Tania Hudson mahu dikenali kerana bakat

Posted: 25 December 2009 at 3:57 am  

tania hudson dan natasha hudson bersama anak nyaTania Hudson 24, pelakon yang baru berjinak-jinak didalam dunia seni ni sememangnya mula dikenali kerana dia adalah adik kepada Janda hot kita Natasha Hudson.. tengok muka diaorang pun macam seakan-akan sama je..

Tania Hudson yang mula menceburkan diri dalam bidang seni ni melalui Modeling ingin dikenali kerana bakat yang ada bukanya kerana populariti kakaknya..

“Memang saya akui sekarang orang kenal saya disebabkan populariti kakak saya Natasha, selepas ini saya akan cuba bawa bakat saya dan orang kenal saya kerana bakat bukan kerana saya adik Natasha.

“Saya dengan Natasha mempunyai perwatakan yang sama tapi saya akan cuba untuk memberi kelainan antara saya dan dia, saya percaya lama kelamaan orang akan boleh terima saya.

Tapi buat masa ini saya belum rimas kalau masih ada orang kenali saya sebagai adik kepada Natasha, sebab dia juga adalah idola saya dan banyak mengajar saya dalam dunia seni,” kata Tania.

Tania Hudson yang pernah berlakon dalam telefilem Nadira, Antara Denai, Lagu Kita, dan yang terbaru masih lagi dalam pengambaran ‘Mayang Mengurai’ sememangnya ingin dikenali kerana bakat yang ada.. so, jom la kita kenali Tania Hudson melalui bakat dia.. kami harap bakat Tania melebihi paras rupa Tania yang sememangnya cun tu.. Kami doakan Tania berjaya didalam bidang seni yang penuh dengan cabaran ni..

Tania hudson seksi

Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

One Response to “Tania Hudson mahu dikenali kerana bakat”
  1. penedol says:

    fuhh :frozen: