom tgok yg len

    34. husin lempoyang says:

      Nakkkkk!!!!!!!!!!

    35. gigolo says:

      uih…putih gebu peha dia… cuba teka, agak2 puting dia warna ape?

    36. kangkangdulow says:

      teringin jgak tgok nurul ni bogel, nak tgok brani x dia tunjuk gmbar bgel beliau

    37. belon says:

      muka aje catik..tp dok pkai seksi,,,,,

    38. panjol says:

      puyoooooo.bleh than :) :)

    39. lily says:

      huhuhu…
      ape ni kak nurul..
      bru je nk idola dah wat prangai…
      jadik emo je la…lgi best…
      xyah nk beridola ke brkwan ke..susah idup j pkir sume tu

    40. haha says:

      mana la diorang curi gaambar peribadi ney…

    41. selam says:

      PG MOMPOS :P

    42. Anti Spam says:

      Hancus harapan aku…. xjadi nk ngorat… :cry:

    43. penedol says:

      manthap shiakk>….

    44. Wak Kertopo says:

      Geram habis aku tengok! Cantik!
      Rasa2 nak terkam jer…Putih gebu! :laugh: :amazed:

    45. FATIHA says:

      AMBOI….. SEKSINYA KAK SYUHADA. :amazed:

    46. yune says:

      btul tu…xkan la gmbr dlm bilik pn nk d heboh….besa la tu.

    47. SUKA HaTi Ku says:

      suka hati dia lh nk seksi ka apo!!!!!g pun biaso lh kalo pic hok seksi2 kat lam bilik!!!!!

    48. awang says:

      aku punya la mint kt nurul nie…mau nya aku lenjan dkat 2jam tepi bilik tido aku nie…sangap giler aku tgk… :amazed:

    49. Nur Raihana says:

      btaubat la wahai hamba Allah sekalian !!!!!pntu taubat msih tbuka lgi !!!!! :cry:

    50. Fuck yahudi says:

      API suker sgt ler pompuan yg suker tnjuk betis..n rambut! Allah maha kuasa n maha pangampun..bertaubat! :)

    51. mamalin8 says:

      ya ALLAH..ap nk jd nie?
      mdah2han kte semua d ampunkn olehNya…
      Aminnnn.. :cry:

    52. mawar says:

      artis pompn skag lumba2 nak jd palig seksi…….
      wuekkkkssssssssssss :frozen:

    53. kak6.. says:

      ala k r 2
      ad lagi trok dri 2 r,,,
      sume owg pangai xbaek
      xpelu kutok owg…nanti twu la dy nk bertaubat
      kowg komen ni nk mndtgkn dosa je ekkk
      tgok dri 2 gak… :)

    54. hunny bee says:

      gmba dier mse stdy kot,,,
      aper lar korg nie,,,

    55. ana ena says:

      xyah paki sluar la…

    56. x tau says:

      jap2 bju tv3 ? edit ke? :speechless: :ninja: :angel:

    57. x tau says:

      msti org yg edit ni pnt kn?

    58. nenek says:

      ermm2…bkn nye nurul syuhada ni.
      nmpk sgt ler super impose je ni…beza sgt la tbuh gmbr n tbuh sbnar nurul.. :)

    59. both says:

      bamper dia besar lah…nak rasa sikit..HAHAHAHAHAHA :P

    60. cty says:

      bogel lh twos…wt malu jek… :x

    61. gijooo says:

      wooww terliurr gakk tengokkk nihh

    62. hapiza says:

      cam gampang la dia ni…

    63. miera says:

      fuh seksi nye kak nurul kta nie.. abg faiz x marah ke kak… hehehehe…

    64. zam@melaka says:

      Alah klau ia pun post tu nurul apa salah nye bukan nya luak pun. tapi bila nurul post macam tu bertambah cun lah, saya nak kenal nurul boleh tak….? :laugh: :laugh: :laugh:

    65. zam@melaka says:

      Alah klau ia pun post tu nurul apa salah nye bukan nya luak pun. tapi bila nurul post macam tu bertambah cun lah, saya nak kenal nurul boleh tak….?

    66. anes paranez caca says:

      FUYOO!!!!!!KASI LEBIH LA SKIT,TKKAN STAKAT 2 JER…TERGANTUNG LA TENGOK……HAHAHH..T KUARKAN DKT 999 K.. :D

    67. jun says:

      perhatikan betul2 gambar ni…zoom aje besar2..mcm palsu jer kan…. gambar satu, besarnya kepala dia..gambar dua nampak jelas di bhgn leher dia tu..muka/ kepala je nurul syuhada..body tu bukan..:)

    68. p!nky MasyUukx says:

      ish2… mmg arr cantik..!! xpyh arr smpay nAk sebar2 at internet!! mantowk tol.. cian at sape2 yunk kenew…!!!
      :x

    69. dania says:

      ish….!!!!!taw ar cntik…..jgn le sebar gmbo gni…..mke dh lawa…..nti cntikan perangai ye……. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

    70. angah says:

      bior le.. gambar dia.. bior ler dia tanggung sendirik.. :laugh:

    71. pengintai jujur says:

      tetibe cm nak crik sabun memalam nie…lilex dulu ea,,,xmo ancot..nak lyan dlu pic nie..

    72. lola says:

      haha..kesian gle kt artis ni kn?klu aku kn da kne cmni trus letak jwtn.malu beb!tp siot gk dorg yg cilok gmba ni msuk internet.da xde kje.biala dorg ni.org yg pose gmba ni dlm internet agknye lbih truk lg..spe yg xkne blehla ckp besa. cube klu da kne bru pdn muke…sian dowh..bia jela dorg ni dgn hdup dorg..kubo kn lain2…haha…sowie… :devil:

    73. gadismanis says:

      memang die pun kot….pakai baju pun TV3 punye… :frozen:

    74. bobol says:

      insaflah wahai kaum bani adam.. :x

    75. ziziey says:

      nauzubillah..,,ape dh jd dgn manusia skrg nie,,,asyik nk menayang aje krja nye,,,mak kcewa ngn sikap bdk2 skrg nie :cry:

    76. azlina says:

      klu dah cantik tak payahlah tunjuk

    77. laki getal says:

      sooooo sexy i like it nape la tak
      bukak lagi jer hehehehehe….. :D

      • earon says:

        hahaha nape tak bukak habis ma biar
        aku copy gambar nie pastu aku tunjuk kat orang yang gila sex :pirate: :amazed:

    78. Ali says:

      gambar peribadi dia telah disalah guna meka yg tak bertanggungjawap, kesian nurul sabar je la

    79. sham says:

      kalu unggeng kalu mesti kua angin

    80. says says:

      hrmm dok usah la tyg kt it wt malu kn kaum pompuan je :x

    81. bbyyy says:

      betul kata hang..klau nak buat bni memang rugi skali..mana tak nye semua orang dh rasmi tengok bdn die..jd pnyedap kala mlm mmg best

    82. waka waka says:

      body nurul memang cantik…buat penyedap malam…… :)

    83. capriez zarraz says:

      no komen la..hanya tuhan yg lbh mengetahui segala nya

    84. OLeo says:

      bialah dia nk amek gambar mcm mane pown ..bkn kamo tnggung dose dia pown…xmau tnggung dose jgn TENGOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

      • sham says:

        memang tak nak tanggung tapi nak kasi tonggeng die..putih siot…lidah da rasa gatal ni nak jalankan tugas

    85. MALIK says:

      Ni kalu wak modal malam2 sedap ni. lenguh la tangan kalu mcm ni org die

    86. nuri merah says:

      mrh btol ada ku kesah? …… :P

    87. ada ku kesah? says:

      so what lah dia nak ambik gambar gitu. yang korang nak sebok2 apahal? dah nyata dah itu gambar peribadi dia..yang ada orang nak gatal2 curi gambar dia ni apa hal? peduli lah dia..yang ada nak kutuk suruh dia insaf ni, diri sendiri dah ke taubat? ini lah melayu tak akan pernah maju..nak jaga tepi kain orang jeeee manjang…… :x

      • captcha says:

        laa…mangkok n marah2 apahal lu bhai….sukea hti org r nk myibok@jag tepi kain org…yg ko angin pahal!!??bkn org jga tepi kain ko pn…elleh xyah nk tnjuk baik r wei..ko sndri pn trliur gak tgk gmbar nurul n…wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkw…..

