Perubahan Siti Nordiana tampil seksi buang tabiat?

Posted: 8 December 2010 at 12:57 pm  

Perubahan Siti Nordiana atau Nana membawa kontroversi apabila dia tampil lebih seksi dari sebelum ini di majlis parti Eh! yang lalu.. Mungkin ini penghijrahan buat Nana setelah lama menyepi dari dunia seni ni.. Bagi MyGosip, penghijrahan itu perlu.. tetapi biar la ke arah kebaikan.. Jika Siti Nordiana rasa perubahan yang dia lakukan ni ke arah kebaikan.. Teruskan lah usaha anda.. Apa-apa pun jom kita baca apa kata Nana mengenai isu seksi ni..

“Rasanya, gaun yang saya pakai itu tak seksi melampau. Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula.

“Penampilan baru ini juga merupakan imej sempena dengan keluaran single lagu terbaru saya yang berjudul ‘Tak Tahan’. Apapun, saya tak kisah dengan tanggapan orang kerana mereka mempunyai hak untuk memberikan pandangan dan saya terima itu,” dipetik dari mStar Online.

Teringat kami apabila wartawan melodi tanya kepada Nana, adakah dia buang tabiat tampil seksi begini.. Tapi jawab Nana dia hanya mengikut peredaran fashion sahaja.. Jika korang tengok melodi pada hari Ahad yang lepas, mesti korang perasan.. Apa-apa pun buat semua pembaca MyGosip, harap korang jangan ikut perubahan yang dilakukan oleh Nana ni.. sama-sama lah kita berhijrah ke arah yang lebih baik sempena sambutan maal Hijrah yang ke-1432 semalam…

Siti Nordiana seksi

imej baru Siti Nordiana

Siti Nordiana dulu dulu

Imej Siti Nordiana sebelum ini

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    165 Responses to “Perubahan Siti Nordiana tampil seksi buang tabiat?”
    1. ssharifahmariam says:

      PADA ARTIS MALAYSIA AKU NAK INGAT PADA
      KAMU SEMUA TERUTAMA ARTIS WANITA SAMA ADA YANG TUA MAHU PUN YANG MUDA INGATLAH KAMUAKAN DI KAFAN KAN APABILA SAMPAI MASANYA KAFANKAN DI KAMU DAHULU
      SEBELUM KAMU DI KAFANKAN

    2. ANA says:

      buat apela makin tua makin seksi…bawa2 la berubah skit…

    3. labula says:

      makin tua makin bodoh makin dekat dgn api neraka, tahniah, usaha lgi moga tercapai.

    4. pewaris29 says:

      tutuplah bandan anda sebelum kain putih menutupi badan anda…

    5. aku bersabar says:

      ini ke maksud yg slalu org cakap “JANDA NAIK SAHAM”???? bila jd janda mesti melaram habis…tp aku tetap peminat die gak…. :D

    6. su says:

      bia la dia seksi,,hak dia..artis len seksi mlampau nape korg x kutuk..caittt..yg pntg skrg nana da bertudung..hope kekal slamanya..gd luck nana!

    7. Vlast says:

      bekas suami dah meninggal, kawan baik pun dah pergi jugak, ko tak rase lepas ni giliran ko plak ke? bertobatlah selagi masih sempat

    8. anieys says:

      ap hal nie nana…!!!bodoh laaa…dengan pakaian mcm nie..ko nk tunjuk kat sape..
      siottt laaa….bertaubatt arrr

    9. poyo says:

      siti nordiana..knp jadi mcm ni..poyo suka lagu ct nodiana..mungkin dia pakai camtu sbb nak menggoda jantan len kot..janda katakan..

    10. nur says:

      bekas suami pun dah mati…ambiklah iktibar…kalu ye pun awak janda…janganlah sampai bebas cam tu sekali..jaga akhlaq nanti dapat suami yang soleh…bukan jantan ok…

    11. lieza detlem says:

      memang da laen mcm dier dress up skang..emm pape pown itu hak dier..ite cume doakn yang tbaek tuk dier..

