Hanez Suraya Jadi Mangsa Fitnah Wanita Itu

Melalui sidang media yang baru diadakan sebentar tadi, Hanez Suraya menegaskan yang dia telah di fitnah oleh seorang wanita dikenali sebagai Nurliyana Manan.. Seraya itu, Hanez meminta Liyana membuat permohonan maaf secara terbuka berikutan fitnah yang dilemparkan yang mengatakan Hanez telah merampas suaminya sehingga menyebabkan rumah tangga mereka berantakan…….

Continue Reading »

Hanez Suraya: “Terima Kasih Kerana Menghina Saya”

Jika Liyana Manan sedih apabila suaminya dirampas, Hanez Suraya juga sedih apabila orang ramai yang tidak tahu situasi sebenar begitu cepat menjatuhkan hukum kepadanya.. Hanez yang enggan mengulas lanjut mengenai isu ini, mengatakan agar orang ramai tidak mendengar dari sebelah pihak sahaja, sila nantikan penjelasan darinya di sidang media…..

Continue Reading »

Hanez Suraya Rampas Suami Saya – Liyana

Kenyataan Hanez Suraya mengenai teman lelakinya yang bukan suami orang tetapi duda anak 2 nyata mengiris hati seorang wanita yang mendakwa beliau, Liyana masih lagi isteri kepada Mr.R.. Liyana yang tampil memberitahu yang Hanez Suraya sebenarnya merampas suaminya dan menghancurkan rumahtangganya.. Melalui sisipan Berita Harian, Liyana telah tampil memberikan…..

Continue Reading »

Rozita Che Wan Mengandung? Zain Saidin Berdebar

Pelakon Zain Saidin meluahkan perasaan gembiranya bahawa isterinya iaitu aktres Rozita Che wan berkemungkinan besar sudah mengandung. Zain, 30, berkata, sehingga kini dia masih belum lagi mendapat keputusan daripada pihak doktor dan sekiranya benar Rozita mengandung, dia menyifatkan ia sebagai sebuah hadiah hari lahir (pada 23 Februari lalu) yang…..

Continue Reading »

Sharnaaz Digelar Anjing Kurap, Mahu Saman Lisdawati Dan Fauzi

Nampaknya kontroversi antara Sharnaaz Ahmad, Lisdawati dan Fauzi Nawawi semakin panas.. Terbaru, Sharnaaz Ahmad memberi tempoh selama seminggu buat Lisdawati dan Fauzi Nawawi untuk meminta maaf secara terbuka.. Sharnaaz juga dikatakan tidak teragak-agak untuk menyaman mereka semaksimum mungkin jika gagal berbuat demikian.. “Apabila orang panggil kita anjing kurap dan…..

Continue Reading »

Sharnaaz – Saya Tak Bodoh Nak Pukul Wanita Hamil!

Sharnaaz Ahmad mengakui dakwaan Lisdawati yang menuduhnya menyerang pelakon wanita itu di lokasi adalah fitnah semata-mata kerana dia masih boleh berfikiran waras untuk bertindak di luar jangkaan. Malah, Sharnaaz berkata ibunya juga seorang wanita dan tak mungkin dia boleh bertindak kasar terhadap wanita hamil seperti Lisdawati. “Saya tak bodoh…..

Continue Reading »