    88. perwira melayu says:

      nak jjjiilllaatt skit leh tak??pelanduk dua serupa ape kebenda nyer….org dpn tv lain,blkg lain…lu pkir la sendiri

    89. xbek tau says:

      jgn la korang ftnah lg, mne thu 2 planduk 2 serupe kew? yela mn thu, di dunia nie kan ade 7 muke org yg sama.. so sape punya keje nie, bwak2 la insaf..wassalam..:x

    90. tuan_penasihat says:

      ya allah seksa nya aku tengok…. :x

    91. misop says:

      nk lancap!! :D

    92. ina says:

      insaflah….hidup skali je…kau tak takut ke tanggung dosa bnyk sgat

    93. mine says:

      Ni gamb0 pribadi die kut..Amex sdiri ni..Cane la ley telepas ni..Jgn la amex gamb0 seksi2 camni..Skrg bkn sume ley caye..Tp..b0dy die ley tahan l0rh..terg0de aku..kuakuakua..

    94. binladen says:

      boleh thn body dia…

    95. Ayza says:

      Ya Rabbi…. dah nak akhir zaman dah ni..ntah lah apa nak jadi…

    96. amber says:

      sengal..dah memang sah die…kat bj pun tulis tv3.cantek la tue..hahahahha
      penyamaran gagal….

    97. zara says:

      posing xmauw ajak kita

    98. Teropong ajaib says:

      Tgok muke dier tue..merah kan? Wawawa,bru sdh ehem kot, sape2 tgok pon jd x tntu arah,dgn muka manje,ptih gebu, cbit skit dh merah,apetah lagi yg kt sensitif, lau dpat smgu brkurung nìh, nak test jer waser..dlm mimpi pun jadilah, hot banget…

    99. boboy says:

      gua rasa nk picit2 jer lu punya cipap!!!!!!!MESti BEST!!!!!!!!!!!!!!! :frozen: :newpolitician:

    100. big_cock says:

      fuhhhhh!!!!!mmng seksi toll..ni mst bru pas ehem2 ni kan?????nurul,pe kate kte maen due?ha2, :devil:

    101. deni says:

      rase nk pancut pown ade!

    102. yazyda says:

      bukan pic dia la,, x sama langsong. x pe la dia macm na pon. yg pasti ni bukan pic dia. aq kompem la…………..

    103. kery says:

      cne la ko leh ckp nurul syuhada ni baek..ko kenal rapat ke??kak ko ke??ustazah pn bleh bwk pakwe msuk rumah, apatah lg nurul syuhada nie???logik la skit virus oii??!!

    104. virus says:

      peh korang ni.gambo edit 2.mmg sengal la spe2 yg ckp pic ni btol.nurul syuhada ni baek la.comel gle lak 2.spe ada no die bg kt aku.x pn tlg kim slm.he3.no 1 fan of nurul syuhada

    105. hip boy says:

      nurul syuhada dengan pose seksi
      nasib baik gambar ni tak la separuh bogel.. kira atas sikit la daripada separuh.. persoalan dia, siapa yang ambik gambar ni? hah! tu tak penting.. yang penting nurul syuhada memang seksi habis dalam gambar yang belum disahkan lagi dia ni.. dengan rambut ala-ala baru lepas berkentot terbaring seksi kat atas katil plak.. fuh!! seksi beb!

    106. jenny_jayne says:

      gmbo nk bg kt pakwe r 2,tlepas sudaa hehehehe…

    107. ajang says:

      dunia akhir zaman….

    108. nurul says:

      npe kak nurul wat cam ni???btol ke ni gbr kak nurul???sedih sye tgok gmbr kak nurul camni…law kak nurul nak taw sye pminat setia ka nurul dri dlu ag

    109. mr. j says:

      apa nak jadi dgn manusia sekarang ni???

    110. gle sex says:

      cop….ak nk yg dlm panties die….nk sumbat,nk jolok,jilat dn pancut

    111. metaroyal says:

      emmm mmg manis semanis manisnya…
      aq lebih prefer yg kt dlm shirt tuhh..
      nampak sedappp..