    12. syatiesya shari says:

      kalau empunyer diri 2 lawa xpe gk,,,,,.nem x cam aym kampong,

    13. wanda says:

      apa2 pun yg urg nak pki….kta bukan la sesiapa utk menilai…kerna kta jugak x lepas dr melakukan kesilapan…..saya tetap menyokong nana….

    14. nn says:

      klu kita nk nmpk kita confident tk bmkna kita kena pkai mcm ni..tkp la semua org bt ksilapan..rasanya try la imej lain yg lbih yang lebih segar bukannye lebih sesak k..

    15. edshaa says:

      KALAU INI TAK SEKSI..MCM MANA PULAK LA KALAU SEKSI KAN…????

    16. el says:

      ooppss..terlebey suda

    17. mahu_tahu says:

      nk seksi pon biar la jgn melampau..cam culture syok pon yer…mau x nye..dlu2 xde la terseksi sgt..ni terlebih sudahh..
      nana..yg awak pakai ni dah rupa cam nk p clubbing la plak…nk buat show pakai la yg kena pada tmpat…evening dress ke..kalo nk seksi juga..sleveless ngn jeans sudah…ni terlebih sudah…
      awak mmg la muda lg..tp awk rase padan ke ngan status awak..seorg ibu..segan la sy nk pakai cam gitu siang2 ari..cam batak ulu…!!

    18. UMMI says:

      terdesak niii…

    19. UMMI says:

      DESPERATE

    20. sya says:

      hmm xinsaf2 lagi la tu..ex laki dh meninggal pn xrsa ke 1 ari nana pn akan mati gak..

    21. ami says:

      sya tk ska lah dgan perubahan nana ne,bp nana hanya akan rugi,untk apa nana puas kan ati org,kalo hakikatnya nana akan berdosa.

    22. ami says:

      bagi saya agak seksi jgalah tu.bp gaun tu pendek sangat.kalo lelaki memang ska tenguk lah,tpi kaum hawa cam mna pla.sya peminat siti nordiana rasa kecewa skit lah.

    23. Shieera Mood's says:

      Nana,bukan maksud sexy tu kte kena pakai dress2 mcm tuhh. Xyah pakai dress sexy mcm tuh pun if kte woman nie confident kte sexy,kte sexy lah. Pakai tudong pon if kte confident kte sexy,kte sexy lah.. Xyah dedah aurat pe sume. Sorry komen lebih.. Nie just pendapat. :)

    24. kaira says:

      tak perlu nak seksi2,buat malu je

    25. Ros Sweet says:

      akak nk seksi 2 ley..tpi jgn la k’telaluan…sy lbih ske akak nye imej yg dlu…lagi nmpak jeliter…………..n sweet jer……

    26. boy london says:

      sy sokong je sis..lau blh sy nk duet ngn sis lagu gurauan berkasih..

    27. nuraishah e.esya says:

      hai nana sya sntiasa sokong nana dlam ape jua yang nana buat asal kan nana bahagia dngan anak nana sya sntiasa berdoa agar nana sentiasa d lindungi oleh allah….?

    28. nuraishah e.esya says:

      biar lah orang nak cakap ape pun yang penting nana hppy k sy sntiasa sokong nana…

    29. kmc says:

      sexy pun badan u ….org nak ckp …lantak la….gua tumpang tngk u sexy”’cuci mata

    30. alia says:

      pndek nye dress awk…cane bley ckp x sexy????

    31. fadhli89 says:

      nana nana….apa nk jadi…
      igt comel ka pakai seksi cmtu…xpyh nk jd org lain jd dri sndri….ikut la apa yg xelok tu…huhuhuhu

    32. copa cobana says:

      islam ke kristian ????

    33. jj liesa says:

      nk perubahan utk lgu single tak tahan knon @ kau ni mmang dh x ‘tak tahan’?nk ubah imej pn jgn lh tunjuk kebodohan kau nana oii

    34. andika says:

      agak2 la woi minah nk seksi pn..dah jd janda pn nk tunjuk imej yang kurang sopan..jga la imej tu..semoga cepat sedar dr lamunan fashion sendiri….

    35. nur,s says:

      buat nana, sebenarnya imej lama lg cntik dr sekarang…nana lebih manis dgn pakaian sopan

    36. jj liesa says:

      buang tabiat apa mak cik ni..uii tutup la kurap tu!!

    37. miesyadin says:

      M.J kalu fiil comel paper pun dah comel x pyh lee nk tunjuk benda2 yg x paling comel.insaf le sblum tlmbt….kami sygg kat awak.

    38. aizham says:

      jgn pedulikan ckap dieowg tuu!!!okk
      kak nana tetap cntik..like!!

    39. no'one says:

      biasalah nak cari gelaran utk disamakan gan artis hllwod..rihanna malaysia la ni kunun nya..ahaks

    40. kangkangckit says:

      seksi tue alang2 sgt.. sy cadangkn nana bogel d hadapan ramai.. haa.. amacam? xkan brani seksi, xingat allah, tp bogel buleh plak ingat allah.. lebih kurang je seksi n bogel tue,dosa gak sbb xtutup aurat.. sape stuju ngn aku?

    41. apit says:

      peha tue..lau goweng pon sodap gak tue..

    42. fdhfgh says:

      nii pun sekor lagi giler cam nita, xrasa malu ke pakaian macam pelacur. buat malu keturunan mak bapak jer

    43. skola x tgi says:

      kubur da mis kol 2….

    44. anti artis says:

      artis terdesak memang camni..bangang bodoh peha hitam …dah x laku tu x laku jgk…bodoh..

    45. selipar jepun says:

      aku lagi suka siti nordiana yang dulu….
      dah elok2 suke….skrg langsung xsuka…
      ntah pape je…

    46. aku ase ar, die nie xpnh bljr agame kot…

    47. Awang Kucin says:

      Kaki tu kalau sepak tiang pon boleh patah tiang tu!
      Tuff!!! :D

    48. eika's says says:

      wahhh…..seksinya………dh buang tebit ke????? :amazed:

    49. zul says:

      aku rasa dia dah boring jadi artis di cop watak baik…gosip mcm ni brulah wartawan terjah… :laugh:

    50. sue love says:

      dulu tyme kck2 mnt kt nana niehhh…pic die pun byk sy smpan kira mcm hobi..p stlh sy jmpa dpn2 sombong gak nana niehhhh 3 kali ajk bgmbr x nak…mmg bengang giler arr…sjk tu x minat lg kt nana niehhh….tkjut plak pic die niehh seksi dulu2 x pun… :devil:

    51. amarkakashi says:

      nTAH LAH….artis zaman sekrang nie suka memurahkan diri sendiri dgn berpakaian seksi yg bleh menampakkn sesuatu yg sepatutnya ditutup,bkn didedah utk tatapan umum,yg perlu ditatap adalah bakat mrk yg ada spt menyanyian dan lakonan.kalau mrk nk mendedahkan itu,ini buatlah dalam rumah xder sesaper yg akan mempersoalkannya.
      culture negara kita dgn barat berlain
      so perjuangkan bakat anda bkn keseksian anda yg boleh dilihat.

    52. @s@f#s@asfF@F4356 says:

      :frozen:
      cm 2 kate biasa jek
      masyaallah….

    53. CT says:

      kita sepatutnye melakukan perubahan kearah kebaikkan, bukan kearah utk org mengeji kita… byk2kan muhasabah diri ya nana.

    54. sam1430 says:

      dalam Islam, kalau nampak kemungkaran depan mata, wajib ditegur. Waa…jib tau ! Bukannya suka-suka nak tegur. Sekurang- kurangnya yang tegur tu, dah boleh lah berlepas tanggungjawab dia ke atas saudara/i Islam dia.

    55. lyka says:

      buat nana…
      muhasabah diri..supaya tidak terlanjur jauh dlm mlakukn kemaksiatn kpd Allah SWT. ingatlah,sesungguhnya ibu adalah idola yg terbaik kpd anak2 kita…jd,tepuk dada, tnya iman. :newpolitician:

    56. QiaraQusut says:

      hurm,,,PAKAI TUDUNG pn perubahan fesyen gak..
      npe xnak ikut???

