Video Hantu Galah Panjat Flat PPR Sri Semarak

Posted: 16 December 2013 at 9:04 am  

Memang seram.. Lagi-lagi buat sesiapa yang tingal dikawasan Flat PPR Sri Semarak, Setapak ni kan.. Buatnya tengah sedap-sedap layan candy crush, tetiba dia boleh cak-cak tepi tingkap.. huhuhu..

Video diatas dikatakan rakaman hantu galah yang sedang berkeliaran memanjat flat PPR Sri Semarak baru-baru ini..

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    8 Responses to “Video Hantu Galah Panjat Flat PPR Sri Semarak”
    1. Unknown says:

      hantu galah ke spideman tu?

    2. loloz says:

      Slenderman! XD

    3. Md says:

      Tu fantastic 4 la..yg org getah tu..

    4. Ceyda says:

      Salji turun kat mesir? Mesir dilimpahi dengan salji? Hadis Abu Hurairah : Tidak akan berlaku kiamat sehinggakan tanah Arab menjadi subur dan dialiri dengan sungai2 . Bila dah salji nanti ice akan cair. bila cair berlakunya sungai , dan sungai tu lah tanda kiamat SUBHANALLAH… it’s near to the end of the world, Ya Allah , kau berikanlah kami masa untuk bertaubat kepadamu ya Allah . Amin PERINGATAN !! Sebahagian dari hari kiamat !! • Ayat Al quran akan hilang • Kaabah akan menjadi timbunan tanah • Sangka kala akan ditiup 2kali • Nabi Muhammad S.A.W telah bersabda : ” barang siapa yang mengingatkan ini kepada orang lain , akan ku buatkan tempat di syurga baginya pada hari penghakiman kelak”

    5. Noor says:

      hantu galah yg tk cukup tinggi…tpaksa main panjat2 plk

    6. Neuron says:

      Tu Cicakman…