    112. lola says:

      pic ni mmg n.shuhada pun.. tgk la lesung pipit dia..mmg dia.. aku x rabun ni mmg gmbr ori…

      pada aku biasa2 je gmbr ni.. aku kat umah pun pkai short..yg korg kecoh sgt naper?.. ada bukti ke dia lps f*$%?.. lain la mcm zakiah anas tu mmg nmpk sht bru lps main.. pakai towel je, kt hotel lak tu, rmbut serabai.. kat cermin bleh nmpk ada baju dgn sluar bersepah2 atas katil t’msk la sluar jean besar(mesti lelaki punya kan, x kan zakiah yg ramping tu pakai jean bsr camtu..).. itu baru celebriti terlampau!! huhu

    113. toyo says:

      geram la tgk peha nurul ni..sapa dapat bertuah

    114. minah2001 says:

      takde mendenyer kalo setakat seksi nampak peha jer… ni hanya gambar biasa jer…

    115. blabla says:

      perrghh….ni klo aq dpt niy mmg x lps

    116. Anonymous says:

      bersepah sepah…kadang2 org kata..org cantik putih melepak ni pengotor? ye ker

    117. Anonymous says:

      ni pic tampal la

    118. Anonymous says:

      kita tak layak nak jatuhkan hukum pada seseorg..kita hanya mampu berdoa agar segalanya akan berubah..
      percayalah..dier pun manusia jugak..kita insan sekerdil ini tidak ada yang sempurna pun..

    119. Anonymous says:

      apa la korang nih.. rabun ke apa.. celik la it sikit. xnampak ke tu gamba edit adobe photoshop je tuh… muka merah, leher itam. kepala berganda2 besarnya..haha..

    120. Anonymous says:

      ala biase r……duk umah sendiri,nak mek pic bogel ke pe hak diri sendiri.mybe tuk collection die je tp ade org khianat..tak semua orang sempurna right……..

    121. Anonymous says:

      die sllu duk umah kwn sy yg kojo tv9, so biasa arr dlm umah x kan nk pakai jubah kut agak2 laa…poyo tul la korang ni..

    122. Anonymous says:

      ntah2 dia pas mandi..saje2 snap pic dia…kwn dia amek ke..p tayang lak…yg sebar siap fitnah2 ni tggungla dosa mengaibkan org ni…admin tapis2 a sket..

    123. Anonymous says:

      beb…ni gamba peribadi dia…sape la yg pecah amanah khianat x tentu pasal…korg pun kalo ade enpon kamre musti amik gamba diri sendiri atas katil punya kan????

    124. Anonymous says:

      mantap

    125. Anonymous says:

      memantat jela ko..igt Tuhan beb skrang dh nmpk tnda2 nk kiamat..insaf la wahai artis sume k..

    126. Anonymous says:

      MUNGKIN RUPA CAM NIE AGAKNYA KALAU LEPAS KENA F#Ck… JADI ALMAKLUMLA, NURUL SYUHADA RUPA CAM NIE KALAU LEPAS KENA F#CK…

    127. Anonymous says:

      SPANDER PINK… I LIKE MAAAA….

    128. Anonymous says:

      cute die ni even tnpa make up…mantap2 harharhar

    129. Anonymous says:

      fuh…kalo dier ambik gambar time berdiri lagi cantik…baru gempak!!!

    130. CoLeSlOw says:

      “anda telah di tag – sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda”

    131. Anonymous says:

      gambar lame ni.. mase ni rasenya dia duk belajar kat UMT lagi nih..

    132. Kelebar Malam says:

      macam nurul syuhadah… kalo betul, cam mane gambar nih boleh terlepas ?

      • miew2 says:

        kalau aku dapat ni… sedap

        • aku says:

          Itu bukan dia punya dada la, korang tengok btul22, dia punya dada tada besar itu macam, ini msti kerja orang jahat, mau busuk sama dia

          • ali abu bakar says:

            sian kat dia gmbr dia dicuri dan tersebar kat internet..in gmbr lama dia..gmbar personal..mesti hantar format mana2 kedai pastu org kedai khianat..pandai2 kita menilai diri sendiri..bukan gmbr dia gi disko ke minum ke..ni gmbr personal dia..x patut kita tgk n kondem coz bukan dia yg sebarkan kt internet..dia x cukup bodoh utk buat benda2 ngarut cmni

            • macammacamla says:

              admin pon 2 kali 1 je…dah la gamba xelok,dok tayang kat public lagi…macammacamla.

            • m0lly says:

              tu lah..ni gmbr lama kot..masa ni nmpk kurus lg..skrg mcm berisi cket.. mayb ni gmbr personal dia..lepas mnd ke tetiba kwn2 snap..mana la kita tau.. senang2 ja kita nk komen..lg teruk yang duk komen n0ty2 ni..huhu