    57. GI Joe says:

      hurm…cm tiru rihanna pn der..

    58. hantu sepupu kak limah says:

      hummm…xsedar2 lagi ke??
      rumah duk kata pergiiii diana….,
      kubur duk kata “wahai siti nordiana,mariiiiii….
      cepat2 lah bertobat…
      -hamba allah…

    59. mia suraya says:

      kalu paha cantik ok lah..tapi nie lengkap 1 pakej

    60. izat purple says:

      ala kak nana pa org nak ckap wat deee je la yee,,kte kan ppun so 2 kte punya psal la n bukan nye kak nana `TDAK PKAI BAJU` :cry:

    61. wawa says:

      adoiiii…
      sakit mata la…
      dlu minat gak dgn minah ni…
      sb dia nie dlu nmpak lemah lembut…
      sopan…bla..blaaaaaa…..

    62. nunu says:

      erm, ramai kot artis y seksi cmnie tp cam x bpe kena jek ngn die nie. org nak seksi, die pon nak seksi, tp cam jakun la plak. x pandai tol fesyen. kononnya takut org bosan tgk die pakai fesyen y sama. ish banyak lagi jenis fesyen y die leh ikut y x menjolok mata n look nice jek.. no need to pakai x cukup kain. serious, mmg x cantik, paha pon bsar..eii tlg la weiiiiiii, pls go to image consultant first la, cr fesyen y suit to u.. adoiiiiiiiiii kampung dooo

    63. nunu says:

      erm, ramai kot artis y seksi cmnie tp cam x bpe kena jek ngn die nie. org nak seksi, die pon nak seksi, tp cam jakun la plak. x pandai tol fesyen. kononnya takut org bosan tgk die pakai fesyen y sama. ish banyak lagi jenis fesyen y die leh ikut y x menjolok mata n look nice jek.. no need to pakai x cukup kain. serious, mmg x cantik, paha pon bsar..eii tlg la weiiiiiii

    64. jenabjebon says:

      kecianya.. xcukup kain yerk… :laugh:

    65. mamamia says:

      kcian plak tgk artis skrg terdesak nak tunjuk bhgian kesulitan masing2!!

    66. olaola says:

      ok la 2…trnd skg ni.. :)

    67. biskuwt says:

      glewrh arh,,nana..aku suker glew ko yg dlu..tp,skunk jgn la seksi cmni,,sdr lah,,awk da pena kwin,,da der ank..insaf2 lah cket..ish3,,

    68. aishah says:

      apala korang bkn nk nasihat tp menmbh dosa pada dri sndri..buat nana kenapa jd mcm ni jd begini pkaianmu..jgn ubh imej kerana peredaran masa :) :amazed:

    69. merowl says:

      ape kate kalu nana dh pkai cm niey…kite maen dye ag la…!
      apew tggu lagi…

    70. potpetpotpet says:

      nana kata baju yg dia pakai tu xla seksi sgt…klu dah terbukak camtu x seksi lg ke nana oiii….agak2 nana klu seksi tu camana la agaknyer…klu dah bukak segala tu bukan seksi tp bogel…yg ko pakai tu pon dah separuh bogel dahhh…alang2 dah jadi janda jadi la janda yg jadi rebutan kerana kebaikan dan tinggi maruahnya..bukan janda yg nampak desparate dan terpaksa jual badann…klu camni xdernyer laki beriman nak..boyer darat byk ler…hihihihi…geli sungguh aku geli…

    71. ema says:

      alahai besar nye peha dik nana kita .tak malu ke pakai macam tu.nati anak tgk sedih nya mak aku pakai macam tu.macam tak cukup kain ler plak.

    72. anti says:

      perut buncit seksi apa benda…. lemak berbungkal2 kat perut tu :x

      • Nadia_fareez says:

        Korang mmg x sdr diri..mengata kat org no1.kalau x minat kat nana dah lah..dok mengata kat org apasal..apa hak korang.¤~¤ble tau x..dia ada duit so suka hati dia lah.dia x pernah ambik tau pun apa korang pakai..ni namanya nk jaga tepi kain org..weh cerminlah dulu diri2 dulu..tapi aku rasa gambarnya nana pakai tudung2 korang ada ke komen??korang ni x sdr dri btul..artis pakai apa smua nk tau..korang pakai apa,artis x dak mau nk komen..sbb dia org sedar akn kelemahan dia org..nana2 kurus tapi ada kot yang bersaiz XXXXXXXXXXL.diantara korang ni…

    73. lili says:

      ala artis dah suam2 tapak biawak tu yg wat attraction.eleh kalo dah x laku x laku gak jual karipap kat tepi jalan belum tentu org beli

    74. lili says:

      insaflah mak janda oiii .lihatlah pada kematian bekas suami dan cari hikmah di sebaliknya. apa yang akan bekalan yang akan kamu bawa untuk menghadap allah taala andai 10 minit lagi anda dicabut nyawa.Kematian itu benar dan pasti

    75. budak setan says:

      ni lagi sorg. hantu raya pun tau tutup aurat. nak nyanyi & gelomor sampai lupa dosa pahala. hang nak seksi2 & tarik perhatian peminat buat ape, neraka menanti dogol., ape kata hang ambil perhatian TUHAN yang memberi hang paras rupa & kerjaya yg tak dimiliki oleh orang lain dengan pakai pakaian yg di bolehkan dalam islam. kak, dunia ni sementara je…hidup pun tak lama kak oit..setakat 60 tahun – 70 tahun, apelah sangat dunia ni kak oit, tu pun kira untung 60-70 @ lebih buat2 di tariknya awal2 apa nak di kata? hang bukan tuhan nak ingat dah tua boleh tobat. tu kalau di berikan masa, kalau tak, nyesal atas katil pesakit pun dah tak guna :laugh: ….lg pula tu semua sementara je… kembali lah artis2 sekalian. tak dapat glamour mcm kat negara orang putih pun takpo, tp jgn sampai kita di hina oleh org putih. nama je islam, tp cara hidup ikut agama lain…. org kafir suka @ marah @ sindir? lu pikirlah sendiri :laugh:

    76. giler says:

      dunia akhir zaman…contoh yg tak baik terpampang depan mata…macam mana nk jawab soalan cepumas dari anak kalau ditanya kenapa baju tak cukup kain tu..bilalah nk insaf..takkan nk tunggu tiupan sangkakala pula.

    77. Hardcore_KechikJybee says:

      baek laa … pyong siot !

    78. hakimi says:

      berpakaian seksi tidak semestinya jahat.. nana cuma mengikut peredaran masa je… org yg mngutuk die bknnye cmform msuk surga..

      • lili says:

        mmgla x kompom masuk syurga cik kimi oii tp sedarla ckt awak tu pompuan kang kena rogol kata jantan yg jahat.

        • tyrantt says:

          kalau dh jahat tu jahat jgk..pompuan seksi bukan lesen utk merogol.aku tgk pompuan btudung pn jd mangsa rogol.

    79. azreinfariz says:

      tak baik tau…seksi cam ni…tpi tu smua hak diri masing2…kita yang melihat pandai2lh menilai sendiri baik buruk org tu…yang baik ikut…yang buruk tinggal jelh kt tpi longkang ea… :laugh:

    80. saya says:

      bodoh nak mapus

    81. Tilla says:

      Bt org pndg serong aje dahlah x lawa,mngkn nk tarik perhatian x husb dia kot..suka Nora danish wlupun janda x pnh lak buang tabiat jd seksi tba2…

    82. lancap says:

      banyak mkn wang subhah la ni,sebab tu hati gelap tak dapat beza dosa pahala gerenti tak tau hukum agama

    83. lancap says:

      ta suka cara timur la ni,tak suka cara islam la ni,dayus bapak dia

    84. KoRoRoSi KoPiOo says:

      :P adeiii…seksi noh kopio.ini kali lah kau nana…kanapa bah kau berubah?kanapa bah?

    85. Ros says:

      Biasalah manusia,selagi ada peluang untuk manarik perhatian pasti akan dicuba tanpa fikir baik buruknya.

    86. md haieri says:

      artis melayu kita terkangkang,terlentang,telungkup pun tak secomel artis dari barat,buat malu je…kalau bentuknya halus,fine!….ini berketul-ketul lemak?….apa ni?????…

    87. ayla says:

      sedarlh diri tu ckit,hang tu dah lh islam,rupa pun buruk,seksi nak mampus,emang dasar janda x sedar diri…malu lh kat anak hang tu… :x

    88. SHASHA says:

      i minat sangat dengan dia..tp bila da cm ne..jd..xcuke xcuke….!! :x

    89. Cleopatra says:

      compem buang tebiat!!! mesti nak balas dendam kat ex husband….

    90. eika's says says:

      artis2

    91. ciksu says:

      ishish , artis zaman skrg . tak malu ke pakai baju tak ckp kain?

    92. tedhardy says:

      Kalau lawa xpe jugakkk! :amazed:

    93. ting tong says:

      biasa ar kn dh jd jnda…..nnti pkai ttp2 x laku lak….publisiti murahan doh… :wacky:

    94. mat gosip says:

      ni memang uat tabiat..tahulah janda tapi jangan cam tu ,,simple2 je

    95. cty says:

      bio lh dy…asl dy bhgie n xkco pon korg2 too… :)

      • miss dior says:

        cty…u ckp dia x kaco org…u tgk sttmen dia tu…`Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula` so sudah jelas terang n nyata dia mmg nk org tgk dia…min dia dh kaco mata org…:D klu x jgn tyng2…:P

    96. kuda puteh says:

      pe laaa nak jadi ngan minah sorang nih…makin menjd2 lak seksinya..dah la tkr status dah…wat malu jer anak dia tgk…patut la ne cerai

    97. harry says:

      buruk lak tgk org n9 dressing cam ni

    98. cikgu prihatin says:

      Malam Jumaat yang akan datang, cuba ambil Yasin.. Baca.. Insyaallah.

    99. Ieydaniey says:

      Nape nana blh jd camni?Dulu x seksi pn glamor jgk.Xkn la lps arwah Achik meninggal nana trs jd x waras?Dh la skg dh pegang title MJ….Ramai artis Malaysia dh brubah pkai tudung.Awk X MALU ke????? :x

    100. biar la dye..hidup dye..asaikan bhagie ye nana.. :D

    101. yatie says:

      nana..nana..mmg kamu buang tabiat!! awk ibarat ‘Culture shock’ la minah..a payah nk wat comeback dgn brpakaian seksi yg terlampau,awk ingat dgn penampilan sebegini awk boleh tarik peminat awk,peminat sekarang dh bijak syg oi!! diorang akn terus mengutuk jika awk teruskn dgn imej seksi awk tu!! bkn x boleh seksi,tp seksi awk tu ibarat publisiti murah,sy suka dgn penampilan dlu awk tu yg sopan bbenor..tolong kekalkln imej sopan awk tu,sy tahu awk nk lbih moden,tp byk pakaian yg sopan2 syg oi! :)

    102. aqilah says:

      gelinye…. :P….mcm bgoz jerk….
      mmg lar bgoz..tp..x pyh lar nk berseksi cm2… :x

    103. hana says:

      Sebenarnya minah ni dh x laku sbb tu la nk wat gempak kena pakai mcm ni br la org perasan yg dia ni idup lg..tektik basi mcm ni org dh pakai zaman jln ampas lagi dh..

