Video Izara Aisyah Menari Tango Dengan Aksi Ghairah

Posted: 3 October 2012 at 9:30 pm  

Video Izara Aisyah Menari Tango Dengan Aksi Ghairah

Nama Izara Aishah secara tiba-tiba menjadi bualan apabila Video tarian ghairah yang disertai oleh Izara Aishah tersebar di youtube.. Video Tarian tango yang menyaksikan 6 orang gadis termasuk Izara Aishah berpakaian seksi difahamkan sudah lama dimuat naik ke laman You Tube iaitu pada sekitar Mac 2011.. Namun setelah Izara Aishah semakin popular, Video tersebut mula menjadi bualan..

Dikatakan juga yang video tersebut adalah persembahan bagi projek semester akhir untuk pengajian Performing Arts dan Media tahun 2009 sewaktu Izara Aishah menuntut di Sunway Kolej..

Apa-apa pun buat peminat Izara Aishah, satu video tarian tango dari Izara Aishah buat anda dibawah..

  • Anda kini berada dikawasan Komen, Pendapat dan Nasihat

    PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan nasihat, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

    13 Responses to “Video Izara Aisyah Menari Tango Dengan Aksi Ghairah”
    1. E-mY says:

      sbgai umat islam,sya bknnya nk masuk campur tapi kita sesama islam x patut buat cmtu…kita kena think dulu apa yng terbaik untuk kita…BE POSITIVE THINKER.

    2. Ira says:

      sbg 0rg islam,die xptt buat persmbhn mcmtue wlwpn die mnt….

    3. Ira says:

      sbg orng islam,die spttnyer fikir dlu sblm lakukan persembhan itu sme ada die mnt@x….sbg 0rg islm,xptt wt persmbhn mcmtu…

    4. alia says:

      tak ghairah cme seksi skit jer..biase la stakat menari…bkan nya menari di kelab bogel mybe time dia stdy lagi ker. tpi kelakar la dorang menari hehee

    5. am82 says:

      biar ar..
      yg pntng dier bahagie

    6. VS3AN says:

      aiya…mcam xda suda kbekan y org nmpak kt artis slen dri mgtuk…ingat,2 da bllu so wt pa nk tmbulkan lg….smua org msti ada ksah yg truk dri dy…

    7. ghairah ker? says:

      x ghairah langsung! Geli adela sikit2. Nk termuntah pon ade jgk. Bawak bawakla bertaubat..

    8. erny says:

      tu dia dah kata tym dia masih study,,,so jgn nak kretik mcm2 dkt dia…nanti kene dgn adik korang anak korang baru tahu…

    9. msheikhmansour says:

      aperla masalh korang ni!.die nk mnari pon salah umo dier bau jer 20thn,karier dier pon bau nk bkmbng dah timbulkn mcm2gosip…

    10. maya says:

      xleh blah betul yang besar gedabak tu.macam apa tahhh

    11. Ash says:

      cm pnari lucah dh…

    12. Azura says:

      kalau dah popular,mcm2 org wat nak jatuhkan dia!kan dia x de kontrovesi!