    104. intan says:

      :frozen: hdhnya

    105. ChengLiengxz says:

      eik eleh…hal ya pown mok kecoh…sial lha korg ya…., pa ndak korg ya…., :party:

    106. dior says:

      wahh! nana..boleh tahan laa u..but sori to say…kulit u x berapa cantik la utk ditayangkan…u g wat plastik dulu k…bagi putih gebu…baru x BOSAN org nak tgk…n paha u tu bagi slim sikit k…i tgk cam kaki gajah…not nice…TQ :P

    107. along says:

      tak kena lansung.. perubahan macam ni bawa impak yang besar ke pada kerjaya?

    108. nana says:

      mmmm,,,,
      kcian tgk nana nie,,,
      xde owg nk bimbing gaknye,,,,,, :amazed:

    109. THJ says:

      ape la salahnya klu ditutup badan tu…ramai je skrg artis yg x seksi malah ada yg bertudung peminat x lari pun….jgn lah menambahkan lagi maksiat yg ada…subhanallah.

    110. louisa says:

      tak seksi kau kata….kaulah plabel janda murahan.tak malu ke dgn anak,kenapa tak jual diri je terus kot2 ada yg sudi menanggung.bawa2lah taubat nana oiiii……

    111. bdak cun says:

      ape hal la si nana ni jd camni,,,jg lah sikit title JANDA tu, sbb orang cam u lah, masyarakat pandang serong kat MAK2 JANDA,,,U sangap pun tk yah lah nk tunjuk sangat… :x

    112. casperboy says:

      gul betu lah si nana tu.

    113. casperboy says:

      LAH MCM LAH KAU ORG NI MCM TAK TAHU PLAK ARTIS MLYSIA NI…. KLU DAH GERSANG TERJANDAH HAUS LAH TU..HAHAHAHAHAH :laugh:

    114. catwomen says:

      ko ni cantek nana , x yah pakai seksi2 pon ada org minat tp bila ko pakai gini…sebijik cm janda gian tau.

    115. kechiq says:

      sdr laa diri tu ,,
      jnda,, ad ank ,,
      mlu laa cket ngn ank ..
      kte mken tue ,,
      bkn mken mude .. :frozen:

    116. Amran Arya says:

      kenapa tak tutup aurat tu…..umur semakin tua,ajal tak tahu bila tiba…berubah la sebelum terlambat…jadi la wanita yang solehah…

      • Amran Arya says:

        maaf jika kata-kata saya tak baik…
        apa yang baik itu dari ALLAH S.W.T.Dan yang tak baik itu dari atas kelemahan diri saya sendiri…

    117. Razak says:

      Apa lah lu beb dia dah lama menjanda, dah lama tak merasa, apa salah nya dia nak pancing org kat luar yg berminat dgn bentuk tubuh badan dia…

    118. potpet says:

      ingat.. dunia dh nk kiamat.. kalo nk berubah..berubah laa ke arah yg baek..

    119. craze23 says:

      nak buang tabiat ker??????jnji jngn trlbih yer…. :amazed:

    120. seman says:

      ni dah buang tabiat nak mampus ke…. dari sopan….. terus seksi… ke nak pancing dato’2… :devil:

    121. anti-artis says:

      dia lebih takutkan org bosan..mcm mana kalo Tuhan pulak yang bosan dgn die n x ttup segala pintu taubat..
      cetek btol agama..

    122. ader aku kesah says:

      kontroversi btol minah ni.
      nk tukar imej konon.
      egt nk tukar jdi lebih baik.
      rupanya jdi lagi jahanam.
      huhuhu…

    123. amalina says:

      makin cantik,seksi tp lau blh labuh kan sikit lah… :devil:

    124. aris says:

      perghh..hot bebeh..
      lbih baik bka sume kalu dah tak tahan ssuai ngan album bru :P

    125. oYa says:

      :amazed: ermmm mcm2lah skrg ni….cian anak dpt mak mcm ni….igtkan sebagai mak leh tnjk tauladan ke anak..sbr jelah

    126. yat says:

      kaji btl2 maksud hijrah yg sebenar..jgn disalahpraktikkan,bila kita wat yg terbaik,org akan sayng,tp bila kita wat yg xelok,org akan benci.renung2kanlah nana,rezeki Allah jua yg bagi…

    127. miera says:

      YA ALLAH……. DUNIA NK KIAMAT .

    128. nasir says:

      ingat la dosa yang yang Allah telah katakan untuk wanita yang berubah ke arah yang tidak elok… awak dah besar, ada akal. nak sembahyang pun aurat dah tau kena tutup, jadi takkan pengaruh adab sembahyang tak ble ikut? atau sembahyang tu di buat saja2? tiada kesan ke arah kehidupan anda.?

    129. Astaghfirullah, masyaallah! Takajuik den. Kenapalah sampai macam tu sekali yeh? Macam orang ‘lepas geram jer’. Harap ‘lepas geram’ saya dan kita yang lain tak sampai ke situ. Nauzubillahiminzalik!!!. Saya ambil iktibar. : :devil:

    130. KNIT says:

      Hoho…Klu dulu2 cmni mungkin org tk kesah sangat kot..skang ni…org bute pun :party: ambik kesah beb…..lu pikir la sendiri….

    131. wati&wan says:

      :P
      pakaian ko tu biarlah elok sket.
      cam x ckup kain jer.
      kalo nak tampil imej baru biarlah yang sopan bkn imej macam nie. aku tgk dah macam kuda belang. :laugh:

    132. safa7232 says:

      x sesuai ok

    133. madu says:

      cantik nyer akk ne…..

    134. mawar says:

      wow… cket lgnak nmpak ***** :x
      ee tolg ar……………………..

    135. kumpau says:

      tak seksi tp seksa di neraka!!!!

    136. naaj says:

      bile kluar album baru wajib ke buat penampilan yg sebegini………….
      mmg la itu hak individu…..tapi apa lah salahnya kita amik pendekatan yg terbaik untuk dunia dan akhirat…..
      MELAYU MUDAH LUPA – kata2 TUN MAHATHIR….hhhrrrmmm………..

    137. ivy says:

      muka kalau dah macam muka kampung2..bergaya seksi macam mana pun tetap buruk juga..bertaubat lah nana…

    138. Azwana Binti Umar via Facebook says:

      klu lawa xpe….mmg xmalu lah janda ni

    139. Azwana Binti Umar via Facebook says:

      sesuai ngan lagu ‘tak tahan’…nana ni tak tahan nk kawin sb tu dia pakai pakaian seksi klu sopan org laki xnak…..

    140. nrl says:

      mungkin dia nak tunjukkan kat ex husband dia kot yang skg ni dia dah mantap n seksi..nak termuntah aku tengok penampilan dia macam ni..bagus klu badan cantik..

    141. semoga nana sedar bukan begitu nk kembali femes..dunia ni hanya sementara….ramai2 doa dia berubah

    142. niza says:

      em xthu la nk ckp..ngatkan dah bukak buku baru nk ubah jd lbh baek last2 ubah jd cam ni…dunia akhir zaman

    143. sham says:

      lobang die da bergetar agak nyer…da biasa ader orang cucuk..skang ni berdenyut la wei………

      • ANTIHIPOKRIT says:

        wei ko jaga mulut kau,klu mcm nie mulut kau jgn mengaku diri tu Islam x ,malu blh blah la hang…

    144. Angel says:

      pernah jumpa siti nordiana kat the zone jb….orgnya lemah lembut,baik….family dia pun org yg baik2 belaka..tp knp leh jd camgini???haih!!!!

    145. aqhu says:

      mak aii minat dia ni tp ble jd cmni? hahaha dunia2~ :D

    146. aqhu says:

      mak aii, minat dia ni tp np ble jd cmni? huhuhuh :D

      • miss says:

        dia ingt dia rihana kot..huhu (x baik ak ni).. :newpolitician:

        • rudy says:

          jadikan segala nasihat, sindirin, cemuhan atau apa jua yang dilontarkan adalah tanda bahawa Allah Masih Mengasihi Nana dan mahu nana berfikir dan masih memberi ruang untuk insaf dan berubah. Berterima kasihlah kepada kalian yg menjadi pencetus, kerana ia sebenarnya menyedarkan kita.